E-artemis.gr Νέα εποχή

0

E-artemis.gr Νέα εποχήΑγαπητοί φίλοι, σας καλωσορίζουμε στην νέα έκδοση του e-artemis.gr.

Στην νέα έκδοση η φιλοσοφία παρουσίασης έχει αλλάξει, λαμβάνοντας υπόψη τις απαιτήσεις των χρηστών και τις τεχνολογικές δυνατότητες, σας παρουσιάζουμε την ηλεκτρονική Κοινωνία των Κυνηγών.

Η προσπάθειά μας στην έκδοση αυτή είναι να δώσουμε στο κάθε μέλος – κυνηγό τη δυνατότητα να έχει μέσα στο e-artemis το δικό του προσωπικό χώρο για τη δημοσίευση των απόψεών του μέσω του blog, την ανάρτηση φωτογραφιών σε προσωπικές φωτοθήκες, τη δημουργία λίστας αγγελιών, τη δημιουργία λίστας με τα άρθρα που τον ενδιαφέρουν, τον προσωπικό του χώρο στον οποίο θα μπορεί να επικοινωνεί με άλλους φίλους-μέλη του e-artemis και σε προσωπικό επίπεδο αλλά και μέσω της υπηρεσίας Chat.

Η ενημέρωσή σας πάνω σε θέματα που αφορούν τη νέα έκδοση θα είναι συνεχής ώστε να φτάσουμε στο καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, ενώ θα υπάρξουν και αναλυτικές οδηγίες για κάθε νέα ενότητα.

Η συμβολή σας είναι σημαντική για τη δημιουργία μιας σύγχρονης κυνηγετικής κοινότητας, γιαυτό περιηγηθείτε στο νέο site της Κοινωνίας των Κυνηγών και στείλτε μας τις παρατηρήσεις και τις προστάσεις σας στο e-mail: support@e-artemis.gr

Share.

Τα σχόλια είναι κλειστά σε αυτό το θέμα


Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων