Έθνος Κυνήγι

0

Την Τετάρτη 11 Ιουνίου κυκλοφορεί το επιτυχημένο ένθετο περιοδικό ΚΥΝΗΓΙ δωρεάν μαζί με την εφημερίδα “ΕΘΝΟΣ” και με δώρο ένα dvd με θέμα “Μπεκάτσα, η βασίλισσα του δάσους” Στο τεύχος αυτό μια αποστολή του «Εθνος – Κυνήγι» στη Σύρο, ρίχνει φως στη «νομαδικότητα» που χαρακτηρίζει τους κυνηγούς του νησιού.

ΤΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥ ΤΕΥΧΟΥΣ ΕΙΝΑΙ:

ΕΝΑΣ ΔΡΥΜΟΣ ΠΡΟΣ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣΗ: Τα σχέδια? μετατόπισης του Εθνικού Δρυμού Σουνίου, ώστε να διευκολυνθούν αυθαίρετα και οικοδομικοί συνεταιρισμοί, με αντιστάθμισμα… απαγορεύσεις κυνηγίου.

ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΑ ΙΣΙΟ ΚΟΝΤΑΚΙ: Κι όμως, το απόλυτα ίσιο κοντάκι μπορεί να αυξάνει τις σκοπευτικές επιτυχίες.

ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ ΣΤΑ ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΑ: Ενας θιασώτης των σέττερ εξηγεί γιατί δεν πέτυχε η σχέση του με τους ηπειρωτικούς σκύλους, εκθειάζοντας ωστόσο την αποτελεσματικότητά τους.

ΟΙ «ΣΤΡΙΜΩΓΜΕΝΟΙ» ΣΥΡΙΑΝΟΙ: Μια αποστολή του «Εθνος – Κυνήγι» στη Σύρο, ρίχνει φως στη «νομαδικότητα» που χαρακτηρίζει τους κυνηγούς του νησιού.

Η ΚΑΡΑΜΠΙΝΑ – ΣΟΥΠΕΡΠΟΖΕ: Το δημιούργημα της Beretta που συνδυάζει δυο όπλα σε ένα!

ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΚΑΙ ΑΧΡΗΣΤΕΣ ΠΑΤΕΝΤΕΣ: Μια ματιά στον κόσμο των βελτιώσεων και των πρόσθετων κατασκευών που αφορούν τα κυνηγετικά όπλα.

Η «ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗ» ΤΟΥ ΠΟΪΝΤΕΡ: Ενας οφειλόμενος έπαινος στη φυλή που «δάνεισε» αίμα, σφρίγος και ικανότητες σε δεκάδες άλλες ράτσες.

Share.

Τα σχόλια είναι κλειστά σε αυτό το θέμα


Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων