Επιστημονικούς συνεργάτες ζητά η ΚΟΜΑΘ

0

1680-822-koma8.jpg
ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΠΡΟΣΛΗΨΗ
ΕΙΔΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΩΝ ΜΕ ΓΝΩΣΕΙΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΑΓΡΙΑΣ ΠΑΝΙΔΑΣ

Η Κυνηγετική Ομοσπονδία Μακεδονίας Θράκης ζητά να προσλάβει, με σύμβαση έργου ή με σχέση εξαρτημένης εργασίας κατά την κρίση της, πέντε ειδικούς επιστήμονες με γνώσεις διαχείρισης άγριας πανίδας, με περιοχές ευθύνης ο καθένας αντίστοιχα:

1. Τους νομούς Θεσσαλονίκης και Χαλκιδικής
2. Τους νομούς Σερρών και Κιλκίς
3. Τους νομούς Πιερίας, Ημαθίας και Πέλλας
4. Τους νομούς Δράμας και Καβάλας
5. Τους νομούς Καστοριάς, Φλώρινας, Γρεβενών και Κοζάνης

με σκοπό τον σχεδιασμό και εκτέλεση έργων διαχείρισης ενδιαιτημάτων, απογραφής πληθυσμών άγριας πανίδας, υλοποίησης και παρακολούθησης προγραμμάτων που σχετίζονται με την αναβάθμιση του φυσικού περιβάλλοντος, εκπόνηση επιστημονικών εργασιών και παροχής ειδικών συμβουλών προς τους Κυνηγετικούς Συλλόγους
Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει:
 Να είναι ηλικίας μέχρι 50 ετών και όχι συνταξιούχοι.
 Να είναι κάτοχοι πτυχίου Α.Ε.Ι. Δασολογίας ή Τ.Ε.Ι. Δασοπονίας (ημεδαπής ή αλλοδαπής) με αποδεδειγμένες γνώσεις διαχείρισης άγριας πανίδας.
 Να είναι μόνιμοι κάτοικοι σε κάποιους από τους νομούς της περιοχής ευθύνης τους και διατεθειμένοι να υπηρετήσουν σε μια από τις πρωτεύουσες των Νομών που μνημονεύονται παραπάνω για την αντίστοιχη περιοχή ευθύνης τους.
 Να διαθέτουν άδεια οδήγησης και δικό τους, κατά προτίμηση, μεταφορικό μέσο για τις μετακινήσεις τους στα όρια των περιφερειών ευθύνης τους
 Να γνωρίζουν ικανοποιητικά την Αγγλική ή Γαλλική ή Γερμανική γλώσσα
 Τυχόν μεταπτυχιακό δίπλωμα σχετικό με τη διαχείριση άγριας πανίδας ή εργασιακή εμπειρία σε κυνηγετική οργάνωση ή προϋπηρεσία σε σχετικά ερευνητικά προγράμματα ή δημοσιεύσεις σε επιστημονικά περιοδικά ή ανακοινώσεις σε επιστημονικά συνέδρια καθώς και η κυνηγετική ιδιότητα θα συνεκτιμηθούν.
Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι να υποβάλουν αίτηση ενδιαφέροντος και βιογραφικό σημείωμα, με συνημμένα όλα τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, μέχρι και την Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2005, κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες, στα γραφεία της ΣΤ’ Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Μακεδονίας Θράκης στην παρακάτω διεύθυνση :
Εθνικής Αντίστασης 173,55 134 Φοίνικας Θεσσαλονίκη.
Τηλ. (2310) 477 128/9 Fax (2310) 473 863.
Email: hunters@hunters.gr

Η Ομοσπονδία διατηρεί το δικαίωμα είτε να προβεί στη σύναψη σύμβασης κατά την κρίση της, μετά από έγκριση της Γενικής Συνέλευσης των μελών της, είτε να κηρύξει τη διαδικασία άγονη.

Με τιμή
Ο Πρόεδρος Γεώργιος Δέλλιος
Ο Γεν. Γραμματέας Ιωάννης Πολυχρόνης

Οι ενδιαφερόμενοι μπορουν να απευθύνονται στην ΚΟΜΑΘ για το έντυπο της αίτησης

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Μακεδονίας Θράκης ζητά την εκδήλωση ενδιαφέροντος για την κάλυψη των νομικών της αναγκών. Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι να υποβάλουν αίτηση και βιογραφικό σημείωμα μέχρι και την Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2005, κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες στα γραφεία της ΣΤ΄ Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Μακεδονίας Θράκης στην παρακάτω διεύθυνση : Εθνικής Αντίστασης 173, 551 34, Φοίνικας Θεσσαλονίκη.
Τηλ. (2310) 477128/9 Fax (2310) 473 863. Email: hunters@hunters.gr.

Περιγραφή:
Έως 35 ετών, δικηγόρος στο Πρωτοδικείο ή στο Εφετείο Θεσσαλονίκης, πτυχιούχος Νομικής Σχολή της ημεδαπής, κατά προτίμηση κυνηγός, με άδεια οδήγησης και ιδιόκτητο Ι.Χ., γνώσεις χειρισμού Η/Υ, γνώσεις Αγγλικής ή Γαλλικής ή Γερμανικής σε επίπεδο πρώτου πτυχίου, με κύριους τομείς απασχόλησης το ποινικό, εργατικό, ασφαλιστικό, διοικητικό και σωματειακό δίκαιο, διατιθέμενος για τρίωρη τουλάχιστον καθημερινή απασχόληση στα γραφεία της Ομοσπονδίας και για συχνές μεταβάσεις σε όλη την εδαφική της περιφέρεια (Μακεδονία και Θράκη) για δικαστικές ή εξώδικες ή συμβουλευτικές ενέργειες, με κατ’ αποκοπή αμοιβή στην αρχή, δυνάμενη να μετατραπεί, ανάλογα με την εξέλιξη της συνεργασίας, και σε πάγια μηνιαία αντιμισθία στο μέλλον, μετά από έγκριση της Γενικής Συνέλευσης των μελών της Ομοσπονδίας.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο
Ο Γενικός Διευθυντής

Περικλής Κ. Μπίρτσας
Δρ Δασολόγος Θηραματολόγος

Share.

Τα σχόλια είναι κλειστά σε αυτό το θέμα


Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων