λαθος ή σωστο ?

Επισκόπηση 15 δημοσιεύσεων - 1 έως 15 (από 26 συνολικά)
Απευθείας μετάβαση στη σελίδα:
  • Συμμετέχων
    Ημ. εγγραφής:
    12/02/2005
    Αρ. μηνυμάτων:
    362
    argirishunter στις #28416

    Το περασμενο πσκ κατεβηκα στο χωριο μου οπου ειναι και ο βασικοσ κυνηγοτοπος μου. θελοντας να περπατισω λιγο μιασ και ειχε βρεξει τισ προηγουμενεσ μερες και ελπιζοντασ τα φιδια να εχουν κρυφτει πηρα το σκυλι μου ενα <<χαριερ>>

    και πηγα ψηλα σε ενα χωραφι δικο μου αρκετα μεγαλο με ελιες που κραταει παντα λαγο. αφου εφτασα και αρχισα να περπαταω ταυτοχρονα εριχνα και καμια ματια στισ ελιεσ μου και αφου δεν πηρα ντορο ειπα να προχωρισω απο το βουνο εχει ενα κεντρικο αγροτικο δρομο και δεξια και αριστερα χωραφια με ελιες.. και να φτασω περιφεριακα στο σπιτι μην με παρει και η ζεστη. οπωσ προχωρουσα συναντισα ενα βοσκο με τα προβατα του .μιλησαμε γιατι τον ηξερα και εφυγα οπωσ περασα ομωσ με ακολουθησε ενα κουταβι του που ειχε για τα προβατα. ενω του φωναξα να το μαζεψει μου λεει προχορα θα γυρισει μονο του…. προχωρισα εγω μια καλή αποσταση γυρο στα 5 χιλιομετρα δασικησ εκτασησ και βγηκα στην ασφαλτο (ουτε ντορο δεν πηρα αλλα μου αρκουσε που βγηκα βολτα με το σκυλακι μου). ο δρομοσ αυτοσ ειναι εθνικη που ενωνει τριπολη πυργο.. ετσι αποφασισα αφου στα 200μετρα ειναι το σπιτι μου να δεσω το κουταβι του τσοπανου γιατι οπωσ πηγαινε το θανατο τον ειχε βεβαιο!!!! και να παω να παρω το αμαξι απο εκει πανω να κατεβω στο χωριο νατο βαλω μεσα και να του το παω… αφου πηγα να παρω το αμαξι και καθωσ γυρνουσα σπιτι με περνουν απο το σπιτι και μου λενε πωσ πηρε ο βοσκοσ και λεει<<γιατι μου εκλεψεσ το κουταβι!!!>>επλασε μια ιστορια πως με ειδε να το βαζω στο πορτ παγκαζ χωρισ καν εγω να εχω παρει το αμαξι απο εκει πανω οπου ειχε αυτοσ οπτικη γωνια με το αμαξι…τελικα του το πηγα πανω του το αφησα εκει στα προβατα αφου το ποτησα το ταισα και μου λεει εισαι τυχερωσ που μου εφερεσ το κουταβι αλλιωσ θα ειχες μπλεξιματα … εξηγησα πωσ εγινε και πριν καλα καλα τελειωσω μου γυρνα την πλατη και φευγει….

    πειτε μου αν εκανα κατι λαθοσ η αν θα πρατατε και εσεισ το ιδιο η εκανα βλακια….


    Συμμετέχων
    Ημ. εγγραφής:
    21/10/2004
    Αρ. μηνυμάτων:
    1528
    BillCentro στις #89605

    ιστορίες τρέλας…Υποτίθεται ότι ήταν γνωστός…

    Συμμετέχων
    Ημ. εγγραφής:
    08/01/2005
    Αρ. μηνυμάτων:
    14
    john-aris στις #89611

    ΤΗΝ ΚΑΛΩΣΥΝΗ ΑΙΣΘΑΝΘΗΚΕ ΤΟ ΤΕΤΡΑΠΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟ ΔΙΠΟΔΟ ΗΘΕΛΕ ΤΑ… ΡΕΣΤΑ. ΜΗ ΔΙΝΕΙΣ ΠΟΛΛΗ ΣΗΜΑΣΙΑ ΓΙΑΤΙ ΞΕΧΩΡΙΖΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ ΤΣΟΠΑΝΑΡΕΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΓΡΑΦΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ. ΖΟΥΝ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥΣ ΟΙ ΜΠΑΜΠΕΣΙΔΕΣ…ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΑΥΤΗ ΘΕΛΩ ΝΑ ΘΙΞΩ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΚΛΥΣΕΙ ΒΟΥΝΑ ΚΑΙ ΛΑΓΚΑΔΙΑ ΜΕ ΣΚΥΛΟΥΣ-ΓΑΙΔΟΥΡΑΔΕΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΑΦΗΝΟΥΝ ΟΥΤΕ ΛΑΓΟΥΔΑΚΙ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΠΕΡΔΙΚΟΑΥΓΟΤΣΟΥΦΛΟ.ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΒΑΛΕΙ ΣΤΗΝ…ΤΑΞΗ ΕΡΩΤΩ?.

    Φιλικα Γιαννης- ΣΑΜΟΣ

    Συμμετέχων
    Ημ. εγγραφής:
    15/08/2003
    Αρ. μηνυμάτων:
    333
    cambof στις #89613

    ΚΑΜΜΙΑ ΦΟΡΑ ΟΙ ΤΣΟΠΑΝΗΔΕΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΖΩΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΕΝΑ ΜΕ ΑΥΤΑ……

    Συμμετέχων
    Ημ. εγγραφής:
    22/06/2005
    Αρ. μηνυμάτων:
    50
    μικρα στις #89623

    ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΟΙ ΒΟΣΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΥΚΟΥΣ.ΠΕΡΙΣΥ ΣΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ ΚΥΝΗΓΩΝΤΑΣ  ΕΠΙΑΣΑ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΜΕ ΕΝΑ ΒΟΣΚΟ ΚΑΙ ΕΝΩ ΜΙΛΟΥΣΑΜΕ ΠΛΗΣΙΑΣΑΜΕ ΣΤΟ ΜΑΝΤΡΙ ΤΟΥ.ΕΚΕΙ Η ΣΚΥΛΑ ΤΟΥ ΠΟΥ ΦΥΛΑΕΙ ΤΟ ΚΟΠΑΔΙ ΕΙΧΕ ΓΕΝΗΣΕΙ ΕΦΤΑ ΝΕΟΓΕΝΗΤΑ ΚΟΥΤΑΒΑΚΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΤΣΟΠΑΝΟΣΚΥΛΑ ΔΙΟΤΙ ΕΙΧΕ ΖΕΥΓΑΡΩΣΕΙ ΜΕ ΑΔΕΣΠΟΤΟ ΣΚΥΛΟ.ΤΟΝ ΡΩΤΗΣΑ ΑΝ ΘΑ ΤΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕ “ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΟΥ ΘΑ ΤΑ ΠΕΤΑΞΩ ΣΤΗ ΧΩΜΑΤΕΡΗ ΝΑ ΤΑ ΦΑΝΕ ΟΙ ΓΛΑΡΟΙ”.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΒΟΣΚΟΙ ΕΤΣΙ ΑΛΛΑ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΠΛΗΣΙΑΖΟΥΝ.

    Συμμετέχων
    Ημ. εγγραφής:
    06/11/2006
    Αρ. μηνυμάτων:
    2153
    aldo στις #89638

    ΑΡΓΥΡΗ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ.ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΥΤΟΙ ΤΩΝ ΒΟΥΝΩΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΚΛΗΡΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΑΠΟΜΟΝΩΣΗΣ ΤΟΥΣ,ΕΤΣΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΤΣΟΠΑΝΟ ΠΟΥ ΔΕ ΒΑΖΕΙ ΓΛΩΣΣΑ ΜΕΣΑ ΑΝ ΠΙΑΣΕΙΣ ΚΟΥΒΕΝΤΑ Η ΝΑ  ΣΟΥ ΠΕΙ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ.ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΚΙ Ο JON-ARIS ΑΥΤΟΙ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΓΡΑΦΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΕΥΚΟΛΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΑΡEΞΗΓΗΣΗ.Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΨΥΧΡΑΙΜΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΠΡΟΣ ΑΠΟΦΥΓΗ ΔΥΣΑΡΕΣΤΩΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ…

    Συμμετέχων
    Ημ. εγγραφής:
    18/07/2004
    Αρ. μηνυμάτων:
    824
    Θάνοςlaw στις #89679

    Εσύ καλά έπραξες και μπράβο σου… Εγώ μάλλον δεν θα ήμουν τόσο ψύχραιμος και σε αντίθεση με τον φίλο aldo δεν συμμερίζομαι την συμπεριφορά τους .

    Συμμετέχων
    Ημ. εγγραφής:
    21/07/2003
    Αρ. μηνυμάτων:
    1543
    BERETTA425 στις #89683

    Πολυ καλα επραξες Αργυρη κ μπραβο σου!Υπαρχουν σιγουρα βοσκοι κ βοσκοι οπως αναφεραν κ οι συναδελφοι παραπανω!

    Συμμετέχων
    Ημ. εγγραφής:
    12/12/2003
    Αρ. μηνυμάτων:
    444
    ΠΑΚΗΣ στις #89698

    ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΨΑΧΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΒΓΑΙΝΕΙ ΣΕ ΚΑΛΟ…ΕΙΔΙΚΑ ΑΝ ΣΤΡΑΒΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΒΛΕΠΕΙΣ ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΡΝΑΚΙ ΜΕΤΑ…ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕΣ ΟΜΩΣ…ΜΗ ΧΑΛΑΣ ΤΗ ΖΑΧΑΡΕΝΙΑ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΑΤΟΜΑ…ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΕΧΑΣΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΙ….ΜΑΛΛΟΝ ΕΚΕΙΝΟΣ ΓΛΙΤΩΣΕ ΚΑΤΙ….ΚΑΙ ΝΑΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΠΩΣ ΤΟ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ….

    Συμμετέχων
    Ημ. εγγραφής:
    12/02/2005
    Αρ. μηνυμάτων:
    362
    argirishunter στις #89751

    συμφωνω με ολους σας …. το ζητημα ειναι πως σκεφτειτε να περπατας ολοι την ημερα σε κυνηγιτικη περιοδο και να σου τυχει αυτο το πραγμα !!! ειναι λογικο πως οι αντοχεσ και τα νευρα εκεινη τη στιγμη ειναι στο ζενιθ τους…. θα πεισ να το αφησεις και να προχωρησεις παραπερα αν ομως δεις οτι το τραβαει, κανενασ μασ πιστευω δεν θα αντιδρουσε με τον σωστο τροπο… αρα ποια η λυση? αυτοι να κανουν οτι θελουν με τα νευρα την αξιοπρεπεια σου (γιατι το διαδιδουν υστερα ) και εμεισ να λεμε ενταξει φταιει το περιβαλλον που μεγαλωσαν… η καλυτερα φταιμε που εχουμε σκυλια οπλα και μερακι!!!! τελικα την επομενη φορα ισωσ να μην το παρω μαζι μου και να το αφησω στην τυχη του ΔΥΣΤΥΧΩΣ!!!!!

    Συμμετέχων
    Ημ. εγγραφής:
    21/02/2007
    Αρ. μηνυμάτων:
    48
    Tsipis στις #89755

    ΓΕΙΑ ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΗΝ ΤΑ ΙΣΟΠΕΔΩΝΟΥΜΕ ΟΛΑ ΕΠΙΔΗ ΛΙΓΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΒΟΣΚΟΥΣ ΦΕΡΟΝΤΑΙ ΚΑΤΑ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ.ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΙ ΜΑΖΕΨΕΣ ΤΟ ΣΚΥΛΑΚΙ ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΒΑΖΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΣΑΚΙ ΕΤΣΙ?ΤΟ ΙΔΙΟ ΛΕΜΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΜΑΣ ΤΟΥΣ <<ΚΥΝΗΓΟΥΣ>> ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΒΟΥΝΟ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΕΠΙΔΗ ΕΧΟΥΝ ΟΠΛΟ ΚΑΙ ΣΚΥΛΙ….ΑΑΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΙΔΙΟΙ!!! ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΛΕΜΕ? ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΛΙΓΟΙ!!!ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΚΙΟ.ΕΜΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΤΥΧΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΒΟΣΚΟΣ ΟΤΙ ΑΝ ΞΑΝΑΒΓΑΛΩ ΤΟ ΣΚΥΛΙ ΜΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΣΤΟ ΧΩΡΑΦΙ ΜΟΥ ΘΑ ΒΑΛΕΙ ΦΟΛΕΣ (ΣΤΟ ΧΩΡΑΦΙ ΜΟΥ!!!!!) ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΤΥΧΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΙΝΩ ΤΣΙΠΟΥΡΑ ΚΡΑΣΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΡΩΩ ΜΕ ΠΟΛΟΥΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΣΤΑΝΗ ΤΟΥΣ ΜΑΣ ΑΝΟΙΞΑΝ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΚΑΙ ΜΑ ΦΙΛΟΞΕΝΗΣΑΝ.ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΟΤΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΞΕΝΟΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥΣ (ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΜΕΓΑΛΩΣΑΝ ΚΑΙ ΖΟΥΝ) ΚΑΙ ΦΥΣΙΛΟΓΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΧΥΠΟΠΤΟΙ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΑΛΛΩΣΤΕ ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ. ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ  ΕΠΙΔΗ 3 ΣΤΟΥΣ 10 ΕΙΝΑΙ ΒΛΑΚΕΣ ΜΗΝ ΒΑΦΤΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ 10 ΒΛΑΚΕΣ ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΒΓΟΥΜΕ ΣΤΟ ΒΟΥΝΟ (ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΟΥΜΕ ΣΙΓΟΥΡΑ ) ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΘΟΥΜΕ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ ΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΣΠΡΑΞΟΥΜΕ ΤΟ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ……ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΣΩΣΤΟ.ΚΑΤΙ ΔΙΑΒΑΣΑ ΣΤΑ ΜΥΝΗΜΑΤΑ ΣΑΣ ΓΙΑ ΑΓΡΑΦΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΑΥΤΟ ΜΕΧΡΙ ΤΑ 18 ΜΟΥ ΗΜΟΥΝ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΟΥ ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣΑΜΕ ΣΥΜΦΩΝΣΑ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΓΡΑΦΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΑΝΟΝΕΣ ΤΗΣ ΑΠΛΗΣ ΛΟΓΙΚΗΣ.ΟΤΙ ΔΩΣΕΙΣ ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΨΕ ΜΕ ΦΙΛΕ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ Ο ΤΥΠΟΣ ΘΑ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΤΟΥ ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΧΑΖΟΣ ΕΤΣΙ? ΤΟ ΑΛΛΟ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΟΥ ΛΕΝΕ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΚΟ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ?ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΥ ΜΕΝΕΤΕ ΑΛΛΑ ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΛΕΙΨΕΙ ΤΟ ΣΚΗΝΙΚΟ ΝΑ ΜΟΥ ΛΕΝΕ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΝ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ….ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ ΕΝΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΕΡΠΑΤΗΤΟ ΤΣΙΧΛΑΣ ΓΥΡΙΖΟΝΤΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΥΟΚΙΝΗΤΟ ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΑΠΟ ΜΙΑ ΣΤΑΝΗ ΜΑΣ ΦΩΝΑΞΕ ΛΟΙΠΟΝ Ο ΤΥΠΟΣ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΙΧΑΜΕ ΠΑΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΣΤΑ ΜΕΡΗ (ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΠΑΕΙ 1 ΛΙΤΡΟ ΚΡΑΣΙ ΣΑΝ ΔΩΡΟ ΕΠΙΔΗ ΠΕΡΝΟΥΣΑΜΕ ΚΑΙ ΛΕΓΑΜΕ ΜΙΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ) ΝΑ ΠΙΟΥΜΕ ΕΝΑ ΚΡΑΣΑΚΙ ΕΒΑΛΕ ΚΑΙ ΚΡΕΑΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΦΑΓΑΜΕ ΗΠΙΑΜΕ Η ΩΡΑ ΗΤΑΝ ΓΥΡΩ ΣΤΙΣ 11 ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΑΖΟΜΑΣΤΑΝ ΝΑ ΦΥΓΟΥΜΕ ΟΤΑΝ ΑΚΟΥΣΑΜΕ 2 ΠΥΡΟΒΟΛΙΣΜΟΥΣ ΑΠΟ ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΟ ΟΠΛΟ (ΛΑΘΡΟΘΗΡΕΣ) ΠΥΡΟΒΟΛΟΥΣΑΝ ΣΤΑ 50 ΜΕΤΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΑΝΗ ΤΟΥ!!!! ΕΛΑΤΕ ΤΩΡΑ  ΕΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΕΑΝ ΒΛΕΠΑΤΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΚΥΝΗΓΟ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΤΟ ΒΟΥΝΟ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΑΤΕ? ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΛΛΟ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΦΙΛΟΣ ΓΙΑ ΣΚΥΛΟΥΣ-ΓΑΙΔΟΥΡΑΔΕΣ ΜΗΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΕΙ ΤΟ ΧΕΡΑΚΙ ΤΟΥΣ ΟΙ ΛΑΘΡΟΘΗΡΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΕΠΟΥΔΕΣ ΣΤΟ ΟΛΟ ΣΚΗΝΙΚΟ? ( ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΔΕΙΧΝΕ ΦΩΤΟ ΜΕ 9 ΛΑΓΟΥΣ ΧΤΥΠΗΜΕΝΟΥΣ ΝΥΧΤΑ) ΕΣΥ ΦΙΛΕ ΠΟΥ ΛΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΥΤΑΒΙΑ ΓΙΑ ΚΑΝΕ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ <<ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΗ>> ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΜΕΤΡΑ ΣΕ ΜΙΑ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΖΩΝΤΑΝΑ ΚΑΙ ΠΕΘΑΜΕΝΑ…

    ΔΕΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΜΑΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΑΠΟΨΗ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ.

    Συμμετέχων
    Ημ. εγγραφής:
    12/02/2005
    Αρ. μηνυμάτων:
    362
    argirishunter στις #89756

    συμφωνο μαζι σου κανενασ δεν πρεπει να βλεπει τουσ βοσκουσ σαν μαυρα προβατα!!!! ολοι οσοι εχουμε βγει εξω στην φυση και τιν εχουμε ζησει ειναι αυτοι που την κρατανε ακομα στη ζωη ολοι λιγο πολυ χουμε καθησει μαζι τουσ και τα εχουμε πιει… ειναι ανθρωποι με διαφορετικουσ χαρακτιρεσ… εγω απλα στο θεμα μου ηθελα να τονισω πωσ μπορεισ να μπλεκσεισ χωρισ λογο και να εχεισ αλλα ακραια υπεβολικα παρανοηκα αλλα μην ξεχναμε και αυτουσ που χαθηκσν στο αγρινιο και αυτουσ που καταστρεφονται στην φυλακη…… δεν εχουμε να χωρισουμε τιποτε με κανενα !!!! οσο για αυτο το περιστατικο με λαθροθηρεσ εχω να σου πω ενα καλυτερο ….

    στο χωριο μου το σπιτι ειναι στο καμπο αλλα αρχιζει αμεσωσ βουνο … 15 αυγουστου σε αποσταση λιγοτερην των 300μ ειναι δρομοσ μεσα στο βουνο και γυρο του ελιεσ γρασιδια καικηποι… βρηκαμε κοπριεσ απο λαγοπουλο την πρωινη μεσα στον κηπο…. σε πληροφορο στισ 2.30 το βραδυ με ενα φεγγαρι αυγουστιατικο ακουσαμε την τουφεκια και …… το ζητημα ειναι πωσ πολλεσ φορες λιγο αυτοι λιγο εμεισ ερχομαστε σε προστριβη και οι φολεσ δινουν και περνουν .για να πουμε την αληθεια μην ειμαστε και αχαριστοι γιατι ποιοσ? δεν εχει παει για κυνηγι και εχει βρει βοσκο και δεν τον εχει ρωτησει αν εχει τιποτα?

    παντοσ το θεμα ειναι ευαισθητο και θελει προσοχη !!!! και συμφωνο μαζι σου μαΚρια απο ΥΠΕΡΒΟΛΕΣ!!!!!

    Συμμετέχων
    Ημ. εγγραφής:
    21/02/2007
    Αρ. μηνυμάτων:
    48
    Tsipis στις #89766

    ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ.ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ ΤΑ ΠΑΛΗΚΑΡΙΑ ΣΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ ΑΛΛΑ Ο ΤΥΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΨΥΧΑΚΙΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΨΥΧΑΚΙΑΣ ΕΠΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΒΟΣΚΟΣ Ή ΑΠΟ ΕΠΑΡΧΙΑ ΑΠΛΑ ΕΙΝΑΙ ΨΥΧΑΚΙΑΣ!ΜΕ ΤΗΝ ΛΑΘΡΟΘΗΡΙΑ ΚΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΘΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΛΑΓΟ  ΜΟΝΟ ΣΕ ΦΩΤΟ!ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΘΗΡΟΦΥΛΑΚΗ? ΓΥΡΝΑΕΙ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΕΙ ΤΟΥΣ ΝΟΜΙΜΟΥΣ?ΠΕΡΙΣΥ ΕΙΧΑ ΚΑΤΕΒΕΙ ΣΤΑ ΜΕΡΗ ΣΟΥ ΓΙΑ ΚΥΝΗΓΙ ΟΤΑΝ ΚΑΤΕΒΗΚΑ ΣΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΜΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕ Η ΘΥΡΟΦΥΛΑΚΗ ΚΑΙ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΩΜΑΤΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ! ΣΩΣΤΟ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΝΥΧΤΑ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΧΑΜΟΣ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ?

    Συμμετέχων
    Ημ. εγγραφής:
    30/03/2006
    Αρ. μηνυμάτων:
    353
    ivis στις #89781

    file tsipis simfono apolitos mazi sou sta legomena sou edo sta xania gia na katalaveis ti ginetai tin proti mera pou ksekina i perdika opou kai na pas vlepeis thirofilaki alla meta apo 2 meres den tha deis oute enan ekso na peripoli.exo dei me ta matia mou 4 to proi na vgenoun sto vouno me provoleis na skotonoun oti einai brosta tous kai molis xarazei na skotonoun kai oses perdikes perisoteres mporoun na piasoun kai na katevoun meta kai na lene oti einai “kinigi” . ase to oti i voskei kinigane tin perdika olo ton xrono edo re sis vgenane ton marti kanonika me tou skilous kai ta opla tous kai kinigousane kanonika kai i thirofilaki pouthena fysika. kai kati allo ti paei na pei oti an se piasei i thirofilaki tha sou katasxoun to oxima to oplo ktl. kai meta na pigenei o allos ston gnosto tou gnotou o gnosto kai na katharizei??? e oxi einai dropi mas auta ego an piaso kanena na kinigaei paronoma kai eidika nixta pou einai to zoo aprostateuto den ksero ti tha ginei.

    panta filika kai me tin elpida gia ena kalitero aurio.

    Συμμετέχων
    Ημ. εγγραφής:
    12/02/2005
    Αρ. μηνυμάτων:
    362
    argirishunter στις #89789

    μαλλον φιλοι μου και ντρεπομαι αυτο που λεω δεν εχετε κυνηγησει ποτε στον Ν.αρκαδιας στη γορτυνια για να καταλαβετε τι εστει λαθροθηρια σε ολο της το μεγαλειο!!! δεν θελω να πω για συλλογους και θηροφυλακες (για αυτο δεν βγαζω και εκει κατω αδεια) γιατι ειναι εισπρακτικες μηχανες που συμβαλουν στην λαθροθηρια. φετοσ μαλιστα ηρθε τελευταιο σαββατο κυνηγιτικησ περιοδου να κανει ελενχο απο καπου διπλα βυτινα δηλαδη μια αποσταση οδηκη μεσω εθνικησ οδου τριπολεως πυργου γυρο στα 65 χιλιομετρα και λογο του κακιστου δρομου θελει τουλαχιστον 1 ωρα δρομο και15 λεπτα!!! μπραβο ετσι να παταξουν την λαθροθηρια!!! και μετα λεμε φταινε οι θηροφυλακεσ … μαλλον δεν φταινε και τοσο… γιατι πρεπει και αυτοι να δειξουν οτι κανουν εργο και να παρουσιασουν ελενχουσ αρα θα ελενξει εσενα πχ ivis που το ανεφερες εμενα και ολουσ εμας τουσ συνειδητους κυνηγους…

    που ηταν οταν οι γουρουναδες θεριζαν αγελες ολοκληρεσ και τωρα τεινει σιγα σιγα (γρηγορα γρηγορα) το γουρουνι παλι προσ εκσαφανιση? τοσα χρονια ενας ελενχοσ στον αριθμο θηρευσιμων γουρουνιων γιατι δεν εγινε? που να γινει και απο ποιους? ειμαι νεος ακομα και ακουω τον πατερα μου να μιλαει για κυνηγι και λεω πωσ αν αξιωθω και κανω παιδια μαλλον δεν δεν θα εχω την χαρα να τους λεω τετοιεσ ανδιαφερουσες στιγμες γεματες κυνηγι!!!!! μιλαμε στην περιοχη μου ειναι απλα δραμα…

Επισκόπηση 15 δημοσιεύσεων - 1 έως 15 (από 26 συνολικά)
Απευθείας μετάβαση στη σελίδα:

Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να απαντήσετε σ' αυτό το θέμα.


Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων