Φιλοθηραματικές δράσεις στη νήσο Χρυσή από τον ΚΣ Ιεράπετρας

0

Όπως και πέρυσι ο Κυνηγητικός Σύλλογος Ιεράπετρας στο πλαίσιο των δράσεων του έχει ξεκινήσει από πολύ νωρίς λόγο της παρατεταμένης ανομβρίας και της υπερβολικής ζέστης μια σειρά από εργασίες που σκοπό έχουν να βοηθήσουν την πανίδα που βρίσκεται στην νήσο Χρυσή (πέρδικες και λαγούς).

Με την βοήθεια των θηραφυλάκων του συλλόγου και μελών του Δ.Σ του συλλόγου πραγματοποιήθηκε μεταφορά τροφής και νερού στην νήσο Χρυσή, έγινε παράλληλα καθαρισμός όλων των συλλεκτήρων βροχής , των ταμιευτήρων του νερού και των ποτίστρων. Τροφή μεταφέρθηκε σε διάφορα σημεία του νησιού μιας και λόγο των ανύπαρκτων φετινών βροχοπτώσεων δεν υπάρχει καθόλου νέα βλάστηση .

Ο Κυνηγητικός Σύλλογος Ιεράπετρας, ευχαριστεί τον πλοιοκτήτη κύριο Θανάση Χηνόπουλο όπου με την βοήθεια του μέσο των πλοίων που διατηρεί στην γραμμή Ιεράπετρα – Χρυσή, εκτέλεσε μεταφορά καλής ποιότητας νερού για τις ανάγκες της πανίδας που υπάρχει στην νήσο Χρυσή σε συνεργασία με το σύλλογο, μας μιας και πλέον το λιγοστό νερό που υπάρχει στα πηγάδια του νησιού είναι πλέον ακατάλληλο και τελείως θαλασσινό.

Share.

Τα σχόλια είναι κλειστά σε αυτό το θέμα


Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων