e-artemis.gr στη Diana 2009

0

Εφτασε ή ώρα! Σε μερικές ώρες η DIANA ανοίγει τις πύλες της για να υποδεχθεί τις χιλιάδες των κυνηγών και γενικότερα τους φίλους της υπαίθρου. Το εκθεσιακό κέντρο της Παιανίας για μία ακόμα φορά θα γίνει το επίκεντρο του ενδιαφέροντος ενός ολόκληρου κόσμου που έχει επιλέξει σαν τρόπο ζωής το κυνήγι, το ψάρεμα, την κυνοφιλία, την ιππασία και γενικότερα τη ζωή στη φύση.

Η e-artemis.gr θα σας περιμένει στο φιλόξενο χώρο του περιπτέρου της για γνωριμία μεταξύ των μελών της και ανταλλαγή απόψεων.

Πώς θα φτάσετε

Με αυτοκίνητο: από τη Λ. Λαυρίου (Λ. Λαυρίου 301) ή από την Αττική Οδό (έξοδος 17, Κάντζα)
Με αστικές συγκοινωνίες: Κάθε 20΄ ξεκινούν από την Εθνική Αμυνα (λεωφορεία) οι εξής γραμμές: 308: Εθνική Αμυνα – Κορωπί 125: Εθνική Αμυνα – Βάρκιζα 310: Δουκίσσης Πλακεντίας – Κορωπί Με ΚΤΕΛ Νομού Αττικής: Από το Πεδίο του Αρεως κάθε μισή ώρα ξεκινούν λεωφορεία με προορισμό: Πόρτο Ράφτη – Λαύριο -Μεσόγεια -Μαρκόπουλο – Καλύβια κλπ., τα οποία κάνουν στάση έξω από το M.E.C.

Με πούλμαν: Από τον σταθμό μετρό ΚΑΤΕΧΑΚΗ. Τα πούλμαν της εταιρείας ΤΣΟΚΑΣ έχουν ναυλωθεί από τη διεύθυνση της DIANA για την καλύτερη εξυπηρέτηση των επισκεπτών και των εκθετών της έκθεσης. Αναχωρούν κάθε μία ώρα, ξεκινώντας μία ώρα πριν από την έναρξη λειτουργίας της έκθεσης. Το τελευταίο πούλμαν αναχωρεί από την έκθεση κάθε βράδυ στις 22.00.

Πώς θα μπείτε

Το εισιτήριο της έκθεσης κοστίζει 6 ευρώ (όπως και πέρσι και πρόπερσι) και θα το βγάλετε επιτόπου. Τα παιδιά έως 12 ετών δεν πληρώνουν εισιτήριο όπως και όσοι έχουν προμηθευτεί το κουπόνι-πρόσκληση που κυκλοφόρησε με το προηγούμενο τεύχος. Με το συγκεκριμένο κουπόνι μπορείτε να συμμετάσχετε και στην κλήρωση για το ISUZU D-max. Αν δεν προλάβατε να πάρετε το προηγούμενο τεύχος μην απογοητεύεστε μια και θα βρείτε την ίδια πρόσκληση και στο περιοδικό «Κυνηγόσκυλα», που κυκλοφορεί στα περίπτερα.

Τα εγκαίνια

Τα εγκαίνια της έκθεσης DIANA OUTDOOR 2009, θα γίνουν Πέμπτη 2 Απριλίου το απόγευμα στις 6, από τον Υπουργό Τουριστικής Ανάπτυξης κ. Κωνσταντίνο Μαρκόπουλο, τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Σωτήρη Χατζηγάκη, τον Δήμαρχο Αθηναίων κ. Νικήτα Κακλαμάνη και τον Νομάρχη Πειραιά κ. Γιάννη Μίχα.

Κλήρωση ISUZU D-max

Το αγαπήσαμε, το τρέξαμε, το γκαζώσαμε, το λατρέψαμε, το φορτώσαμε και διανύσαμε μαζί του 22.500 χιλιόμετρα στα ελληνικά κυνηγοτόπια. Ηρθε η ώρα να το αποχωριστούμε και να το παραδώσουμε στον τυχερό που θα αναδειχθεί στις 20:00, στην κλήρωση που θα γίνει την Κυριακή 5 Απριλίου στο περίπτερο του «Εθνος-Κυνήγι», παρουσία των εκπροσώπων της επίσημης αντιπροσωπείας Π. Πετρόπουλος ΑΒΕΕ, των συντακτών του στο «Εθνος-Κυνήγι» και φυσικά των επισκεπτών της DIANA.

ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ/ OPERATION HOURS

Πέμπτη/ Thursday 2 Απριλίου/ April 16.00-21.00 Παρασκευή/ Friday 3 Απριλίου/ April 10.00-21.00 Σάββατο/ Saturday 4 Απριλίου/ April 10.00-21.00 Κυριακή/ Sunday 5 Απριλίου/ April 10.00-21.00

ΚΥΝΟΦΙΛΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Παρασκευή 3 Απριλίου Εθνική Εκθεση Εκτροφής Ομίλου Επανιέλ Μπρετόν Κριτής: Γαβριήλ Νιάνιος Ωρα:17.00

Σάββατο: 4 Απριλίου OKA Διεθνής Εκθεση Ομίλου Κυνοφίλων Αθηνών Κριτές: F. Rodrigues Madeira, N. Karlsdotter, Γ. Κωστόπουλος, A. Garach, E. Clerc Ομάδες: 2, 3, 4, 6, 9 και 10 Ωρα έναρξης: 10.00 π.μ. Ανάδειξη καλύτερων Ομάδων: 15.00 EΠANIEΛ ΜΠΡΕΤΟΝ Ωρα: 13.00 Εθνική Εκθεση Εκτροφής Ομίλου Επανιέλ Μπρετόν Αναγνώριση για ΒΕΑ 2 και ΒΕΑ 3 Κριτής: Kαλατζής Γιώργος ΝΤΡΑΤΧΑΑΡ Ωρα 10.00 π.μ. Εθνική Εκθεση Εκτροφής Ομίλου Ντράτχααρ Αναγνώριση για ΒΕΑ 2 και ΒΕΑ 3 Κριτής: κ. Siegfried H. Desch, γραμματέας του VDD (Παγκόσμια Ένωση Drahthaar) Ωρα:18.00 Σεμινάριο Μορφολογίας κ. Siegfried H. Desch ΚΟΥΡΤΣΧΑΑΡ Ωρα: 14.30 Εθνική Εκθεση Εκτροφής Ομίλου Κούρτσχααρ Κριτής: Ντούλος Διονύσιος

Κυριακή 5 Απριλίου ΟΚΑ Ωρα έναρξης: 10.00 π.μ. Διεθνής Εκθεση Ομίλου Κυνοφίλων Αθηνών Κριτές: N. Karlsdotter, F. Rodrigues Madeira, E. Clerc, A. Garach, Γ. Κωστόπουλος Ομάδες: 1, 5, 7 και 8 Ανάδειξη Καλύτερων Ομάδων: 14.00 Ανάδειξη Καλύτερου Έκθεσης: περίπου 17.00

Και το Κόμμα…εδώ!

Το Κόμμα Ελλήνων Κυνηγών ξεκινάει την πορεία του προς τις ευρωεκλογές του Ιουνίου μέσα από την DIANA. Στο πλαίσιο της παρουσίας του στη μεγάλη μας Εκθεση διοργανώνονται δύο ανοιχτές συζητήσεις με ομιλητές τους Γιώργο Τσαγκανέλια, Γιώργο Αραμπατζή και Κώστα Μαρκόπουλο. Φυσικά θα υπάρξουν και άλλοι ομιλητές, ενώ θα ακολουθήσει ανοικτή συζήτηση και…προσκλητήριο σε συστράτευση. Και κάτι ακόμα. Επειδή χωρίς χρήματα δεν γίνεται τίποτε, όπως μας ενημερώνουν οι …κομματικοί, έχουν τυπωθεί λαχνοί που κοστίζουν 2 ευρώ ο ένας. Ας βοηθήσουμε όλοι με αυτό το μικρό ποσό, πέρα από την ψήφο μας, για να έχουμε μετά να λέμε πως ήμασταν και εμείς παρόντες στον αγώνα. Σημειωτέον πως οι ανοικτές συζητήσεις διοργανώνονται σε ημέρες και ώρες που μπορούν να τις παρακολουθήσουν και όσοι «επαρχιώτες» έρθουν στην DIANA με πούλμαν.  Περισσότερες πληροφορίες για το ΚΕΚ στο τηλέφωνο 210-9713720 Σάββατο 4 Απριλίου Ανοικτή συζήτηση – πρόσκληση στον προεκλογικό αγώνα. Ωρα: 13.30 Κυριακή 5 Απριλίου Ανοικτή συζήτηση – πρόσκληση στον προεκλογικό αγώνα. Ωρα: 13.30

Share.

Τα σχόλια είναι κλειστά σε αυτό το θέμα


Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων