Χιλιάδες κυνηγοί στα βουνά για την 1η μέρα κυνηγιού λαγού & πέρδικας

0

Χιλιάδες κυνηγοί στα βουνά της Κύπρου για την 1η μέρα κυνηγιού λαγού & πέρδικας αλλά τους τα χάλασε ο καιρός
Πρώτη μέρα κυνηγιού λαγού και πέρδικας η σημερινή και χιλιάδες κυνηγοί βρέθηκαν στην ύπαιθρο με σκοπό να απολαύσουν το αγαπημένο τους χόμπι. Κάποιοι επέστρεψαν στα σπίτια τους ευχαριστημένοι και κάποιοι άλλοι, απογοητευμένοι. Ωστόσο έκαναν λόγο για ικανοποιητικό αριθμό θηράματος.

Τις πρώτες τους τουφεκιές έριξαν σήμερα χιλιάδες κυνηγοί. Η πρώτη κυνηγετική εξόρμηση από τις 17, για λαγούς και περδίκια, συνοδεύτηκε, ωστόσο, από βροχές που χάλασαν τα σχέδια αρκετών.

Πολλοί, ωστόσο, ήταν αυτοί που αψήφησαν τις αντίξοες καιρικές συνθήκες, πήραν τα όπλα τους, πήγαν στα βουνά.

Όσο αφορά τον αριθμό του θηράματος, οι εκτιμήσεις των κυνηγών, από τη σημερινή πρώτη εξόρμηση, είναι και θετικές και αρνητικές.

Τα μέλη της Υπηρεσίας Θήρας εκτέλεσαν, και σήμερα, κανονικά το καθήκον τους για ασφάλεια των κυνηγών και πάταξη της λαθροθηρίας.

5 καταγγελίες
Πέντε καταγγελίες έγιναν από μέλη της Υπηρεσίας Θήρας, κατά τη σημερινή πρώτη κυνηγετική εξόρμηση για λαγούς και περδίκια.

Οι δύο αφορούν μη ισχύουσα άδεια κυνηγίου, και μάλιστα ο ένας καταγγελθείς δεν έχει ανανεώσει την άδειά του την τελευταία δεκαετία.

Μία καταγγελία αφορά κυνήγι σε απαγορευμένη περιοχή κυνηγίου και δύο για μεταφορά συναρμολογημένων όπλων εντός του αυτοκινήτου. Ενώ, σύμφωνα με την Υπηρεσία Θήρας, δεν έφτασε στα μέλη της πληροφορία για τραυματισμό κυνηγού.

http://www.ant1iwo.com/

Share.

Τα σχόλια είναι κλειστά σε αυτό το θέμα


Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων