Πρακτική άσκηση παρείχε η ΚΟΜΑΘ σε επιστήμονα από την Ινδία

0

indokomath
Η Κυνηγετική Ομοσπονδία Μακεδονίας – Θράκης (ΣΤ’ ΚΟΜΑΘ) αποδεχόμενη πρόταση της AIESEC του Πανεπιστημίου Μακεδονίας παρείχε στα γραφεία της πρακτική άσκηση έξι (6) εβδομάδων σε νεαρό επιστήμονα από την Ινδία.
Ο κ. Gaurav Joshi είναι τελειόφοιτος της Πολυτεχνικής Σχολής του Εθνικού Πανεπιστημίου της Jodhpur (Jodhpur National University) και εργάστηκε στην ΣΤ’ ΚΟΜΑΘ σε θέματα τεχνικής και οικονομικής βοήθειας ενός οργανισμού που ασχολείται με την προστασία του περιβάλλοντος και την παροχής υπηρεσιών προς τα μέλη του.
Ενημερώθηκε για τον τρόπο λειτουργίας των κυνηγετικών οργανώσεων και εργάστηκε για την σύνταξη σχεδίου οικονομοτεχνικής ανάπτυξης, μέσω της αναζήτησης πόρων και της προώθησης των δράσεων που επιτελεί η Κυνηγετική Ομοσπονδία Μακεδονίας – Θράκης
Η όλη συνεργασία κρίνεται ως απολύτως ικανοποιητική και για το λόγο αυτό στο άμεσο μέλλον δρομολογείται η παροχή πρακτικής άσκησης σε άλλο αλλοδαπό επιστήμονα στους τομείς των νέων τεχνολογιών και της επικοινωνίας.
Τέλος πέραν της πρακτικής άσκησης θεωρήθηκε σημαντικό η γνωριμία του Ινδού επιστήμονα με τον πολιτισμό της Ελλάδας και έτσι πραγματοποιήθηκε επίσκεψη στον αρχαιολογικό χώρο της Βεργίνας.

Η AIESEC είναι ο μεγαλύτερος, διεθνής, μη κυβερνητικός, φοιτητικός οργανισμός στον κόσμο, με παρουσία σε 124 χώρες και 2400 Πανεπιστήμια, ενώ αριθμεί πάνω από 90.000 μέλη.

Το Διεθνές Πρόγραμμα Κοινωνικής Ανάπτυξης είναι μια ευκαιρία για τους νέους να αναπτύξουν την επιχειρηματικότητα τους και να γίνουν υπεύθυνοι ηγέτες. Ένας νεαρός εθελοντής ταξιδεύει σε όλο τον κόσμο για να περάσουν από μια πολιτιστική εμπειρία μάθησης, ενώ εργάζεται σε έναν οργανισμό ή ΜΚΟ με στόχο να δημιουργήσουν θετικό αντίκτυπο σε συγκεκριμένα θέματα (εκπαίδευση, τη βιωσιμότητα, την ανάπτυξη της κοινωνίας κλπ)

hunters.gr

 

Share.

Τα σχόλια είναι κλειστά σε αυτό το θέμα


Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων