“Αντισπισιστικό προσκλητήριο” κατά κυνηγού

0

Το Δεκέμβρη του 2018 ένα απίστευτο γεγονός εκτυλίχθηκε σε περιοχή της βόρειας Εύβοιας, όπου ένας 76χρονος, μόνιμος κάτοικος της περιοχής είχε πάει για κυνήγι, κοντά στο χωριό Ελληνικά.

Γύρω στις 12:30΄ το μεσημέρι ένα νεαρό ζευγάρι με μηχανή, του επιτέθηκε και σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλε ο 76χρονος κυνηγός, τον χτύπησαν και αφού του πήραν την καραμπίνα και το κινητό, έφυγαν με τη μηχανή τους.

Ο κυνηγός πήγε στο χωριό και ενημέρωσε την αστυνομία για το συμβάν, δίνοντας την περιγραφή για το ζευγάρι και τη μηχανή. Οι αστυνομικοί γύρω στις 3:00′ το μεσημέρι εντόπισαν το νεαρό ζευγάρι και το οδήγησαν στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής, όπου φέρεται να αναγνωρίστηκαν από το θύμα.

Η δίκη της υπόθεσης αυτής έχει οριστεί να πραγματοποιηθεί στις 28/1/21 στο Μονομελές Εφετείο Κακουργημάτων στη Χαλκίδα.

Το θέμα αυτό έχει ενεργοποιήσει τους “αντισπισιστές” οι οποίοι καλούν τους ομοϊδεάτες τους σε ανοιχτή αντισπισιστική συνέλευση, την προσεχή Παρασκευή σε χώρο που έχουν ορίσει και αναφέρεται στην πρόσκλησή τους. Σκοπός της συνέλευση αυτής είναι να συζητηθούν  τρόποι για τον συντονισμό δράσεων στο πλαίσιο αλληλεγγύης για “τα συντρόφια Δ. και Θ”, όπως αναφέρουν.

Τελικά το αναρχοαντισπισιτικό κίνημα δεν δρα άναρχα, αλλά απολύτως συντονισμένα, κάτω από συγκεκριμένες οδηγίες και μεθοδεύσεις, και με σκοπό να εισχωρήσει και να επιβάλλει τις ιδέες του στις δομές λήψεις αποφάσεων που αφορούν όχι μόνο το κυνήγι αλλά και κάθε άλλη μορφή διαχείρισης της πανίδας. (κτηνοτροφία, ψάρεμα, κυνήγι, γαλακτοπαραγωγή, κλπ) Την εξέλιξη αυτή  πρέπει να έχουν υπόψη τους οι διαχειριστές των κυνηγετικών θεμάτων.

Share.

Τα σχόλια είναι κλειστά σε αυτό το θέμα


Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων