"Κυνηγετικα Νεα" θα ονομαζεται η νεα εφημεριδα

Επισκόπηση 4 δημοσιεύσεων - 1 έως 4 (από 4 συνολικά)
Απευθείας μετάβαση στη σελίδα:
  • Συμμετέχων
    Ημ. εγγραφής:
    10/09/2012
    Αρ. μηνυμάτων:
    1
    hunternaxos στις #427744

    Στην ομάδα που αυτή τη στιγμή «τρέχει»  την προσπάθεια μετέχουν τα στελέχη της εκδοτικής και συντακτικής ομάδας της «Κυνηγεσίας» (

    Ν. Λελούδας, Σ. Κοσκινάς, Μ. Ιορδάνογλου κ.λπ.), μαζί με το Δ. Στριλάκο  που πριν λίγο καιρό αποχώρησε από τη Διεύθυνση του «Έθνος Κυνήγι».

    Δίπλα τους θα αρθρογραφούν μεγάλα ονόματα του κυνηγετικού χώρου, αλλά και επαγγελματίες δημοσιογράφοι που θα καταπιάνονται με ευρύτερα ζητήματα, τα οποία είναι συνυφασμένα με τον κόσμο των κυνηγών.

    Αυτό που ετοιμάζουν είναι μια εβδομαδιαία κυνηγετική εφημερίδα, που θα κυκλοφορεί αυτόνομη στα περίπτερα και σε χαμηλή τιμή, δίπλα στις άλλες μεγάλες εφημερίδες της χώρας.

    Το όνομα της θα είναι, καθώς αποκτήθηκαν και κατοχυρώθηκαν νομικά τα δικαιώματα του τίτλου του παλιού ιστορικού περιοδικού.
    Στόχος τους είναι να δημιουργηθεί μια εφημερίδα με «νεύρο», αποκαλυπτική και επιθετική, με θεματογραφία και ρεπορτάζ που θα ξαφνιάζουν …και θα «τσούζουν». Ίσως και γι’ αυτό ακριβώς οι πρώτες πληροφορίες που είχαν φτάσει σε εμάς, προέρχονταν από πολιτικό κόμμα που είχε ενοχληθεί από μια έρευνα που ετοίμαζαν!
    Πότε θα εκδοθεί το πρώτο φύλλο δεν μάθαμε, αλλά είναι ηλίου φαεινότερο ότι θα συμπίπτει με την έναρξη της νέας κυνηγετικής σεζόν ή λίγο νωρίτερα (Ιούλιος – Αύγουστος).


    Συμμετέχων
    Ημ. εγγραφής:
    27/12/2010
    Αρ. μηνυμάτων:
    119
    john1954 στις #428066

    Προσωπική μου άποψή είναι ότι σε τέτοιες δύσκολες εποχές, επιβάλλεται να στηριξουμε 1 τέτοια κίνηση. Αναμενουμε λοιπόν.

    Συμμετέχων
    Ημ. εγγραφής:
    27/10/2009
    Αρ. μηνυμάτων:
    3673
    manosbmw στις #432617

    Καλημέρα. Έψαξα να  εχθές να  βρώ την εφημερίδα αλλα δεν την βρήκα πουθενά.κ κυκλοφόρησε η όχι τελικά

    Συμμετέχων
    Ημ. εγγραφής:
    20/09/2008
    Αρ. μηνυμάτων:
    944
    Cynergy στις #432624

    Κυκλοφόρησε… και για ένα ευρώ είναι πολύ καλή. Είναι πλούσια σε θέματα, έχεις να διαβάζεις πολλά άρθρα, νομίζω ότι τόση ειδησεογραφία σχετική με το κυνήγι δεν αποκτάς πουθενά με ένα ευρώ. Θέλω να δω πόσο θα επηρεάσει τα δύο ένθετα που κυκλοφορούν και αυτά Τετάρτη. Δεν είναι τυχαίο που αποφασίστηκε να κυκλοφορεί και αυτό το έντυπο την ίδια ημέρα. Δεν ξέρω γιατί αποχώρησε ο Στριλάκος από το Έθνος Κυνήγι, ίσως έχω χάσει κάποια επεισόδια…αν γνωρίζει κάποιος ας ενημερώσει…

Επισκόπηση 4 δημοσιεύσεων - 1 έως 4 (από 4 συνολικά)
Απευθείας μετάβαση στη σελίδα:

Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να απαντήσετε σ' αυτό το θέμα.


Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων