Υψηλοί προσκεκλημένοι στην Έκθεση “Κυνηγεσία 2018” 

0

Τρεις υψηλούς καλεσμένους από το χώρο της εκτροφής και των αγώνων κυνηγόσκυλων, θα φιλοξενήσει η Έκθεση Κυνηγεσία που θα πραγματοποιηθεί στο M.E.C. της Παιανίας στις 30, 31 Μαρτίου και 1 Απριλίου.
Εκτός από τις εκθέσεις μορφολογίας, οι επισκέπτες της Έκθεση Κυνηγεσία 2018 θα έχουν την ευκαιρία να δούν από κοντά παρουσιάσεις κυνηγόσκυλων από κορυφαίους εκπαιδευτές, αλλά και τη “δουλειά” διακεκριμένων εκτροφέων της χώρας μας και του εξωτερικού.

Για πρώτη φορά οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν σεμινάρια και από τρεις μεγάλους γνώστες της κυνηγετικής κυνοφιλίας, όπως είναι ο Πίνο Ντελλατόρρε, ο Τζαν Κάρλο Μπόζιο και ο Νικόλα Τοντάρο.

Στον χώρο της διεθνούς κυνοφιλίας, ο Πίνο Ντελλατόρρε ξεχωρίζει για το ήθος και το κύρος του, ενώ είναι πάντα έτοιμος να μιλήσει για την μεγάλη του αγάπη: το Πόιντερ!
Ο Ντελλατόρρε είναι εκτροφέας της φυλής με την επωνυμία “Della Cisa”, και ταυτόχρονα διεθνής κριτής αγώνων και μορφολογίας, πρώην πρόεδρος του Ιταλικού Ομίλου Πόιντερ και του Διεθνούς Ομίλου Πόιντερ.
Στην Έκθεση Κυνηγεσία θα αναπτύξει μία θεματογραφία που θα αφορά τα μυστικά της εκτροφής, αλλά θα κάνει και ενδιαφέρουσες συγκρίσεις και προβλέψεις για το χτες, το σήμερα και το αύριο των αγγλικών φυλών.

Ο Τζαν Κάρλο Μπόζιο είναι διεθνής κριτής ιχνηλατών, πρόεδρος της επιτροπής ιχνηλατών του Διεθνούς Κυνολογικού Ομίλου, και πρώην πρόεδρος του ομίλου Segugio.
Τα δύο θέματα που θα αναπτύξει στην διάρκεια των σεμιναρίων είναι:
• Οι λόγοι για τους οποίους οι αγώνες ιχνηλατών είναι σημαντικοί.
• Ποιες είναι οι “παγίδες” των αγώνων που πρέπει να αποφευχθούν. Η παρουσία του Μπόζιο στην έκθεση συμπίπτει και με μία ιδιαίτερη στιγμή, καθώς το περασμένο Σαββατοκύριακο έγιναν και οι πρώτοι επίσημοι αγώνες ιχνηλατών στην Ελλάδα, τους οποίους και έκρινε ο Ιταλός.

Ο τρίτος εκλεκτός προσκεκλημένος είναι ο Νικόλα Τοντάρο, κριτής μορφολογίας στα Κούρτσχααρ, κριτής εργασίας ιχνηλατών και Τσιρνέκο της Αίτνας, και εκπρόσωπος του Κυνολογικού Ομίλου Ιταλίας (E.N.C.I.).
Όπως και οι συμπατριώτες του, έτσι και ο Τοντάρο θα είναι ομιλητής σε δύο σεμινάρια…
Στο πρώτο θα αναπτύξει το μορφολογικό στάνταρ και τον τρόπο εργασίας των ηπειρωτικών φυλών, ενώ την επόμενη ημέρα θα πραγματευτεί την συμβολή των κριτών και των εκτροφέων στην εξέλιξη των ηπειρωτικών φυλών”

Share.

Τα σχόλια είναι κλειστά σε αυτό το θέμα


Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων