Αγώνας πρακτικού κυνηγίου στην Αχαΐα

0

tz2Ο Όμιλος Εργασίας Κυνηγετικών Σκύλων Αχαΐας διοργάνωσε 2ήμερο αγώνα Πρακτικού Κυνηγίου με θήραμα το ορτύκι στη Λακόπετρα στις 24-25/8/2013. Οι καιρικές συνθήκες δεν βοήθησαν τα σκυλιά να μπουν στη βαθμολογία.Οι κριτές ήταν ο Στεφανάτος Ν. για τις ηπειρωτικές φυλές και οι Καψάσκης Δ., Κοπανάς Σ. Οι δόκιμοι κριτές στις ηπειρωτικές φυλές ήταν οι Λιχούδης, Λιάπης, Ανδριανόπουλος και Λαμπρόπουλος. Οι συμμετοχές των σκύλων το Σάββατο ήταν 47 σκυλιά εκ των οποίων τα 19 ηπειρωτικά, και την Κυριακή 19 ηπειρωτικά και 36 αγγλικά. Εδώ θα θέλαμε ολόκληρο το Δ.Σ. του Ομίλου μας να ευχαριστήσουμε τους κυναγωγούς που παρ’όλες τις δυσκολίες του αγώνα παρουσίασαν τα σκυλιά τους και τις 2 μέρες.tz1

Το Σάββατο υπήρχε άπνοια και ξηρασία στα χωράφια. Το επίπεδο του αγώνα δεν ήταν υψηλό και φάνηκε ότι τα σκυλιά ήσαν απροπόνητα και στα 2 τερέν. Απ’ τις αγγλικές φυλές ξεχώρισε η σέττερ Giungla του Ζάγκλα Α. ενώ στα ηπειρωτικά ο κ. Στεφανάτος παρατήρησε πως μονάχα 4 σκυλιά ήταν στο επίπεδο του αγώνα τα τρία ήταν επανιέλ του Γιούλη Θ. Ο Apollon tou Axaiou, η Obra και ο Omiros tou Axaiou που προτάθηκε για βαθμολογία αλλά επειδή δεν έκανε ολοκληρωμένη την επαναφορά του θηράματος αρκέστηκε στο C.Q.N. . Η Britny of Rajkovic κούρτσχααρ του Λιάπη Δ. πήρε την 1η εξαίρετη θέση με μια ποιοτική έρευνα και συνεχώς στηριγμένη στον αέρα.

tz3Την Κυριακή για το τερέν των ηπειρωτικών μονάχα ένα επανιέλ του Γιούλη Θ. ο Apollon tou Axaiou κατάφερε να μπει στη βαθμολογία με 1ος εξαίρετος πραγματοποιώντας μια έρευνα στο επίπεδο του αγώνα. Στο τερέν των αγγλικών ξεχώρισε η πόιντερ του Καλιακμάνη Ξ. Dasy del Zaglas για την μεγάλη διάθεση, ο Pindo el Astro σέττερ του Μπαρούνη Β. για την κίνησή του και το εύρος έρευνας, ο Skiper σέττερ του Καββαδία Α. για την κίνησή του στο τερέν.

Θα θέλαμε να ζητήσουμε ένα συγνώμη απ’ των Ματθαίου που ήρθε απ’ την Λιβαδειά και ένα λάθος στο πρόγραμμα του αγώνα τον ανάγκασε να συμμετάσχει τελευταίος. Να ευχαριστήσουμε τα μέλη του Ομίλου μας Σταυρόπουλο Α. , Περδίκη Α., Ζάγκλα Α., Γαλάνη Γ., Κοσμά Π., Καλιακμάνη Ξ., Αντωνόπουλο Α., Μπάλη Δ. και την Αντωνοπούλου Γ. για την πολύτιμη προσφορά τους στον αγώνα. Στον αγώνα παρουσιάστηκε και η πρόεδρος του Ο.Ε.Κ.Σ.Αμαλιάδας Ζουλινάκη Γ., ο πρόεδρος Κ.Σ.Κάτω Αχαΐας Χηρόπουλος Α., ο Παπαδάτος Α. και ο ταμίας του Κ.Ο.Α. Ντούβας Κ.. Τέλος βοήθησαν η Κυνηγετική Ομοσπονδία Πελοποννήσου και οι τροφές Σβεστόνοφ.

Η σελίδα του Ομίλου μας στο facebook είναι «Κυνηγετικος Ομιλος Αχαιας»

το τηλ του Ομίλου μας είναι 6977255744

 

Μιχάλης Τζουραμάνης γεν. Γραμματέας ΟΕΚΣΑ

 

Share.

Τα σχόλια είναι κλειστά σε αυτό το θέμα


Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων