Η αλληλεγγύη της κυνηγετικής οικογένειας

0

Συνδρομή στους σεισμοπαθείς του νομού Λάρισας. Μία ακόμη κοινωνική δράση του Κυνηγετικού Συλλόγου Καρδίτσας, σε συνεργασία με τον Κυνηγετικό Σύλλογο Αμπελοκήπων Θεσσαλονίκης πραγματοποιήθηκε προχθές με σκοπό την ανακούφιση των σεισμοπαθών κατοίκων του νομού Λάρισας.

Δύο φορτηγά αυτοκίνητα ξεκίνησαν από την Καρδίτσα με προορισμό την Ελασσόνα, φορτωμένα με ανθρωπιστική βοήθεια (ελαιόλαδο, τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης) για τους σεισμοπαθείς της περιοχής.

Επίσης ένα ακόμη αυτοκίνητο με ανθρωπιστική βοήθεια του Κυνηγετικού Συλλόγου Αμπελοκήπων Θεσσαλονίκης με τον Πρόεδρό του Φίλη Γκροζούδη, ξεκίνησε από την Θεσσαλονίκη με προορισμό κι αυτό την Ελασσόνα.
Μαζί μας, ως συντονιστής, ο δραστήριος Πρόεδρος του τοπικού Κυνηγετικού Συλλόγου Ελασσόνας, Αλέξανδρος Φλέγγας. Όλοι μαζί κατευθυνθήκαμε στο Κοινωνικό Παντοπωλείο της Ιεράς Μητροπόλεως Ελασσόνας, όπου και παραδώσαμε τα φορτία της βοήθειας, ώστε να ταξινομηθούν και να μοιραστούν κατάλληλα στους σεισμοπαθείς.

Ευχαριστούμε όλα τα μέλη μας καθώς και τους φίλους και τους χορηγούς του Συλλόγου για την έμπρακτη συμμετοχή και συνδρομή τους στην συγκέντρωση της ανθρωπιστικής βοήθειας.

Share.

Τα σχόλια είναι κλειστά σε αυτό το θέμα


Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων