ΑΓΡΙΟΓΟΥΡΟΥΝΟ

Επισκόπηση 15 δημοσιεύσεων - 1,141 έως 1,155 (από 1,330 συνολικά)
Απευθείας μετάβαση στη σελίδα:

Posted In: Θηράματα

  • Συμμετέχων
    Ημ. εγγραφής:
    20/03/2013
    Αρ. μηνυμάτων:
    1214
    Hunter21GR στις #445544

    Δεν το τεμαχίσαμε ακόμα αλλά πρέπει να ξεπερνά τα 100 κιλά καθαρό κρέας.
    Είναι τεράστιο!!!

    κατ’αρχη μπραβο στην παρεα σας που βαρεσε τετοιο θηριο!!!! δηλαδη φιλε το θηριο ειναι κοντα στα 200 κιλα για να βγει 100 καθαρο κρεας!!!!!!! εγω απο την φωτο(παντα με περιθωριο λαθους) το κοβω για 60-70 κιλα καθαρο κρεας……στο λεω εμπειρικα γιατι εχω ψησει εγω….’το μικρο σπιτι στο λιβαδι’……. χαχαχα 😀


    Συμμετέχων
    Ημ. εγγραφής:
    29/08/2012
    Αρ. μηνυμάτων:
    36
    Gabri στις #445596

    60 – 70 δεν είναι με τίποτα!
    Είναι πολύ παραπάνω.
    Υπομονή όμως μέχρι το Σάββατο. (Το αυριανό αναβάλετε λόγω καιρικών συνθηκών).
    Θα ενημερώσω σχετικά με κάθε ειλικρίνεια.

    Συμμετέχων
    Ημ. εγγραφής:
    20/03/2013
    Αρ. μηνυμάτων:
    1214
    Hunter21GR στις #445599

    60 – 70 δεν είναι με τίποτα!<br>
    Είναι πολύ παραπάνω.<br>
    Υπομονή όμως μέχρι το Σάββατο. (Το αυριανό αναβάλετε λόγω καιρικών συνθηκών).<br>
    Θα ενημερώσω σχετικά με κάθε ειλικρίνεια.

    60-70 κιλα καθαρο κρεας εννοουμε χωρις συκωταρια και κεφαλι!!!! καθαρο κρεας!!!!! και λεω τοσα διοτι συνηθως εχουμε συνολικη απωλεια βαρους 50% στο γουρουνι!!!!!
    το θεμα του καθαρου κρεατος βεβαια ειναι μη ενδιαφερων μπροστα στο θεριο που βαρεσατε!!!!!

    Συμμετέχων
    Ημ. εγγραφής:
    29/08/2012
    Αρ. μηνυμάτων:
    36
    Gabri στις #445601

    <div class=”d4p-bbt-quote-title”>Gabri wrote:</div>
    60 – 70 δεν είναι με τίποτα!<br><br>
    Είναι πολύ παραπάνω.<br><br>
    Υπομονή όμως μέχρι το Σάββατο. (Το αυριανό αναβάλετε λόγω καιρικών συνθηκών).<br><br>
    Θα ενημερώσω σχετικά με κάθε ειλικρίνεια.

    60-70 κιλα καθαρο κρεας εννοουμε χωρις συκωταρια και κεφαλι!!!! καθαρο κρεας!!!!! και λεω τοσα διοτι συνηθως εχουμε συνολικη απωλεια βαρους 50% στο γουρουνι!!!!!<br>
    το θεμα του καθαρου κρεατος βεβαια ειναι μη ενδιαφερων μπροστα στο θεριο που βαρεσατε!!!!!
    <br>

    <hr>
    <div class=”bbp-reply-signature”>
    “οπλο που κανει μπαμ, σκοτωνει……..αν αστοχησεις ευθυνεσαι μονον εσυ !!!!!!!”

    Η ΑΕΚ ΕΙΝΑΙ ΙΔΕΑ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΕΕΣ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΠΟΤΕ !!!!!!!!

    ο Μαγειρευων…..του μαντριου !!! «Τhe stani’s cooker» !!! [/URL]

    Uploaded with ImageShack.us

    </div>

    Ναι, για καθαρό κρέας μιλάμε.
    Το κεφάλι έχει πάρει ήδη το δρόμο για βαλσάμωμα.
    Και η συκωταριά έχει ήδη …φαγωθεί! Χα χα χα.
    Τώρα για το κρέας είπαμε.
    Θα σας πω το Σάββατο.

    Συμμετέχων
    Ημ. εγγραφής:
    29/08/2012
    Αρ. μηνυμάτων:
    36
    Gabri στις #445602

    <div class=”d4p-bbt-quote-title”>Hunter21GR wrote:</div>

    <div class=»d4p-bbt-quote-title»>Gabri wrote:</div><br>
    60 – 70 δεν είναι με τίποτα!<br><br><br>
    Είναι πολύ παραπάνω.<br><br><br>
    Υπομονή όμως μέχρι το Σάββατο. (Το αυριανό αναβάλετε λόγω καιρικών συνθηκών).<br><br><br>
    Θα ενημερώσω σχετικά με κάθε ειλικρίνεια.

    60-70 κιλα καθαρο κρεας εννοουμε χωρις συκωταρια και κεφαλι!!!! καθαρο κρεας!!!!! και λεω τοσα διοτι συνηθως εχουμε συνολικη απωλεια βαρους 50% στο γουρουνι!!!!!<br><br>
    το θεμα του καθαρου κρεατος βεβαια ειναι μη ενδιαφερων μπροστα στο θεριο που βαρεσατε!!!!!
    <br>

    Ναι, για καθαρό κρέας μιλάμε.<br>
    Το κεφάλι έχει πάρει ήδη το δρόμο για βαλσάμωμα.<br>
    Και η συκωταριά έχει ήδη …φαγωθεί! Χα χα χα.<br>
    Τώρα για το κρέας είπαμε.<br>
    Θα σας πω το Σάββατο.

    Συμμετέχων
    Ημ. εγγραφής:
    20/03/2013
    Αρ. μηνυμάτων:
    1214
    Hunter21GR στις #445605

    Το κεφάλι έχει πάρει ήδη το δρόμο για βαλσάμωμα.

    θα με ενδιεφερε αν ξερεις να μας πεις το κοστος για ταριχευση που φανταζομαι οτι θα κανετε στο κεφαλι και οχι βαλσαμωμα!!!!

    Συμμετέχων
    Ημ. εγγραφής:
    29/08/2012
    Αρ. μηνυμάτων:
    36
    Gabri στις #445606

    <div class=”d4p-bbt-quote-title”>Gabri wrote:</div>
    Το κεφάλι έχει πάρει ήδη το δρόμο για βαλσάμωμα.

    θα με ενδιεφερε αν ξερεις να μας πεις το κοστος για ταριχευση που φανταζομαι οτι θα κανετε στο κεφαλι και οχι βαλσαμωμα!!!!<br>

    Θα ρωτήσω το παιδί που το πήρε να το φτιάξει και θα σου πω.

    Αλήθεια, ποια η διαφορά του ταριχεύω – βαλσαμώνω?
    Πραγματικά δεν γνωρίζω!

    Συμμετέχων
    Ημ. εγγραφής:
    20/03/2013
    Αρ. μηνυμάτων:
    1214
    Hunter21GR στις #445615

    <div class=”d4p-bbt-quote-title”>Hunter21GR wrote:</div>

    <div class=»d4p-bbt-quote-title»>Gabri wrote:</div><br>
    Το κεφάλι έχει πάρει ήδη το δρόμο για βαλσάμωμα.

    θα με ενδιεφερε αν ξερεις να μας πεις το κοστος για ταριχευση που φανταζομαι οτι θα κανετε στο κεφαλι και οχι βαλσαμωμα!!!!<br>

    Θα ρωτήσω το παιδί που το πήρε να το φτιάξει και θα σου πω.

    Αλήθεια, ποια η διαφορά του ταριχεύω – βαλσαμώνω?<br>
    Πραγματικά δεν γνωρίζω!

    στην ταριχευση για παραδειγμα στα πουλια αφαιρουνται ολα τα κοκαλα και κρεατα και μενει μονο η πετσα με τα πουπουλα οπου τα ‘γεμιζουνε’, και τρως και το πουλι αθικτο, σαν να αγορασες κοτοπουλο απο το κρεοπωλειο οχι κομματια!!!!! ενω στο βαλσαμωμα πατανε ενεσεις φορμολης στο κρεας οπου δεν το αφαιρουνε και γινετε σαν γυψος και φυσικα δεν τρως τιποτα!!! με ταριχευση μπορει να αντεξει και 100 χρονια ενω με βαλσαμωμα τα 10-15 χρονια ειναι πολλα !!!!!

    Συμμετέχων
    Ημ. εγγραφής:
    22/10/2003
    Αρ. μηνυμάτων:
    4070
    ksap στις #445618

    Ο Κώστας (Κωστάκης λόγω ηλικίας 😉 ) επί το έργον.

    Κι εδώ μια τελειωμένη ταριχευμένη Χήνα.

    Συμμετέχων
    Ημ. εγγραφής:
    29/08/2012
    Αρ. μηνυμάτων:
    36
    Gabri στις #445633

    Α, μάλιστα. Ε τότε βαλσάμωμα πρέπει να κάνουνε.

    Συμμετέχων
    Ημ. εγγραφής:
    22/10/2003
    Αρ. μηνυμάτων:
    4070
    ksap στις #445636

    Α, μάλιστα. Ε τότε βαλσάμωμα πρέπει να κάνουνε.

    Μάλλον δεν κατάλαβες καλά και κάπου μπερδεύτηκες. Ξαναδιάβασε το μήνυμα του Hunter21GR

    στην ταριχευση για παραδειγμα στα πουλια αφαιρουνται ολα τα κοκαλα και κρεατα και μενει μονο η πετσα με τα πουπουλα οπου τα “γεμιζουνε’, και τρως και το πουλι αθικτο, σαν να αγορασες κοτοπουλο απο το κρεοπωλειο οχι κομματια!!!!! ενω στο βαλσαμωμα πατανε ενεσεις φορμολης στο κρεας οπου δεν το αφαιρουνε και γινετε σαν γυψος και φυσικα δεν τρως τιποτα!!! με ταριχευση μπορει να αντεξει και 100 χρονια ενω με βαλσαμωμα τα 10-15 χρονια ειναι πολλα !!!!!

    Εκτός κι αν είναι θέμα κόστους και επέλεξες το βαλσάμωμα.

    Συμμετέχων
    Ημ. εγγραφής:
    09/12/2007
    Αρ. μηνυμάτων:
    3659
    louis στις #445648

    Εγω μια μπεκατσα που βαλσαμωσα δεν αντεξε πανω απο πεντε χρονια,την επομενη θα την ταριχευσω
    εχω ενα φιλο εδω που ειναι απο τους τοπ ταρυχευτες,ειναι συνταξιουχος τωρα πια
    αλλα εμενα θα μου την φτιαξει,πολυ σκατοδουλεια παιδια,οσοι κανουν ταρυχευσεις να ξερουν
    οτι θα εχουν θεμα με τα πνευμονια τους σε καποια ηλικια,οπως εχει και ο φιλος μου
    αλλα μιλαμε οτι ειναι χειρουργοι οι ταρυχευτες οχι αστεια,πολυ λεπτοδουλεια

    Συμμετέχων
    Ημ. εγγραφής:
    29/08/2012
    Αρ. μηνυμάτων:
    36
    Gabri στις #445651

    Μάλλον δεν κατάλαβες καλά και κάπου μπερδεύτηκες. Ξαναδιάβασε το μήνυμα του Hunter21GR

    Εκτός κι αν είναι θέμα κόστους και επέλεξες το βαλσάμωμα.

    Καλά κατάλαβα. Είναι ξεκάθαρο.
    Απλώς δεν έχω αναλάβει εγώ, να κάνω τη δουλειά.
    Άλλος το πήρε να το φτιάξει και δεν έχω ιδέα τι τρόπο θα διαλέξει.

    Συμμετέχων
    Ημ. εγγραφής:
    20/03/2013
    Αρ. μηνυμάτων:
    1214
    Hunter21GR στις #445656

    Ο Κώστας (Κωστάκης λόγω ηλικίας ) επί το έργον.

    ωραιες δουλειες βλεπω κωστα…..πολυ εντονα χρωματα!!!! εν αθηναι βρισκεται ο ταριχευτης σου?????

    Συμμετέχων
    Ημ. εγγραφής:
    29/08/2012
    Αρ. μηνυμάτων:
    36
    Gabri στις #445943

    <div class=”d4p-bbt-quote-title”>Gabri wrote:</div>
    Κι εμείς δεν πήγαμε άσχημα!

    100 + κιλά καθαρό

    ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ!ΑΠΟ ΠΕΡΙΕΡΓΙΑ ΠΟΣΑ ΚΙΛΑ ΕΙΝΑΙ??????

    Τελικά το θηρίο μας ήταν 79 κιλά καθαρό συν περίπου 10 κιλά (9,7 για την ακρίβεια), τσιγαρίδες!
    Πολύ λίπος το άτιμο.
    Χόρτασε καλαμπόκι!!!
    (Τώρα θα χορτάσει εμάς!)

Επισκόπηση 15 δημοσιεύσεων - 1,141 έως 1,155 (από 1,330 συνολικά)
Απευθείας μετάβαση στη σελίδα:

Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να απαντήσετε σ' αυτό το θέμα.


Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων