Από την 1η Αυγούστου η ανανέωση των αδειών κυνηγίου

0

kiprosΛευκωσία: Με ανακοίνωσή της η Κυπριακή Ομοσπονδία Κυνηγίου & Διατήρησης Άγριας Ζωής πληροφορεί τους κυνηγούς ότι η ανανέωση των αδειών κυνηγίου για τη νέα κυνηγετική περίοδο 2014-2015 αρχίζει την 1η Αυγούστου 2014.

Όπως αναφέρει, η έκδοση των αδειών θα γίνεται είτε ηλεκτρονικά είτε μέσω Τραπέζης ή Συνεργατικού Ιδρύματος, το δε τέλος αυτής παραμένει το ίδιο, δηλαδή €77.

Για όσους κυνηγούς έχουν συμπληρώσει το 65ο έτος της ηλικίας τους τα τέλη ανέρχονται σε €45, ενώ για όσους έχουν περάσει το 80ό έτος η ανανέωση της άδειας είναι δωρεάν.

Με την ανακοίνωση, καλούνται όλοι οι κυνηγοί όπως κατά την έκδοση της άδειας κυνηγίου δίδουν οδηγίες στον αρμόδιο υπάλληλο της Τράπεζας ή του Συνεργατικού Ιδρύματος όπως μέρος του πιο πάνω ποσού και συγκεκριμένα ποσοστό 2% μεταφερθεί αυτόματα σε κυνηγετικό σύλλογο της επαρχίας τους με την τοποθέτηση του σημείου √ έναντι του ονόματος του κυνηγετικού συλλόγου της επιλογής τους.

«Τα ονόματα όλων των κυνηγετικών συλλόγων θα παρουσιάζονται μπροστά στον κυνηγό κατά την ώρα έκδοσης της άδειάς του μέσω Τράπεζας ή Συνεργατικού Ιδρύματος, ως και στην περίπτωση που πράττει τούτο μόνος του με τη χρήση του ηλεκτρονικού του υπολογιστή. Με τον πιο πάνω τρόπο χωρίς οποιαδήποτε πρόσθετη χρηματική επιβάρυνση θα βοηθήσετε στην οικονομική στήριξη των κυνηγετικών προγραμμάτων των συλλόγων μας καθώς και της ΚΟΚ&ΔΑΖ.

Επιπλέον, σε τέτοια περίπτωση θα συμμετάσχετε αυτόματα κατόπιν αποφάσεως της ΚΟΚ&ΔΑΖ σε κλήρωση για να κερδίσετε ένα από τα τέσσερα κυνηγετικά όπλα ή μία από δύο κυνηγετικές εκδρομές στο εξωτερικό», αναφέρει η ανακοίνωση.

Πηγή: «Φιλελεύθερος»

Share.

Τα σχόλια είναι κλειστά σε αυτό το θέμα


Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων