Νέα κυνηγετική εκπομπή στον SENTRA 103.3

0

 

Από αυτήν την Παρασκευή στις 6 το απόγευμα, το “Εθνος Κυνήγι” θα εκπέμπει ζωντανά και στο ραδιόφωνο!

Για μία ολόκληρη ώρα Κυπρίδημος, Φωτακόπουλος, Μπληζιώτης και Στριλάκος – εν όλω ή εν μέρει και κατά περίπτωση – θα…σχεδιάζουν μαζί σας την κυνηγετική εξόρμηση του επερχόμενου Σαββατοκύριακου…

Από το φιλόξενο… “γήπεδο” του ραδιοφωνικού σταθμού SENTRA 103.3 θα αρχίζει και θα τελειώνει το ταξίδι της συντακτικής ομάδας του περιοδικού στα ερτζιανά, με τη φιλοδοξία λίαν προσεχώς η μέρα και οι ώρες της εκπομπής να μετακινηθούν σε…χρόνο πιο “ωφέλιμο” για το κοινό της. Μελετούνται ήδη οι πρωινές ώρες του Σαββατοκύριακου, αλλά μέχρι να διευθετηθούν κάποια τεχνικά προβλήματα, καλή είναι και η Παρασκευή το απόγευμα.

Κάθε βήμα, ακόμα και το πιο μικρό, έπεται πάντα μιας ιδέας… Και για να είμαστε ακριβείς και δίκαιοι, τούτη τη φορά η ιδέα δεν ήταν δική μας, αλλά του Διευθυντή του SENTRA Βαγγέλη Μπραουδάκη, που προφανώς εμπνέεται από το άσμα… “μπαμ και μπουμ οι κουμπουριές”!

Και εμείς; Τι γίνεται με εμάς που πρέπει σε μερικά 24ωρα να μάθουμε και ραδιόφωνο; Ειλικρινά δεν ξέρω!

Περίεργο μέσο το ραδιόφωνο, μειώνει την απόσταση ανάμεσα στον πομπό και στον δέκτη, σε φέρνει πιο κοντά στο κοινό σου, ταυτόχρονα όμως εξαφανίζει το…δίχτυ ασφαλείας του γραπτού λόγου.

Στο προφορικό λόγο μιας εκπομπής σε απευθείας μετάδοση, οι λέξεις είναι σαν τις σφαίρες! Δεν έχουν “φρένο” για να τις σταματήσεις ή “τιμόνι” για να τις στρίψεις, όταν τις έχεις εκστομίσει…

Όπως και να έχει, την Παρασκευή το απόγευμα στις 6, το “Εθνος Κυνήγι” θα είναι στα ερτζιανά. Αν με ρωτούσατε, θα έλεγα ότι το σχέδιο είναι να φτιάξουμε μια εκπομπή για να την μοιραστούμε μαζί σας, για να την ακούμε παρέα και για να τη διαμορφώνουμε μαζί, όπως και το “Εθνος Κυνήγι”.

Το ραδιόφωνο πρέπει να το κάνεις για τον κόσμο! Αν είναι να κάνεις ραδιόφωνο για σένα, για να κολακεύεις το ναρκισσισμό σου ή για να σε ακούνε…οι γυναίκες που δεν στάθηκαν να σε ακούσουν στην υπόλοιπη ζωή σου, μην το κάνεις καθόλου…

Κυνηγετική θα είναι φυσικά η εκπομπή, αλλά το στοίχημα είναι να κερδίσει και τον υπόλοιπο κόσμο. Κάθε άνθρωπος – κυνηγός ή όχι – κάτι αγαπάει, κάτι φοβάται, κάτι έχει χάσει, για κάτι χαίρεται, με κάτι γελάει….Αν το βρεις, θα σε ακολουθήσει!

Δυστυχώς, ο 103.3 δεν εκπέμπει ακόμα σε πανελλαδική εμβέλεια…Σε ένα – δυο μήνες θα έχει γίνει κι αυτό, αλλά σήμερα το αναλογικό σήμα του εκπέμπει μόνο στην Αττική, τη Βοιωτία και στο Ηράκλειο της Κρήτης (98,7).

Όλοι όμως οι κυνηγοί, σε όποια περιοχή της χώρας κι αν βρίσκονται, μπορούν να ακούν την εκπομπή μέσω internet, πληκτρολογώντας το www.sentragol.gr

Καλή ακρόαση…

 

Share.

Τα σχόλια είναι κλειστά σε αυτό το θέμα


Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων