Απαγόρευση κυνηγίου σε περιοχές της Σάμου

0

Απαγόρευση   κυνηγίου από τη φετινή κυνηγετική περίοδο και για τρία έτη, σε περιοχές των Τ.Κ Βουρλιωτών – Κοκκαρίου – Μυτιληνιών νήσου Σάμου που επλήγησαν από πυρκαγιά την 15-7-2021, με τα εξής όρια:

Από τη διασταύρωση του περιφερειακού δρόμου Κοκκαρίου – Καρλοβάσου (βρύση) και τον αγροτοδασικό δρόμο προς «Μύλο» και συνέχεια αυτόν προς «Κουδούνα» και «Πιρνάρα» μέχρι το τρίστρατο Τριαντάφυλλου Κυριαζή και από κει συνέχεια το δρόμο προς Μυτιληνιούς μέχρι τη διασταύρωση αυτού με το δρόμο της «Κομμένης
πέτρας».
Ακολουθούμε αυτόν μέχρι τέρμα ως το σημείο που βρίσκουμε τη δεξαμενή στη θέση «Νεράκι» και συνεχίζουμε δεξιά τον αγροτοδασικό δρόμο προς Βουρλιώτες. Στο σημείο που συναντάμε δεξιά μας το «Κάστρο Λουλούδας», φεύγουμε του δρόμου και ακολουθούμε την κορυφογραμμή αυτού μέχρι τη «Λάκα».
Από κει συνεχίζουμε την κορυφογραμμή από το «Κάστρο Λουλούδας», με κορυφογραμμή τα «Κοκκινόβραχα» μέχρι τον «Καρσινό» και απέναντι στο γήπεδο του μπάσκετ στην είσοδο του χωριού Βουρλιώτες. Από κει και κατάντη αυτού, μέχρι που το σημείο που συναντούμε τον αγροτοδασικό δρόμο «Πουριά» προς Κοκκάρι. Συνεχίζουμε  αυτόν και στη διασταύρωσή του προς «Μάνα» και «Παλιάμπελα» – «Σερέτη», ακολουθούμε την αριστερή κατεύθυνση προς «Παλιάμπελα» – «Σερέτη». Στη θέση «Παλιάμπελα» στρίβουμε αριστερά στον μικρό αγροτοδασικό δρόμο που καταλήγει στην άσφαλτο στη θέση «Τσαμαδάκι» επί του επαρχιακού δρόμου Σάμου – Καρλοβάσου. Από κει κινούμαστε προς Κοκκάρι μέχρι τη διασταύρωση του περιφερειακού δρόμου Κοκκαρίου – Καρλοβάσου (βρύση).

Οι παραβάτες της παρούσης τιμωρούνται σύμφωνα με τις διατάξεις του Δασικού Κώδικα που εκάστοτε ισχύουν. Η τήρησή της ανατίθεται στα όργανα της Δασικής Υπηρεσίας, της Αστυνομίας, τους Δημοτικούς υπαλλήλους, τις κυνηγετικές οργανώσεις και σε κάθε φιλόνομο πολίτη.

Share.

Τα σχόλια είναι κλειστά σε αυτό το θέμα


Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων