“Εγώ και η Beretta μου”. Διαγωνισμός φωτογραφίας

0

Μοιραστείτε  τις στιγμές σας με την ΒERETTA στη φύση, στα πιο απίθανα μέρη, στα πιο απίστευτα τοπία, μόνος, με την παρέα σας ή με τον σκύλο σας. Αφήστε να βγει από μέσα σας ο καλλιτέχνης. Σίγουρα θα μας εκπλήξετε!!!

Σας προσκαλούμε να γίνετε μέρος αυτού του διαγωνισμού στέλνοντας μας τις φωτογραφίες και να διεκδικήσετε μια θέση για το Ημερολόγιο της Beretta Hellas 2021.

Ο Διαγωνισμός του  berettahellas.gr    ξεκινά τη Δευτέρα 10 Αυγούστου 2020 και λήγει την Τετάρτη  30 Νοεμβρίου 2020 και ώρα 23.59.
Οι νικητές θα ανακοινωθούν στις 15/01/2021 μέσα από το berettahellas.gr και τη σελίδα μας στο facebook.

  • Κάθε συμμετέχων μπορεί να στείλει μέχρι 5 φωτογραφίες
  • Προσοχή, οι φωτογραφίες να μην περιέχουν υπογραφές, υδατογραφήματα, στοιχεία επικοινωνίας, και περιθώρια.
  • Δεν επιτρέπονται φωτογραφίες με νεκρά θηράματα και γενικά με οπτικό υλικό που δεν είναι σύμφωνο με την νομοθεσία και  απαγορεύεται να δημοσιευτεί και με βάση των κανονισμών του facebook
  •  Ο διαγωνισμός με τίτλο ‘’Εγω και η Beretta μου’’ διοργανώνεται από τη Beretta Hellas ,  η οποία είναι υπεύθυνη για τη διοργάνωση του διαγωνισμού.
  • Δικαίωμα συμμετοχής στον διαγωνισμό ‘’Εγω και η Beretta μου’’ αποκτούν όλα τα φυσικά πρόσωπα που έχουν συμπληρώσει το 17ο έτος της ηλικίας τους και διαμένουν μόνιμα και νόμιμα στην Ελλάδα. Η συμμετοχή είναι ελεύθερη σε όλους. Εξαιρούνται οι εργαζόμενοι, οι συνεργάτες  ττης  Beretta Hellas, καθώς και οι σύζυγοι και οι συγγενείς τους έως πρώτου και δευτέρου βαθμού.

περισσότερες πληροφορίες στο:
https://www.berettahellas.gr/diagonismos

Share.

Τα σχόλια είναι κλειστά σε αυτό το θέμα


Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων