Πραγματοποιήθηκε Περιφερειακή Συνάντηση Κυνηγετικών Συλλόγων Ανατολικής Μακεδονίας

0

ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ – ΘΡΑΚΗΣ
ΕΔΡΑ: ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΕΩΣ 173 – 175
551 34 – ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΤΗΛ. 2310 477128 – 477129, 6973 808934
FAX 2310 473863 – 475301
http://www.hunters.gr
e-mail: hunters@hunters.gr

Πραγματοποιήθηκε Περιφερειακή Συνάντηση Κυνηγετικών Συλλόγων Ανατολικής Μακεδονίας

Η Κυνηγετική Ομοσπονδία Μακεδονίας Θράκης σε συνεργασία με τον Κυνηγετικό Σύλλογο Νευροκοπίου διοργάνωσε την Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2005 στο Κάτω Νευροκόπι Δράμας, Περιφερειακή Συνάντηση των μελών των Δ.Σ. των Κυνηγετικών Συλλόγων των Νομών Δράμας & Καβάλας.

Σκοπός της συνάντησης ήταν η άμεση ενημέρωση για τα τρέχοντα κυνηγετικά ζητήματα, η υποβολή προτάσεων και απόψεων και η ανάπτυξη γόνιμου διαλόγου προς όφελος της κυνηγετικής δραστηριότητας και της ενίσχυσης του ρόλου του Κυνηγετικού Συλλόγου. Οι εκπρόσωποι των Συλλόγων είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν από τον Πρόεδρο και το Δ.Σ της ΚΟΜΑΘ, αλλά και να συζητήσουν εξειδικευμένα θέματα με τους επιστημονικούς συνεργάτες της Ομοσπονδίας.

Η Συνάντηση αυτή αποτελεί υλοποίηση σχετικής απόφασης της Γενικής Συνέλευσης της ΚΟΜΑΘ και γίνεται στην περιφέρεια για να δοθεί η αντικειμενική δυνατότητα σε όλα τα μέλη των Δ.Σ. να πάρουν μέρος και να εκφράσουν τις απόψεις τους, χωρίς την πίεση του χρόνου, πράγμα που δεν είναι εφικτό να γίνει στη Γενική Συνέλευση.

Υπενθυμίζεται πως αντίστοιχες συναντήσεις έχουν γίνει στην Πτολεμαϊδα, Ξάνθη, Ορεστιάδα, Σέρβια και στο άμεσο διάστημα θα πραγματοποιηθούν στη Νάουσα και στο Ν. Σερρών, με τη συνεργασία των τοπικών Κυνηγετικών Συλλόγων.

Share.

Τα σχόλια είναι κλειστά σε αυτό το θέμα


Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων