Ενημέρωση απο τον ΚΣ Άνδρου

0

Πρακτικό Συνεδριάσεως των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου του Κυνηγετικού Συλλόγου Άνδρου της 18 Ιανουαρίου 2009 ημέρας Τετάρτης

Στην Άνδρο σήμερα την 18 Ιανουαρίου 2009 και ώρα 19:00 μετά από εμπρόθεσμη πρόσκληση του προέδρου κ Κουτέλη Δημήτριου συνήλθαν τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Κυνηγετικού Συλλόγου Άνδρου.

Παρόντες:
Κουτέλης Δημήτριος Πρόεδρος

Κατσίκης Νικόλαος Αντιπρόεδρος
Στυλιανός Παντελεήμων Γεν. Γραμματεύς
Τατάκης Νικόλαος Κοσμήτωρ.

Γιαννίσης Νικόλαος Μέλος

Χαζάπης Δημήτριος Μέλος

Απόντες:

Χαζάπης Ευάγγελος Ταμίας

Παρόντες επίσης ηταν ο κ. Κακλαμάνης Νικόλαος Ομοσπονδιακός Θηροφύλακας και ο κ Λυγεράκης Φώτιος με την ιδιότητα του απλού μέλους..

ΘΕΜΑΤΑ

1. Ο πρόεδρος ενημέρωσε το διοικητικό για το από 21 Δεκεμβρίου έγγραφο του ΙΚΑ Άνδρου, στη συνέχεια ο γενικός γραμματέας ανάγνωσε το από 22 Δεκεμβρίου απαντητικό έγγραφο του συλλόγου μας στο ΙΚΑ, τέλος ο πρόεδρος ενημέρωσε ότι εντός της εβδομάδας θα πραγματοποιήσει κατ ιδίαν επίσκεψη στο κατάστημα του ΙΚΑ.

Το Διοικητικό συμβούλιο συμφώνησε, και προχώρησε στο επόμενο θέμα.

2. Α) Ο πρόεδρος ενημέρωσε το διοικητικό συμβούλιο σχετικά με την πραγματοποίηση αναμόρφωσης προϋπολογισμού και την σχετική έγκριση που λάβαμε από την ‘Δ ΚΟΣΕ, καθώς επίσης και για την πρόοδο του απολογισμού-προϋπολογισμού έτους 2010.

Β) ο πρόεδρος ενημέρωσε το διοικητικό συμβούλιο για την οικονομική κατάσταση την 31-3-2009 παρουσιάζοντας το αντίγραφο λογαριασμού της αγροτικής τράπεζας Ελλάδος.

Το Διοικητικό συμβούλιο συμφώνησε, και προχώρησε στο επόμενο θέμα.

3. Ο πρόεδρος πρότεινε να κοπούν τρείς πίτες του συλλόγου μας στο νησί, μία σε κάθε δήμο, όπου στις εκδηλώσεις αυτές να παραβρεθούν και οι τοπικοί παράγοντες ( δήμος, επαρχείο, πρόεδροι συλλόγων κτλ) και να πραγματοποιηθεί ενημέρωση για την κυνηγετική κοινωνία την προσφορά μας στο κοινωνικό σύνολο τις δράσεις μας και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε.

Επίσης πρότεινε να ζητηθεί η βοήθεια μελών μας ανά δήμο ώστε να συγκεντρωθεί όσο το δυνατό περισσότερος κόσμος.

Το Διοικητικό συμβούλιο συμφώνησε, και προχώρησε στο επόμενο θέμα.

4. Ο Γενικός γραμματέας πρότεινε την συμμετοχή του συλλόγου μας στην έκθεση Diana 2010, μετά από ολιγόλεπτη συζήτηση αποφασίστηκε η συμμετοχή μας εφ όσων υπάρχει συγκατάθεση και στήριξή από την ομοσπονδία μας.

Το Διοικητικό συμβούλιο συμφώνησε, και προχώρησε στο επόμενο θέμα.

5. Ο πρόεδρος ενημέρωσε το διοικητικό συμβούλιο για την πορεία της κατασκευής των ενημερωτικών εντύπων του συλλόγου μας.

Το Διοικητικό συμβούλιο συμφώνησε, και προχώρησε στο επόμενο θέμα.

6. Ο γενικός γραμματέας ενημέρωσε το διοικητικό συμβούλιο για την ολοκλήρωση λειτουργίας της ιστοσελίδας του γραφείο τύπου του συλλόγου μας εξήγησε τους λόγους κατασκευής καθώς και τον τρόπο λειτουργίας, ζήτησε από το διοικητικό συμβούλιο την έγκριση του ώστε να δημοσιεύονται οι αποφάσεις των διοικητικών συμβουλίων.

Το Διοικητικό συμβούλιο συμφώνησε, και προχώρησε στο επόμενο θέμα

7. Ο πρόεδρος πρότεινε την κατασκευή πορτοκαλί τζάκετ με τυπωμένα τα διακριτικά του συλλόγου μας τα οποία θα διανέμονται κατά την έκδοση αδειών θήρας 2010-2011.

Το Διοικητικό συμβούλιο συμφώνησε, και προχώρησε στο επόμενο θέμα

8. Ο πρόεδρος ενημέρωση σχετικά με την απελευθέρωση θηραμάτων και την αναμονή απαντήσεως σχετικά με τα δείγματα DNA που στείλαμε στο αριστοτέλειο πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, ακολούθησε συζήτηση από το διοικητικό συμβούλιο σχετικά με τις τοποθεσίες που θα μπορούσαν να πραγματοποιηθούν απελευθερώσεις.

Ο γενικός γραμματέας επισήμανε ότι χωρίς την σχετική έγκριση και κατόπιν συνεννόησης με το δασαρχείο δεν μπορούμε να πραγματοποιήσουμε καμία απελευθέρωση.

Επίσης αποφασίστηκε να αποσταλεί έγγραφο στο γραφείο πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης ώστε να συμμετέχουν εάν επιθυμούν τα δημοτικά σχολεία του νησιού μας.

Το Διοικητικό συμβούλιο συμφώνησε, και προχώρησε στο επόμενο θέμα

9. Ο γενικός γραμματέας ανάγνωσε την από 12 Ιανουαρίου 2010 επιστολή του δήμαρχου Υδρούσας με την οποία μπορεί να μας δεκτή με σκοπό να ενημερωθεί σχετικά με τα προβλήματα του κυνηγητικού κόσμου.

11. Ο πρόεδρος ενημέρωσε το διοικητικό συμβούλιο σχετικά με την πραγματοποίηση αποστολής γνάθων λαγού σε Πανεπιστήμιο των Ηνωμένων πολιτειών της Αμερικής.

Το Διοικητικό συμβούλιο συμφώνησε, και προχώρησε στο επόμενο θέμα.

12. Ο Πρόεδρος ενημέρωσε το διοικητικό συμβούλιο σχετικά με την ολοκλήρωση σπορών στα ακίνητα που παραχωρήθηκαν στο σύλλογο μας.

Το Διοικητικό συμβούλιο συμφώνησε.

Μην υπάρχοντος άλλου θέματος, λύεται η συνεδρίαση και υπογράφεται ακολούθως από τα μέλη το πρακτικό αυτό.

Ο Πρόεδρος

Κουτέλης Δημήτριος

Ο Γεν. Γραμματέας

Στυλιανός Παντελεήμων

Τα μέλη:

Κατσίκης Νικόλαος

Τατάκης Νικόλαος

Γιαννίσης Κωνσταντίνος

Χαζάπης Δημήτριος

Share.

Τα σχόλια είναι κλειστά σε αυτό το θέμα


Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων