Επιτυχία Ομοσπονδιακών Θηροφυλάκων της ΚΟΜΑΘ

0

Για μια φορά ακόμη αποδεικνύεται η βούληση των κυνηγετικών οργανώσεων να αντιμετωπίσουν το απαράδεκτο φαινόμενο της λαθροθήρας.

Με αποτελεσματικό τρόπο θηροφύλακες της Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Μακεδονίας – Θράκης αντιμετώπισαν περιστατικό λαθροθήρας στο Νομό Χαλκιδικής. Συγκεκριμένα το Σάββατο 18 Αυγούστου και μετά από παρακολούθηση ημερών οι Ομοσπονδιακοί θηροφύλακες της Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Μακεδονίας – Θράκης κ.κ. Ρετζέπης, Παπαδόπουλος και Καρατζιοβάλης μαζι με θηροφύλακες των Κ.Σ. Πολυγύρου και Ορμύλιας κ.κ. Χριστοδούλου και Νικολαϊδη κατάφεραν και εντόπισαν δύο άτομα που προέβησαν σε παράνομη θήρα αγριόχοιρου. Η υπόθεση παραπέμφθηκε άμεσα στη δικαιοσύνη.

Με την έναρξη της νέας κυνηγετικής χρονιάς το Διοικητικό Συμβούλιο της Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Μακεδονίας – Θράκης εύχεται σε όλους τους κυνηγούς υγεία και δυνατές συγκινήσεις, καλεί δε τον κάθε κυνηγό να απομονώσει κάθε κακόβουλο οπλοφόρο που δυσφημεί την αρχέγονη παραδοσιακή δραστηριότητα του κυνηγίου και προτρέπει τον καθένα να την ασκεί με σύνεση, προσοχή και ασφάλεια.

Share.

Τα σχόλια είναι κλειστά σε αυτό το θέμα


Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων