Πετυχημένος όπως πάντα ο χορός του Kυνηγετικού Συλλόγου Ξάνθης

0

Πραγματοποιήθηκε και φέτος ο χορός του κυνηγετικού συλλόγου Ξάνθης παρουσία πολλών κυνηγών των οικογενειών τους και φίλων σε γνωστή αίθουσα διασκέδασης στην πόλη.

Ο πρόεδρος του Κυνηγετικού  Συλλόγου Ξάνθης αφου προηγήθηκε το χορευτικό του Λυκείου Ελληνίδων ανέφερε ότι είναι ο ποιο ζωντανός Σύλλογος στην Ξάνθη αφου η δράση του είναι εκκτός από περιβαλλοντική και κοινωνική.

Στην συνέχεια αναφέρθηκε στα δρώμενα που θα ακολουθήσουν σημειόνοντας ότι πολλά από τα μέλη ίσως δεν γνωρίζουν ότι το οίκημα των γραφείων είναι ιδιόκτητο και συντηρούνται 4 θηροφύλακες από τις εισφορες των μελλών,

Στην συνέχει ο πρόεδρος έκανε αναφορά στην στενή συνεργασία με την Πολιτική Προστασία όπου ο Σύλλογος έχει την ευθύνη φύλαξης του περιαστικού δάσους. Συμβούλευσε τα μέλη του Συλλόγου να προσέχουν τον χειρισμό των κυνηγετικών όπλων τονίζοντας ότι «τα όπλα σκοτώνουν».

Στην συνέχεια βαρβεύτηκαν με τιμιτικές πλακέτες 4 βετεράνοι κυνηγοί και ποιο συγγεκριμένα τους Στράτο Σερραίο (επί σειρά ετών γραμματέας στο σύλλογο ), Παναγιώτη Χόχολη, Κιολεϊδη Χαράλαμπο και Παναγιώτη Τσιλιγγίρη.

Οι Δήμαρχοι Τοπείρου και Αβδήρων τιμήθηκαν γιατί είναι κυνηγοί και παράλληλα ενίσχυσαν οικονομικά τον σύλλογο. Οι επιχειρηματίες Νίκος Πετράκος  και Ηλίας Πάλλας τιμήθηκαν γιατί στήριξαν στους χορούς και στις εκδηλώσεις τους, τον Κυνηγητικό σύλλογο Ξάνθης.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους οι τρεις Δήμαρχοι Ξάνθης (Χαράλαμπος Δημαρχόπουλος) , Τοπείρου (Θωμάς Μίχογλου) και Αβδήρων (Γιώργος Τσιτιρίδης), εκπρόσωπος του Δήμαρχου Μύκης, ο υπεύθυνος Θήρας του Δασαρχείου, ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Κυνηγητικών Συλλόγων Μακεδονίας και Θράκης Γιάννης Πολυχρόνης, ο Περιφερειακός σύμβουλος Μιχάλης Αμοιρίδης, ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Νίκος Κιατίπης και πολύς κόσμος.

Χειροκροτήθηκε θερμά από τους παρευρισκόμενους το χορευτικό συγκρότημα του Λυκείου Ελληνίδων και ακολούθησε η κλήρωση όπου οι τυχεροί κέρδισαν ακριβά και όμορφα δώρα.

www.xanthitimes.gr/

Share.

Τα σχόλια είναι κλειστά σε αυτό το θέμα


Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων