Έκτακτη σύσκεψη των κυνηγετικών συλλόγων Νομού Ηλείας

0

Το Σάββατο 5 Δεκεμβρίου και ώρα 18:00 έγινε μια έκτακτη συνάντηση των κυνηγητικών συλλόγων του νομού Ηλείας στα γραφεία του Κ.Σ. Πύργου προκειμένου να συζητηθεί το θέμα που έχει προκύψει τις τελευταίες μέρες σχετικά με την προσφυγή του Κου Αγγελέτου στο ΣτΕ κατά της ετήσιας ρυθμιστικής απόφασης κυνηγίου για την κυνηγητική περίοδο 2009-2010.

Στην συνάντηση αυτή, ύστερα από  πρόσκληση μας, παρευρέθηκαν οι κκ βουλευτές του νομού ΠΑ.ΣΟ.Κ. και Ν.Δ. Κος Τάκης Αντωνακόπουλος, Ιωάννης Κουτσούκος, Μιχάλης Κατρινης, Τάκης Δημητρουλόπουλος, και Κώστας Τζαβάρας επίσης, παρευρέθηκε και ο Νομάρχης του νομού, Κος Χαράλαμπος Καφύρας.
Αφού, συζητήσαμε και εξηγήσαμε το πρόβλημα που έχει προκύψει το τελευταίο διάστημα, όλοι οι παραπάνω εκπρόσωποι του λαού και μέλη της βουλής, εκ των οποίων να σημειωθεί πως οι κκ Τάκης Αντωνακόπουλος, Ιωάννης Κουτσούκος, Μιχάλης Κατρίνης, Τάκης Δημητρουλόπουλος, ανήκουν στον χώρο του ΠΑ.ΣΟ.Κ. κατάλαβαν-κατανόησαν τα αιτήματα μας (όσον αφορά την προσφυγή των οικολόγων στο ΣτΕ) καθώς επίσης και τα προβλήματα τα οποία θα προκύψουν από τυχόν απαγόρευση του κυνηγίου όπως ανεργία, μιας και χιλιάδες συμπολίτες μας ζουν απόφασης το κυνηγίου, μας βεβαίωσαν πως σήμερα, (Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου) θα ζητήσουν εγγράφως από την Κα Μπιρμπλη να συναντήσει τους εκπροσώπους μας δηλαδή την Κ.Σ.Ε. και να συζητήσουν για το θέμα αυτό και στο τέλος να μας υπογράψει μια νέα ρυθμιστική, όπως γινόταν και τα προηγούμενα χρόνια από τους προκατόχους της σε αυτή τη θέση.

Το ίδιο μας διαβεβαίωσε πως θα κάνει και ο Νομάρχης του Νομού Κος Χαράλαμπος Καφυρας
Ας ελπίσουμε όλοι, πως τελικά πως από  όλη αυτή τη διαμάχη που έχει ανοιχτεί τον τελευταίο καιρό θα βγει κάτι θετικό και ότι θα συνεχίσουμε να ασκούμε την πανάρχαια αυτή δραστηριότητα που για εμάς αποτελεί τρόπο ζωής.

Για τον Κυνηγετικό Σύλλογο Αμαλιάδας
Ο Πρόεδρος Βαγγελης Χριστόφορου .

Ο Γεν. Γραμματέας   Κων/νος Μούσας

Share.

Τα σχόλια είναι κλειστά σε αυτό το θέμα


Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων