ΣΚΥΛΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ

Επισκόπηση 15 δημοσιεύσεων - 1 έως 15 (από 20 συνολικά)
Απευθείας μετάβαση στη σελίδα:
  • Συμμετέχων
    Ημ. εγγραφής:
    13/12/2003
    Αρ. μηνυμάτων:
    45
    liolios στις #28822

    ΠΑΙΔΙΑ ,ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΓΕΙΤΟΝΕΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 6 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΣΤΗΝ ΑΥΛΗ ΤΩΡΑ ΤΟΥΣ ΕΝΟΧΛΟΥΝ Κ ΑΡΧΗΣΑΝ ΤΙΣ ΑΠΙΛΕΣ Κ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ,ΤΙ ΓΕΙΝΑΙΤΕ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ? ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΝΟΜΟΣ ? Η ΣΥΜΒΟΥΛΗ?


    Συμμετέχων
    Ημ. εγγραφής:
    19/01/2004
    Αρ. μηνυμάτων:
    2602
    redwired στις #74536

    ΚΑΛΗ ΣΟΥ ΜΕΡΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ

    ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΟΥ ΠΩ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΕΙΤΟΝΕΣ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΜΕ ΦΑΕΙ Η…………..ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ.

    ΕΙΧΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ( ΚΑΠΟΥ ΤΟ ΕΧΩ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΣΕ ΠΟΙΟ POST ). ΕΧΩ 2 ΣΚΥΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑ ΜΟΥ ΜΕ ΕΙΧΑΝ “ΑΠΕΙΛΗΣΕΙ” ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΑΔΕΛΦΗΣ ΜΟΥ ( ΞΕΡΑΝ ΤΙ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΑΝ ΕΡΧΟΝΤΟΥΣΑΝ ΣΕ ΜΕΝΑ  ) , ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΜΑΖΕΨΕΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΩΞΟΥΝ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΜΕ ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΜΕΘΟΔΟΥΣ ΦΥΣΙΚΑ.

    ΚΡΑΤΗΣΑ ΛΟΙΠΟΝ ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ ΤΟΥΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΙΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ………ΤΙΣ ΕΒΑΛΑΝ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΞΕΡΑΝ.

    ΜΕΧΡΙ 2 ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΑ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ Ο ΝΟΜΟΣ, ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΤΗΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΟΣΟ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΩΝ ΖΩΩΝ ΜΑΣ.

     

    Υ.Γ   ΠΡΟΣΕΧΕ ΟΣΟ ΜΠΟΡΕΙΣ ΤΙΣ ΦΟΛΕΣ, ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΕ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΩΝ ΣΚΥΛΙΩΝ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ . ΤΟ 1999 ΕΙΧΑ ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΚΟΚΚΕΡΑΚΙ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΓΥΡΙΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΟΥ ΣΤΟ ΜΠΑΛΚΟΝΙ ΜΟΥ ΥΠΗΡΧΕ ΕΝΑ ΓΙΑΟΥΡΤΙ ΠΟΥ ΜΟΝΟ Ο ΘΕΟΣ ΗΞΕΡΕ ΤΙ ΕΙΧΕ ΜΕΣΑ ….!!! ΕΥΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΜΕΝΑ Η ΚΟΚΕΡΙΤΣΑ ΜΟΥ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΛΙΤΟΔΙΑΙΤΗ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΤΑΙΣΜΕΝΗ.

     

     

    Συμμετέχων
    Ημ. εγγραφής:
    05/02/2004
    Αρ. μηνυμάτων:
    755
    ΑΝΤΟΝΙΟ στις #74538

    AΠΟ ΟΤΙ ΓΝΩΡΙΖΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΔΥΟ ΣΚΥΛΙΑ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ Ο ΝΟΜΟΣ,ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟ ΓΑΒΓΙΣΜΑ ΚΑΠΟΙΕΣ ΩΡΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ Ο ΝΟΜΟΣ.

    Συμμετέχων
    Ημ. εγγραφής:
    15/05/2003
    Αρ. μηνυμάτων:
    2126
    THEOD στις #74540

     

      ’ρθρο 6 Ν. 3170/2003(ΦΕΚ Α 191)

    Διατήρηση ζώων συντροφιάς σε κατοικίες

     ” Επιτρέπεται η διατήρηση σε κάθε κατοικία μόνο ενός σκύλου και μιάς γάτας ή δυό σκύλων και δυό γατών. Προκειμένου για πολυκατοικίες (αποτελούμενες από δυό διαμερίσματα και άνω) επιτρέπεται επίσης η διατήρηση ενός σκύλου και μιας γάτας ή δυό σκύλων και δυό γατών σε κάθε διαμέρισμα ακόμη και εκεί που ο κανονισμός της πολυκατοικίας απαγορεύει τη διατήρηση τέτοιων ζώων, με την προϋπόθεση ότι τα ζώα αυτά διατηρούνται στο ίδιο διαμέρισμα όπου διαμένει ο ιδιοκτήτης και δεν παραμένουν μόνιμα στις βεράντες του διαμερίσματος.

     Απαγορεύεται η διατήρηση ζώων συντροφιάς σε κοινόχρηστους χώρους της πολυκατοικίας (πυλωτή, ταράτσα, ακάλυπτους χώρους).

     Επιτρέπεται η διαρτήρηση ζώων συντροφιάς στους ανοιχτούς χωρους των μονοκατοικιών με την προϋπόθεση ότι τηρούνται οι διατάξεις του άρθρου 1 Ν. 1197/81(ΦΕΚ Α 240) και οι αστυνομικές διατάξεις περί κοινής ησυχίας. “

     Επομένως αγαπητέ Γιώργο εξαρτάται σε ποιά περίπτωση εμπίπτεις  εσύ, αφού οι γείτονες σου, για να αποδείξουν και τεκμηριώσουν την “παραβατικότητά”  σου, θα πρέπει να επισημάνουν αρμοδίως  (Αστυνομικό Τμήμα αν έχουν κάνει καταγγελίες,  Δ/νση Υγιεινής Νομαρχίας κλπ ) ποιές διατάξεις παραβιάζονται με τη διατήρηση των σκύλων και να σε καλέσουν δημοσίως και φανερά να προσαρμοστείς στην τήρηση της νομοθεσίας.

     Σ΄αυτές τις περιπτώσεις, καλό είναι να μην τραβάμε τα άκρα ως ιδιοκτήτες σκύλων αν υποτεθίστω είμαστε “ανοιχτοί” και μπορούν να μας “βρούν άκρη”, ο υφιστάμενος νόμος μπορεί να εφαρμοστεί με εκατέρωθεν ελαστικές υποχωρήσεις ή  και να φθάσουμε στα όριά του, με συνεχείς καταγγελίες ή και μηνύσεις και εξώδικες οχλήσεις, που συνήθως αποβαίνουν σε βάρος μας, και, ήδη γνωρίζω δυό περιπτώσεις, που η εμμονή και των ιδιοκτήτων κυνηγών παρά τα όσα τους είχα πεί και κυρίως να είναι μετριοπαθείς- συγκρατημένοι  και των διαρκώς “ενοχλημένων γειτόνων”, οδήγησαν εν τέλει στη “βίαια” απομάκρυνση των σκυλιών.

     Το γεγονός της διατήρησης επί μακρόν των σκυλιών όπως γράφεις γαι έξι χρόνια, δεν αποτελεί αντικειμενικό κριτήριο ούτε και τρόπο απόδειξης της “σιωπηρής συναίνεσης” των γειτόνων, για κοίταξε επομένως ποιοί συγκεκριμένα αντιδρούν και για ποιό λόγο πχ ήρθαν νέοι γείτονες, ενοχλούνται κάποιοι από “μυρωδιές”, γαβγίσματα κλπ ώστε να αρχίσεις να οργανώνεις την “αυτοάμυνά σου”.    

    Συμμετέχων
    Ημ. εγγραφής:
    05/08/2003
    Αρ. μηνυμάτων:
    1742
    PANOS στις #74542

    Όταν έμενα στο πατρικό μου σε πολυκατοικία,ήταν 8 διαμερίσματα,οι 7 είχαν συμφωνήσει να φέρουμε σκυλί δεν ήταν κανένας αντίθετος & μαζί με μας θα έφερνε & άλλος ένας(κυνηγός & αυτός).Είχαμε βρει το χώρο στο γκαράζ του άλλου κυνηγού,είχαμε διαμορφώσει το χώρο & θα ήταν τα σκυλιά εξασφαλισμένα από παντού(από φόλες κυρίως).Το μόνο πρόβλημα που αντιμετωπίσαμε ήταν μια κυρία από την πολυκατοικία που δεν τα ήθελε με τίποτα.Δικαιολογίες όπως γαβγίζουν,δαγκώνουν(κυκλοφορούν & μικρά παιδιά)κλπ,κλπ.Για ένα σχεδόν μήνα κάθε μέρα καβγαδίζαμε συνέχεια.Ρωτήσαμε 2 δικηγόρους τι γίνεται σχετικά & οι δύο μας είπαν ναι μεν επιτρέπονται αλλά με τη συγκατάθεση όλων,& ένας έστω να υπάρχει που να μην τα θέλει δεν γίνεται τίποτα.

    Γενικά είναι δύσκολο έως ακατόρθωτο,όταν έχεις να κάνεις με πολλούς!!Πρέπει να πέσεις στην περίπτωση της περίπτωσης για να καταφέρεις να έχεις σκύλο…

    Συμμετέχων
    Ημ. εγγραφής:
    19/01/2004
    Αρ. μηνυμάτων:
    2602
    redwired στις #74543

    ΠΑΝΟ ΚΑΛΗ ΣΟΥ ΜΕΡΑ,

    ΝΟΜΙΖΩ , ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΩ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΣΟΥ,  ΟΤΙ ΠΗΓΑΤΕ ΣΕ ΛΑΘΟΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ.

     ” Επιτρέπεται η διατήρηση σε κάθε κατοικία μόνο ενός σκύλου και μιάς γάτας ή δυό σκύλων και δυό γατών. Προκειμένου για πολυκατοικίες (αποτελούμενες από δυό διαμερίσματα και άνω) επιτρέπεται επίσης η διατήρηση ενός σκύλου και μιας γάτας ή δυό σκύλων και δυό γατών σε κάθε διαμέρισμα ακόμη και εκεί που ο κανονισμός της πολυκατοικίας απαγορεύει τη διατήρηση τέτοιων ζώων, με την προϋπόθεση ότι τα ζώα αυτά διατηρούνται στο ίδιο διαμέρισμα όπου διαμένει ο ιδιοκτήτης και δεν παραμένουν μόνιμα στις βεράντες του διαμερίσματος.

    ΘΕΛΟΥΝ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΛΕΕΙ Ο ΝΟΜΟΣ , ΑΡΚΕΙ ΕΙΠΑΜΕ ΝΑ ΤΗΡΟΥΝΤΑΙ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΚΑΝΟΝΕΣ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ , ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ ΤΟΥ ΣΚΥΛΙΟΥ. ΕΓΩ ΟΤΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΕ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΑ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΤΗΣ ΦΙΛΟΖΩΙΚΗΣ ΤΟΝ ΑΓΓΕΛΕΤΟ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΧΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ .

    Συμμετέχων
    Ημ. εγγραφής:
    18/05/2003
    Αρ. μηνυμάτων:
    8660
    victz στις #74547

     Το ιδιο προβλημα περιπου εχει και η αδελφη μου στο διαμερισμα της με το σκυλο που εχει. Παρολο που ο ιδιοκτητης δεν ειναι αντιθετος, η διπλανη της παραπονιεται και μουρμουριζει. Νομιζω ομως, οτι οταν ειναι το σκυλι σε ενα χωρο καθαρο, δε μυριζει, το φροντιζεις αρκετα, και το προσεχεις, δεν υπαρχει νομος που να σου απαγορευει να εχεις.

     Οσο για το γαυγισμα, τα περισσοτερα σκυλια δε γαυγιζουν συνεχως, αλλα δε μπορεις και να το φιμωνεις τις ωρες κοινης ησυχιας….

    Συμμετέχων
    Ημ. εγγραφής:
    15/05/2003
    Αρ. μηνυμάτων:
    2126
    THEOD στις #74548

     

      Και μιας και έχει ανοίξει η ενδιαφέρουσα αυτή συζήτηση, να σας υπενθυμίσω και τις διατάξεις του άρθρου 1 Ν. 3170/03 σύμφωνα με τις οποίες ο ιδιοκτήτης του σκύλου πρέπει να τον έχει δηλωμένο, να μεριμνά για την ευζωία και την ετήσια τουλάχιστον κτηνιατρική εξέτασή του, να διαθέτει βιβλιάριο υγείας, να μην τον εγκαταλείπει και να μεριμνά για τον άμεσο καθαρισμό του περιβάλλοντος από τα περιτώματα του σκύλου του.

     Επίσης οφείλει να παίρνει “τα κατάλληλα μέτρα ώστε να μην εξέρχεται ο σκύλος ελεύθερα από το χώρο της ιδιοκτησίας του και να εισέρχεται σε χώρους άλλων ιδοκτητών ή σε κοινόχρηστους χώρους …” ο νόμος δεν επιτρέπει γενικώς και αορίστως τη διατήρηση δυό σκύλων υπάρχουν από το νόμο και οι άμεσες υποχρεώσεις του ιδιοκτήτη που η αμέλειά τους μπορεί και να είναι η γενεσιουργός  αιτία των μελλοντικών μας  προβλημάτων

     Τέλος ο ιδιοκτήτης ή συνοδός σκύλου ευθύνεται για βλάβη ή ζημιά που προκαλείται από το σκύλο σε ανθρώπους ή ζώα κατά παρέκκλιση των διατάξεων άρθρου 924 ΑΚ ( Ευθύνη κατόχου ζώου).

     Συμπεραίνουμε λοιπόν και από τα πραπάνω, ότι ένας “ψαγμένος” και ενοχλημένος γείτονας, μπορεί να βρεί πολλά “νομικά προσκόμματα” για να μας κάνει τη ζωή δύσκολη και τη διατήρηση του σκύλου μας ακόμη δυσκολότερη … ας είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί και να ρίχνουμε νερό στο “κρασί μας” επιμετρώντας όλα τα χαρακτηριστικά και τις ιδιαιτερότητες …  

    Συμμετέχων
    Ημ. εγγραφής:
    05/08/2003
    Αρ. μηνυμάτων:
    1742
    PANOS στις #343646

    Γιώργο, δεν το διευκρίνησα μάλλον σωστά,ότι αναφέρονται πιο πάνω ήταν γνωστά τα ξέραμε ναι μεν ο νόμος μας καλύπτει αλλά άμα μπλέξεις με τα θηρία………..άσε!!!!!Το τι καβγάδες κάναμε με την συγκεκριμένη κυρία(είναι & εκπαιδευτικός τρομάρα της) δεν περιγράφεται.Το μόνο που μου έχει μείνει & δεν θα το ξεχάσω είχε πει ότι αν έρθουν τα σκυλιά,θα τους κάνει μεγάλο κακό!!!!Επειδή άκρη δεν έβγαινε με τίποτα τίποτα το αφήσαμε το θέμα,φύγαμε & οι δυό μας από την πολυκατοικία(όχι γι’αυτό το λόγο),είμαι μόνος μου έχω το κεφάλι μου ήσυχο,& μπορώ να φτιάξω το σκυλάκι μου όπως θέλω.

    Συμμετέχων
    Ημ. εγγραφής:
    15/05/2003
    Αρ. μηνυμάτων:
    2126
    THEOD στις #343647

     

     ** Για όσους φίλους ενδιαφέρονται περισσότερο, ο Ν. 3170/03 αναφέρεται αναλυτικά στην ενότητα “ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ”  της πρώτης σελίδας.

     Πάνο η υπαναχώρηση  σε τέτοιες περιπτώσεις είναι μεν “δίκοπο μαχαίρι” και αμφιλεγόμενη, αλλά πόσο άραγε θα μπορούσε να αντέξει κάποιος έναν τέτοιο “πόλεμο’ ;; η υπόμνηση της νομικής πραγματικότητας όταν έχεις εξαλλοσύνες μπροστά σου και διαρκή επισόδια, δεν ξέρω κατά πόσον μπορεί να συνεισφέρει πρακτικά, από τη στιγμή μάλιστα που κοιτάζουν, οι “διαμαρτυρόμενοι”, να κάνουν συμμαχίες …

    Συμμετέχων
    Ημ. εγγραφής:
    26/06/2003
    Αρ. μηνυμάτων:
    388
    baspan στις #74554

    ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ.

    ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΒΡΕΘΕΙ Ο ΚΟΜΠΕΞΙΚΟΣ ΓΕΙΤΟΝΑΣ ΓΙΑΤΙ ΑΜΑ ΒΡΕΘΕΙ ΑΣΤΑ ΝΑ ΠΑΝΕ.ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΘΕΛΕΙ ΠΡΟΣΟΧΗ ΓΙΑΤΙ ΛΟΓΩ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΒΕΡΑΝΤΕΣ.ΕΧΩ ΜΙΑ ΣΚΥΛΙΤΣΑ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ.ΔΕΝ ΛΕΡΩΝΕΙ ΠΟΤΕ ΣΤΟ ΜΠΑΛΚΟΝΙ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΤΗ ΒΟΛΤΑ ΤΗΣ.ΔΕΝ ΓΑΥΓΙΖΕΙ ΠΟΤΕ ΜΑ ΠΟΤΕ.ΕΧΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΕΞΗΣ.ΟΤΑΝ ΤΗΝ ΤΑΙΖΩ,ΠΡΙΝ ΤΗ ΒΑΖΩ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΚΑΤΩ,ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΗΝ ΣΗΚΩΣΩ ΝΑ ΦΑΕΙ ΜΟΥ ΓΡΥΛΙΖΕΙ ΑΝΥΠΟΜΟΝΑ.ΑΥΤΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΙΣ 7,30 ΤΟ ΠΡΩΙ ΚΑΙ ΣΤΙΣ 9,30 ΤΟ ΒΡΑΔΥ.ΕΝΑΣ ΓΕΙΤΟΝΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑ (ΕΜΑΘΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΣ ΑΝΤΙΚΥΝΗΓΟΣ)ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΕΝΩΧΛΕΙΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΜΑΛΛΟΝ ΤΟΥ ΖΩΟ ΠΑΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΖΩΟ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ ΕΜΑΘΑ ΟΤΙ ΕΝΟΧΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΓΡΥΛΙΣΜΑ ΤΩΝ 5 ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΩΝ ΤΟΥ ΖΩΟΥ.ΕΥΓΕΝΙΚΑ ΤΟΥ ΜΕΤΕΦΕΡΑ ΟΤΙ ΤΟ ΡΩΣΙΚΟ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΟ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙ ΣΑΝ ΚΑΛΑΖΝΙΚΩΦ ΟΛΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣΧΕΔΙΑ ΝΤΟΥΛΑΠΑ ΣΤΟ ΜΠΑΛΚΟΝΙ ΔΕΝ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑΣ ΤΟΥ.ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΟΛΟ ΓΛΥΚΕΣ ΕΙΝΑΙ.ΒΕΒΑΙΑ ΤΟ ΖΩΟ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ.ΕΝΟΙΚΟΣ ΤΗΣ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑΣ ΜΑΣ ΑΠΟΡΕΙΣΕ ΟΤΑΝ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 1 ΧΡΟΝΟ ΠΑΡΑΜΟΝΗΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΕ ΕΙΔΕ ΝΑ ΤΗΝ ΒΓΑΖΩ ΚΑΙ ΜΕ ΡΩΤΗΣΕ ΠΟΤΕ ΤΗΝ ΠΗΡΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΤΗΝ ΕΧΩ ΑΠΟ ΚΟΥΤΑΒΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ 5 ΕΤΩΝ.ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΑΦΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΑΓΚΑΣΜΕΝΟΙ ΝΑ ΖΟΥΜΕ ΣΑΝ ΣΑΡΔΕΛΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΜΗΝ ΕΝΟΧΛΟΥΝ ΤΑ ΖΩΑ ΜΑΣ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΥΝΕΧΗ ΚΟΝΤΡΑ ΘΑ ΣΟΥ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗ ΖΗΜΙΑ ΜΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΡΧΙΖΕΙ Η ΖΩΗ ΣΟΥ ΚΑΙ Η ΨΥΧΙΚΗ ΥΓΕΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΧΑΛΑΕΙ.ΤΟΤΕ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΜΙΑ ΛΥΣΗ ΟΠΩΣ Η ΜΟΝΟΚΑΤΟΙΚΙΑ ΚΑΙ ΟΣΟ ΠΙΟ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ.

    Συμμετέχων
    Ημ. εγγραφής:
    25/02/2005
    Αρ. μηνυμάτων:
    261
    and73 στις #74557

    Συμφωνω εν ολιγοις με τους προλαλησαντες, εντουτις η καθε περιπτωση ειναι διαφορετικη. 

    Και εξηγουμαι, καθοτι κυνηγος και καθοτι κατοχος σκυλιων απο κουνια, παρατηρω οτι καθε περιπτωση ειναι διαφορετικη.  Οταν τα 3 σκυλια μας στο σπιτι εγιναν ενοχλητικα ο πατερας μου βρηκε χωρο εκτος σπιτιου που να μην ενοχλουν.  Οταν ομως αναφερα στον γειτονα μου, οτι ο σκυλος τους ενοχλει γενικα την γειτονια,με πολυ ηρεμο τροπο γιατι ηξερα οτι μια μερα ισως βρεθω και εγω στην θεση του, αυτος αντεδρασε υπερβολικα.  Αυτος εχει ενα λυκοσκυλο, στην αυλη του σπιτιου του, το καθαριζει 1 φορα τον μηνα, το βγαζει για βολτα 2 φορες τον χρονο, μυριζει, γαυγιζει  σε οποιον και οτιδηποτε περαστικο, απο ανθρωπο, μηχανακι, μεχρι και μελισσα, ολη νυκτα παιζει ποδοσφαιρο με τις μεταλλικες κατσαρολες που εχει για φαγητο, τοτε και φιλοζωος-κυνηγος-κατοχος σκυλου να εισαι, σου σπαει τα νευρα και μπορει να αντιδρασεις ασχημα.

    ΑΑ

     

    Συμμετέχων
    Ημ. εγγραφής:
    26/06/2003
    Αρ. μηνυμάτων:
    388
    baspan στις #74558

    ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ ΤΟ ΛΥΚΟΣΚΥΛΟ ΦΤΑΕΙ Ο ΓΕΙΤΟΝΑΣ.ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΚΑΚΑ ΣΚΥΛΙΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΜΩΣ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΚΑΚΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ.

    Συμμετέχων
    Ημ. εγγραφής:
    05/02/2004
    Αρ. μηνυμάτων:
    755
    ΑΝΤΟΝΙΟ στις #74569

    ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ Ο TRIFOKY EXEI ΠΙΑΣΕΙ ΤΟ ΝΟΗΜΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ,ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΒΑΣΑΝΙΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΑΣ,ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΗΛΙΚΙΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΝΑ ΑΝΕΒΑΖΟΥΜΕ ΠΙΕΣΗ,ΧΟΛΗΣΤΕΡΙΝΗ, ΣΑΧΑΡΟ Κ.ΤΛ.Π.

    Συμμετέχων
    Ημ. εγγραφής:
    13/12/2003
    Αρ. μηνυμάτων:
    45
    liolios στις #74573

    ΥΕΥΧΑΡΗΣΤΩ ΠΑΙΔΙΑ,ΓΙΑ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΗ ΜΕΝΩ ΣΕ ΔΙΠΛΟΚΑΤΟΙΚΙΑ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ ΣΤΟ ΠΑΝΩ ΟΠΟΦΟ ΜΕΝΗ ΣΥΓΚΕΝΗΣ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΜΟΥ Κ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΧΕΙ Η ΘΕΙΑ ΤΗΣ ΓΥΝΕΚΑΣ ΜΟΥ ΟΧΙ ΓΙΑΤΙ ΓΑΥΓΙΖΟΥΝ Η ΜΥΡΙΖΟΥΝ ΑΛΛΑ ΠΕΡΠΑΤΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΥΛΗ ΜΟΥ ΤΟ ΒΡΑΔΥ!!!!!!!!!!! ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΧΩ ΔΥΟ ΣΚΥΛΙΑ ,ΓΙΑΥΤΟ Κ ΒΓΑΙΝΕΙ 1 ΤΟ ΠΡΩΙ Κ ΑΡΧΙΖΕΙ ΝΑ ΟΡΙΕΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΕΙΤΟΝΑΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΑΡΑΠΟΝΑ Κ ΑΥΤΟΣ ΣΕ ΜΕΝΑ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΤΙΚΟ ΟΤΙ ΕΡΧΕΤΕ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ Κ ΘΑ ΤΟΥ ΜΥΡΙΖΟΥΝ {Η ΑΥΛΗ ΠΛΕΝΕΤΕ 3 ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ} ΑΦΟΥ ΦΕΤΟΣ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΟΠΩΣ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ,.ΤΟ  ΓΑΜΩΤΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΦΑΕΙ ΤΑ ΜΕΖΕΔΕΚΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΚΥΝΗΓΙ ΑΦΟΥ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΖΗΤΑΝΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Επισκόπηση 15 δημοσιεύσεων - 1 έως 15 (από 20 συνολικά)
Απευθείας μετάβαση στη σελίδα:

Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να απαντήσετε σ' αυτό το θέμα.


Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων