Το νέο Δ.Σ. της Κ.Ο. Στερεάς Ελλάδας

0

Τις προηγούμενες ημέρες συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο Δ.Σ. της Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Στερεάς Ελλάδος, απηχώντας με γνήσιο και αντιπροσωπευτικό τρόπο τη βούληση των συλλόγων που την απαρτίζουν, όπως αυτή εκφράστηκε δια τη ψήφου των εκπροσώπων τους στην εκλογοαπολογιστική συνέλευση της 31ης Μαΐου.
Συγκεκριμένα, το νέο Δ.Σ. έχει πλέον ως εξής:
ΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΝΙΚΟΣ ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΑΡΑΜΠΑΤΖΗΣ
ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: ΦΩΤΗΣ ΤΡΑΚΑΚΗΣ
ΤΑΜΙΑΣ: ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ
ΜΕΛΗ: ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΔΡΑΚΟΣ
ΗΛΙΑΣ ΓΙΑΝΝΑΡΑΣ
ΗΛΙΑΣ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΥ

Στη μάχη με τα προβλήματα που συνεχίζεται, στον καθημερινό αγώνα για να πραγματωθούν οι στόχοι μας και να δικαιωθούν οι προσδοκίες όσων μας τίμησαν με την εμπιστοσύνη τους, η Κυνηγετική Ομοσπονδία Στερεάς Ελλάδας οφείλει ένα μεγάλο ευχαριστώ σε τρεις ανθρώπους που συνέβαλαν τα μέγιστα στη μέχρι σήμερα πορεία της.
Οι Γ. Πουλόπουλος, Η. Μπεκιάρης και Μ. Σμπαρούνης, υπήρξαν τρεις συνάδελφοι, τρεις «εργάτες» της Ομοσπονδίας που τίμησαν το απερχόμενο συμβούλιο με τις ιδέες τους, την ανιδιοτελή δουλειά τους, την εμπειρία, την αξιοπρέπεια και το έργο τους.
Το κυριότερο όμως είναι ότι, «μπόλιασαν» την ίδια την Ομοσπονδία με την ωριμότητα τους και τους ορίζοντες της σκέψης τους, υπήρξαν μέρος μιας κοινής προσπάθειας που αφήνει και «καρπούς» και παρακαταθήκες.
Ξέρω ότι στους καιρούς που ανοίγονται μπροστά μας, θα μπορούμε πάντα να καταφεύγουμε στην εμπειρία και στη διάθεση της προσφοράς τους.
Γιάννη, Ηλία, Μπάμπη, σας ευχαριστούμε….

Νίκος Σταθόπουλος
Πρόεδρος της Δ΄ Κ.Ο.Σ.Ε.

Δ΄ ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ
———————————–
ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ ΜΕΤΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ
ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΤΡΟΦΙΜΩΝ
————————————
ΜΕΛΟΣ
ΤΗΣ ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΗΣ ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΟΔΟΣ: ΕΡΜΟΥ & ΦΩΚΙΩΝΟΣ 8 ΑΘΗΝΑ- Τ.Κ. 10563
ΤΗΛ: 2103231212 – 2103232616 FAX: 2103257593
e-mail: dkose@otenet.gr

Share.

Τα σχόλια είναι κλειστά σε αυτό το θέμα


Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων