Επανέρχεται το αυστηρό lockdown. Σταματά το κυνήγι για μια εβδομάδα

0

Έκτακτες ανακοινώσεις από την κυβέρνηση και συγκεκριμένα από τον Στέλιο Πέτσα για τον κορωνοϊό. Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος προχώρησε σε ανακοινώσεις στις 11:00 για την πορεία της πανδημίας στη χώρα και το lockdown που παραμένει σε ισχύ.

Σύμφωνα με τον κ. Πέτσα προχωράμε σε πιο αυστηρό lockdown για μία εβδομάδα προκειμένου να ανοίξουν τα σχολεία στις 11 Ιανουαρίου με ασφάλεια, εφόσον το επιτρέψουν τα επιδημιολογικά στοιχεία της χώρας.

Από αύριο, Κυριακή 3 Ιανουαρίου και 6:00 το πρωί, μέχρι τις 6:00 το πρωί της Δευτέρας 11 Ιανουαρίου, μένουμε και πάλι σπίτι, καθώς αναστέλλεται η λειτουργία όλων των δραστηριοτήτων και υπηρεσιών που είχαν σταδιακά επιτραπεί πριν από τα Χριστούγεννα. Συγκεκριμένα, σταματά η «παράδοση εκτός» (click away) στα εμπορικά καταστήματα, η λειτουργία βιβλιοπωλείων, κομμωτηρίων, υπηρεσιών περιποίησης νυχιών, ΚΤΕΟ και οι δραστηριότητες κυνηγιού και ψαρέματος..

Επομένως από αύριο το πρωί Κυριακή 3-1-2021 και ώρα 6:00 η κυνηγετική δραστηριότητα σταματά έως την Δευτέρα 11 Ιανουαρίου 2021 και ώρα 06:00. Το ίδιο ισχύει και για το ερασιτεχνικό ψάρεμα.

Share.

Τα σχόλια είναι κλειστά σε αυτό το θέμα


Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων