Τέσσερις αγώνες Sporting στη Χιο

0

Ο Σκοπευτικός Όμιλος Χίου προκηρύσσει τέσσερις αγώνες Compak Sporting με την επωνυμία Grand Prix Chios Sporting Clays οι οποίοι θα διεξαχθούν στις εγκαταστάσεις του ομίλου (Σκοπευτήριο Δήμου Καμποχώρων) στο διάστημα Απριλίου – Ιουλίου. Οι αγώνες θα πραγματοποιηθούν στις εξής ημερομηνίες: 29/04, 13/05, 10/06, 01/07.
Οι νικητές θα αναδειχθούν μετά το πέρας και των τεσσάρων αγώνων, λαμβάνοντας υπόψιν το άθροισμα των τριών καλυτέρων αγώνων για κάθε συμμετέχοντα. Ο κάθε αγώνας περιλαμβάνει 50 + 25 δισκους.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώνουν συμμετοχή το αργότερο μέχρι και το απόγευμα της προηγουμένης ημέρας του αγώνα. Τηλ 22710-29958, φαξ 22710-42263 και e-mail: plakotar@chi.forthnet.gr

Ο Σκοπευτικός Όμιλος Χίου ιδρύθηκε το 1993 και σήμερα αριθμεί περίπου 100 μέλη. Το 2004 με ενέργειες του Oμίλου και με τη συμπαράστραση της ΣΚΟΕ, η Ο.Ε.Ο.Α. “Αθήνα 2004” ενέκρινε κονδύλι για την κατασκευή σκοπευτηρίου ολυμπιακών προδιαγραφών, έργο που ανέλαβε να υλοποιήσει ο Δήμος Καμποχώρων. Απο το 2005 ο όμιλος έχει την έδρα του στο σκοπευτήριο, που ιδρύθηκε στο Δήμο Καμποχώρων και αποτελεί στολίδι για το Βόρειο Αιγαίο.
Το σκοπευτήριο διαθέτει σήμερα δυο σταντ ολυμπιακών αγωνισμάτων, τραπ, νταμπλ τράπ και σκητ, ενώ παράλληλα είναι ένα απο τα λίγα στην Ελλαδα που λειτουργεί πέντε θέσεων sporting stand (προσομείωση κυνηγητικών βολών). Στόχος του ΔΣ του Ομίλου είναι η δημιουργία και τρίτου σταντ ώστε να υπάρχει η δυνατότητα διεξαγωγής αγώνων Α κατηγορίας πήλινου στόχου και στο Σκοπευτήριο της Χίου.
Ο εξοπλισμός σε μηχανές είναι ο πλέον σύγχρονος και αποτελεί εγγύηση για την προπόνησης εξάσκηση στην σκοποβολής με υψηλές απαιτήσεις. Οι κτιριακές εγκαταστάσει προσφέρουν ανάπαυση στους σκοπευτές και φιλοξενία στους επισκέπτες και φίλους του αθλήματος της σκοποβολής. Το ΔΣ και τα μέλη του ομίλου προσκαλούν τους ενδιαφερόμενους σκοπευτλές – κυνηγούς να επισκεφθούν τιςε εγκαταστάσεις του και να γνωρίσουν απο κοντλα το ευγενικό άθλημα της σκοποβολής επι πήλινου στόχου.

Share.

Τα σχόλια είναι κλειστά σε αυτό το θέμα


Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων