Μοναδικά προνόμια στα μέλη του ΚΣ Αμαλιάδας

0

Με την έναρξη της νέας κυνηγετικής περιόδου, ο Κυνηγετικός Σύλλογος Αμαλιάδας για να στηρίξει τα μέλη του, παρέχει μοναδικές ευκαιρίες που θα τους βοηθήσουν στην καθημερινότητά τους.

Ο Πρόεδρος του συλλόγου, Κωνσταντίνος Μουσάς, ανέφερε τα εξής:

«Μοναδικά προνόμια προσπαθούμε να κερδίσουμε φέτος για τα μέλη του συλλόγου μας, δείχνοντας έτσι, για ακόμα μια φορά πως δεν είμαστε σύλλογος αδειών, αλλά σύλλογος που εκπροσωπούμε τον κυνηγό και νοιαζόμαστε για αυτόν και για το κυνήγι. Είμαστε δίπλα στον κυνηγετικό κόσμο 12 μήνες το χρόνο, 7 μέρες την εβδομάδα 24 ώρες το 24ωρο.
Έτσι έπειτα από την μοναδική προσφορά που κατάφερα για τα μέλη μας, τα μέλη του κυνηγετικού συλλόγου Αμαλιάδας, με την επικοινωνία που είχα με τον αντιπρόσωπο κυνηγετικών άρβυλων, κ. Μαυρογιάννη, και κερδίσαμε έκπτωση για τα μέλη μας που αγγίζει και τα 30 ευρώ ανά ζεύγος κυνηγετικών άρβυλων, ήρθα σε επικοινωνία με τον ασφαλιστή κ. Άρη Καλογερόπουλο, καθώς και τον Διευθυντή πωλήσεων της εταιρείας Συνεταιριστική Ασφαλιστική όπου είναι η εταιρεία που ο σύλλογος μας έχει ασφαλίσει τα μέλη του για την φετεινή Κυνηγετική περίοδο, και συμφωνήσαμε μια προνομιακή προσφορά για τα μέλη μας, η οποία είναι ασφάλιση των αγροτικών αυτοκινήτων των μελών μας, με 137 ευρώ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ενώ για τα Ι.Χ, κερδίσαμε έκπτωση 10%. Η προσφορά ισχύει με ένα εκπτωτικό κουπόνι σφραγισμένο από τον σύλλογο μας, που θα μπορεί ο κάθε κυνηγός να πάρει από τα γραφεία του συλλόγου μας και με αυτό να συνεννοηθεί με τον ασφαλιστή κ. Καλογερόπουλο Αριστογείτων για την ασφάλιση του αυτοκινήτου του.

Παράλληλα, από σήμερα, είναι δυνατή η πληρωμή των αδειών κυνηγίου ΚΑΙ με POS μηχανάκι για κάρτες, είτε χρεωστικές είτε πιστωτικές, διευκολύνοντας κατά αυτόν τον τρόπο τα μέλη μας σε ότι αφορά την πληρωμή της άδειας τους. Θα ήθελα να ζητήσω συγνώμη μόνο για αυτούς που θέλησαν να πληρώσουν με κάρτα κατά το προηγούμενο χρονικό διάστημα αλλά αυτό δεν ήταν δυνατό. Αυτό οφείλεται καθαρά σε καθυστέρηση της τράπεζας που συνεργάζεται ο σύλλογος μας, προκειμένου να προχωρήσει η διαδικασία εφοδιασμού μας με το τερματικό αυτό».

 ilia24.gr

Share.

Τα σχόλια είναι κλειστά σε αυτό το θέμα


Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων