Επιτυχής η συμμετοχή της ΚΟΜαΘ στην AGROTICA 2010

0

Επιτυχής η συμμετοχή της Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Μακεδονίας – Θράκης στην AGROTICA 2010

Συνεχής είναι η παρουσία της Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Μακεδονίας – Θράκης στη Διεθνή Έκθεση Αγροτικών Μηχανημάτων, Εξοπλισμού και Εφοδίου AGROTICA.

Φέτος από τις 3 έως τις 7 Φεβρουαρίου 2010 η συμμετοχή της πραγματοποιήθηκε στο περίπτερο 2, stand 48, όπου ο επισκέπτης του περιπτέρου της ΣΤ’ ΚΟΜΑΘ είχε τη δυνατότητα να προμηθευτεί πλούσιο έντυπο υλικό και να βρει χρήσιμες πληροφορίες για το τεράστιο φιλοπεριβαλλοντικό έργο που παρέχουν οι κυνηγετικές οργανώσεις και να ενημερωθεί για τις δράσεις και το έργο της Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Μακεδονίας – Θράκης, για τις προτάσεις που καταθέτει προς την Πολιτεία αλλά και τις συνεργασίες που αναπτύσσει.

agrotica2010-small

Το Διοικητικό Συμβούλιο, οι επιστημονικοί συνεργάτες, το προσωπικό και θηροφύλακες της ΣΤ’ ΚΟΜΑΘ παρείχαν ενημέρωση στους επισκέπτες της AGROTICA, οι οποίοι μπορούσαν να συζητήσουν για διάφορα κυνηγετικά και ευρύτερα περιβαλλοντικά ζητήματα.

Διανεμήθηκε έντυπο υλικό για τα θηραματικά είδη της Ελλάδας, για το ρόλο και το έργο των κυνηγετικών οργανώσεων, για την ασφάλεια στο κυνήγι, για τη θήρα ως μια εναλλακτικη καλλιέργεια, αφίσες, φυλλάδια και ειδικές εκδόσεις.

Η παρουσία της ΣΤ’ ΚΟΜΑΘ κρίνεται ιδιαίτερα θετική, τόσο για την ενημέρωση που παρείχε στους επισκέπτες της έκθεσης, όσο και για τις συζητήσεις που πραγματοποιήθηκαν με εκπροσώπους φορέων που επισκέπτηκαν το περίπτερο.

Τέλος η ΣΤ’ ΚΟΜΑΘ συμμετείχε και στη συζήτηση που έγινε κατά την ημερίδα που διοργανώθηκε για τα μεγάλα θηλαστικά και την προστασία τους

Share.

Τα σχόλια είναι κλειστά σε αυτό το θέμα


Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων