Ημερίδες για το κυνήγι και τα δάση ανήγγειλε ο κ. Κιλτίδης

0

2253-7.jpg
Ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων κ. Κωνσταντίνος Κιλτίδης συμμετείχε στις εργασίες ημερίδας για την άγρια πανίδα και τα λιβαδικά οικοσυστήματα την οποία συνδιοργάνωσαν η Κυνηγετική Ομοσπονδία Μακεδονίας-Θράκης και η Ελληνική Λιβαδοπονική Εταιρεία στο πλαίσιο της 22ης AGROTICA στη Θεσσαλονίκη.

Σε σύντομο χαιρετισμό του ο κ. Κιλτίδης αναφέρθηκε στη συμβολή των διοργανωτών στην προστασία της πανίδας, ενώ απηύθυνε αυστηρό μήνυμα προς τους λαθροκηνυγούς. Προανήγγειλε δε την υλοποίηση ημερίδας στη Δράμα μέσα στο Μάρτιο σε συνεργασία με την Κυνηγετική Συνομοσπονδία Ελλάδας με σκοπό τη θέσπιση ενός πλαισίου με σαφέστερες οριοθετημένες ρυθμίσεις για την προστασία και την ορθή άσκηση της θήρας. Ο κ. Υφυπουργός εξέφρασε την ευαρέσκειά του για τη μεγάλη συμμετοχή εκθετών στη φετινή AGROTICA και την οργανωμένη προβολή πληθώρας αγροτικών προϊόντων κατά την περιήγησή του στους εκθεσιακούς χώρους ενώ έκανε ξεχωριστή στάση στο περίπτερο της Δασολογικής Σχολής του Α.Π.Θ. όπου και ενημερώθηκε από τον Πρόεδρο της εν λόγω Σχολής κ. Π. Στεφανίδη για το σύνολο των δραστηριοτήτων που προβάλλονται στον εκθεσιακό χώρο.

Με την ευκαιρία ανακοίνωσε την πραγματοποίηση δασικής διημερίδας με διοργανωτική ευθύνη του Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων στις 21–22 Φεβρουαρίου στη Θεσσαλονίκη.

Share.

Τα σχόλια είναι κλειστά σε αυτό το θέμα


Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων