ΚΣ Αμπελοκήπων Θεσ/νίκης: “Ούτε βήμα πίσω”

0

Όταν ζητάς το δίκιο σου και βγαίνεις μες τους δρόμους,, οι δρόμοι γίνονται ανθρώπινα ποτάμια και τα ποτάμια δε γυρίζουν πίσω, πάνε μόνο μπροστά!

Φίλοι κυνηγοί, ο Κ/Σ Αμπελοκήπων συνεχίζει να αντιδρά στο υπό ψήφιση νομοσχέδιο ‘Άργος” που προβλέπει την υποχρεωτική στείρωση όλων των δεσποζόντων ζώων. Έτσι λοιπόν βρεθήκαμε σήμερα στον Λευκό Πύργο. Μαζί με απλούς πολίτες, κυνόφιλους,, την ΚΟΜΑΘ, μέλη άλλων κυνηγετικών συλλόγων εκπροσώπους της κτηνιατρικής ένωσης και όλοι μαζί βροντοφωνάξαμε:

‘ΟΧΙ ΣΤΗ ΣΤΕΙΡΩΣΗ ΤΩΝ ΣΚΥΛΩΝ ΜΑΣ”.

Το νομοσχέδιο αυτό δεν έχει καμιά λογική και έρχεται σε αντίθεση με τις αρχές της κυνοφιλίας, της επιστήμης, της ηθικής αλλά και της δημοκρατίας Πιο ειδικά τα άρθρα 5,6 και 33 (κυρίως) στοχεύουν κατευθείαν στην ύπαρξη της κυνηγεσίας και κυνοφιλιάς. Μπείτε λοιπόν όλοι και γράψτε στη διαβούλευση., άλλωστε μένουν μόνο πέντε μέρες. (Σε προηγούμενη ανάρτηση σας δίνουμε αναλυτικές οδηγίες, όπως και κείμενα τα οποία μπορείτε να χρησιμοποιήσετε).

Κυρίες και κύριοι, στην μάχη αυτή δεν περισσεύει κανείς. Ο Κ/Σ Αμπελοκήπων δεν σταματά και θα συνεχίσει να αντιδρά σε όλες τις άδικες αποφάσεις που αφορούν το κυνήγι. Αν χρειαστεί θα βγει στους δρόμους να φωνάξει, να ματώσει ακόμα και 504 χιλιόμετρα μακριά (άντρες Αθηναίοι ακούτε;). ΜΑ ΟΥΤΕ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ!

Share.

Τα σχόλια είναι κλειστά σε αυτό το θέμα


Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων