Η είδηση του γερακιού…

0

Η πορεία της είδησης, για την ποταπή ενέργεια της περιφοράς ενός γερακιού στη μάσκα αυτοκινήτου στην πόλη της Κατερίνης, είναι ο καλύτερος δείκτης αντικυνηγετικής νοοτροπίας και επιστημονικής διασποράς αντιπάθειας προς τους κυνηγούς που διακατέχει αρκετούς στην εποχή μας.

Η είδηση αρχικά ήταν έτσι: (δείτε το βίντεο)

και στη zougla.gr δημοσιεύτηκε ως εξής: “Κόλλησε το σκοτωμένο γεράκι στο αυτοκίνητό του .Ένα ακόμα έγκλημα σε βάρος της φύσης καταγγέλλει στην zougla.gr η Μαρία Χαρλάν, η πρόεδρος του Ζωοφιλικού Σωματείου Κατερίνης. Κάποιο ανθρωπόμορφο κτήνος έδεσε πάνω στην μάσκα του αυτοκινήτου του ένα γεράκι και το περιέφερε στο κέντρο της πόλης ως τρόπαιο!  Η κ. Χαρλάν εντόπισε το όχημα, το μεσημέρι της Παρασκευής, να βρίσκεται σταθμευμένο στη γωνία των οδών Βακάλη και Παλαιών Πατρών Γερμανού. Η πρόεδρος του Ζωοφιλικού Σωματείου πλησίασε το αυτοκίνητο ακούμπησε το άτυχο πουλί και διαπίστωσε ότι το βασανισμένο γεράκι αν και νεκρό ήταν ακόμα ζεστό. Το Δασαρχείο Κατερίνης θα κινήσει τις διαδικασίες προκειμένου να τιμωρηθεί ο δράστης της αποτρόπαιης πράξης.”

Το Τρωκτικό (http://troktiko.blogspot.com/2010/02/video_02.html) μαζί με το παραπάνω βίντεο δημοσίευσε τα ακόλουθα

“Έδεσε γεράκι με σύρμα στη μάσκα του αυτοκινήτου. Απίστευτο περιστατικό στην Κατερίνη. Ένας οδηγός που χτύπησε ένα γεράκι με το αυτοκίνητό προχώρησε στην πιο βλακώδη κίνηση που θα μπορούσε να κάνει, αφού έδεσε το τραυματισμένο πουλί με σύρμα στη μάσκα του… αυτοκινήτου και έκανε το γύρο της πόλης για να επιδείξει το κατόρθωμά του.

και η Οδύσσεια της είδησης αρχίζει:

http://trelokouneli.blogspot.com/2010/02/blog-post_7353.html !!
“Κόλλησε το σκοτωμένο γεράκι στο αυτοκίνητό του ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΑΝΘΡΩΠΟΜΟΡΦΟ ΚΤΗΝΟΣ
Ένα ακόμα έγκλημα σε βάρος της φύσης καταγγέλλει η Μαρία Χαρλάν, η πρόεδρος του Ζωοφιλικού Σωματείου Κατερίνης. Κάποιο ανθρωπόμορφο κτήνος έδεσε πάνω στην μάσκα του αυτοκινήτου του ένα γεράκι και το περιέφερε στο κέντρο της πόλης ως τρόπαιο!
Η κ. Χαρλάν εντόπισε το όχημα, το μεσημέρι της Παρασκευής, να βρίσκεται σταθμευμένο στη γωνία των… οδών Βακάλη και Παλαιών Πατρών Γερμανού. Η πρόεδρος του Ζωοφιλικού Σωματείου πλησίασε το αυτοκίνητο ακούμπησε το άτυχο πουλί και διαπίστωσε ότι το βασανισμένο γεράκι…. αν και νεκρό ήταν ακόμα ζεστό.”


http://eglimatikotita.blogspot.com/2010/02/blog-post_298.html   !!!
Κυνηγός έδεσε πάνω στην μάσκα του αυτοκινήτου του ένα γεράκι (που είναι υπό προστασία λόγω του ότι είναι σπάνιο) και το περιέφερε στο κέντρο της πόλης ως τρόπαιο!
Η  πρόεδρος του Ζωοφιλικού Σωματείου Κατερίνης Μαρία Χαρλάν εντόπισε το αυτοκίνητο, το μεσημέρι της Παρασκευής, να βρίσκεται σταθμευμένο στη γωνία των οδών Βακάλη και Παλαιών Πατρών Γερμανού. Η κυρία Χαρλάν πλησίασε το αυτοκίνητο και διαπίστωσε ότι το  βασανισμένο γεράκι αν και νεκρό ήταν ακόμα ζεστό.Το Δασαρχείο Κατερίνης θα κινήσει τις διαδικασίες προκειμένου να τιμωρηθεί ο δράστης της αποτρόπαιης πράξης.
Σύμφωνα με νέα δήλωση της κας Χαρλάν είπε πως ο κυνηγός μπορεί και να μην σκότωσε το γεράκι αλλά να το βρήκε χτυπημένο από άλλον κυνηγό και έπειτα να έβαλε ως τρόπαιο στο αυτοκίνητο. Δείγμα της ανεπαρκούς ενημέρωσης για τα σπάνια είδη και κακής νοοτροπίας του κυνηγού. “


και το αποκορύφωμα στους Άνεργους Δημοσιοργάφους http://anergoidimosiografoi.blogspot.com/2010/02/blog-post_7140.html !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
“ΚΑΘΑΡΜΑ ΚΥΝΗΓΟΣ ΕΚΑΝΕ ΤΡΟΠΑΙΟ ΕΝΑ ΠΥΡΟΒΟΛΗΜΕΝΟ ΓΕΡΑΚΙ
Ένα ακόμα έγκλημα σε βάρος της φύσης καταγγέλλει στην zougla.gr η Μαρία Χαρλάν, η πρόεδρος του Ζωοφιλικού Σωματείου Κατερίνης. Κάποιο ανθρωπόμορφο κτήνος έδεσε πάνω στην μάσκα του αυτοκινήτου του ένα γεράκι και το περιέφερε στο κέντρο της πόλης ως τρόπαιο! Η κ. Χαρλάν εντόπισε το όχημα, το μεσημέρι της Παρασκευής, να βρίσκεται σταθμευμένο στη γωνία των οδών Βακάλη και Παλαιών Πατρών Γερμανού. Η πρόεδρος του Ζωοφιλικού Σωματείου πλησίασε το αυτοκίνητο ακούμπησε το άτυχο πουλί και διαπίστωσε ότι το βασανισμένο γεράκι αν και νεκρό ήταν ακόμα ζεστό.
Το Δασαρχείο Κατερίνης θα κινήσει τις διαδικασίες προκειμένου να τιμωρηθεί ο δράστης της αποτρόπαιης πράξης.
Οι φωτογραφίες μιλούν από μόνες τους.

Share.

Τα σχόλια είναι κλειστά σε αυτό το θέμα


Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων