Νεκροί 5 κυνηγοί στο Αγρίνιο

0

 1976-black.jpg

Έγκλημα πρωτοφανούς αγριότητας. Βρέθηκαν νεκροί στα καρτέρια τους.

Ενα μυστηριώδες έγκλημα αποκαλύφθηκε λίγο μετά τις 9.00 το βράδυ του Σαββάτου (25-11-2006) όταν εντοπίστηκαν πέντε νεκροί κυνηγοί στην περιοχή της λίμνης Λυσιμαχίας Αγρινίου. Οι πέντε κυνηγοί, όλοι συγγενείς μεταξύ τους, καταγόμενοι από το χωριό Λεύκα Αγρινίου, είχαν φύγει για κυνήγι το πρωί από το χωριό τους για κυνήγι στην περιοχή της λίμνης Λυσιμαχίας.

Ο πατέρας του δεκαεπτάχρονου ανυσήχησε, αφού μετά απο κλήση του γιού του, που βρήκε στο κινητό του τηλέφωνο, δεν μπορούσε να επικοινωνήσει με κανένα από τα πέντε μέλη της ομάδας των κυνηγών και πήγε στην περιοχή που κυνηγούσαν για να δεί τι έχει συμβεί.

Το αποτέλεσμα ήταν φρικιαστικό. Οι πέντε κυνηγοί ήταν νεκροί με τραύματα από πυροβόλο κυνηγετικό όλπο, στις θέσεις που πιθανόν είχαν επιλέξει για το καρτέρι κατά πάσα πιθανότητα υδροβίων, στη θέση Στάικα του συνοικισμού Πλατάνων στα Καλύβια Αγρινίου.

Νεκροί είναι τα αδέρφια Βασίλειος και Χρήστος Νικολόπουλος 23 και 21 ετών, και τα ξαδέρφια τους Λάμπρος Αντρέσσας 33 ετών, Ηλίας Πίπας 33 ετών και Αλέξιος Νικολόπουλος 17 ετών.

Με εντολή του Αρχηγού της ΕΛΑΣ, Αναστάσιου Δημοσχάκη, αποκλείστηκε αμέσως η περιοχή, ενώ αναχώρησε από την Αθήνα ο γενικός Επιθεωρητής Νοτίου Ελλάδας, Αντιστράτηγος Βασίλης Τσιατούρας, για να συντονίσει τις έρευνες, καθώς και κλιμάκια της Ασφάλειας Αττικής και της Εγκληματικής υπηρεσίας για να συνδράμουν το έργο της Ασφάλειας Αχαΐας και Αγρινίου.

Share.

Τα σχόλια είναι κλειστά σε αυτό το θέμα


Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων