Ένα περδίκι στη Λευκωσία παίζει.. βόλεϊ (vd)

0

chukarΈνα από τα πιο ασυνήθιστα κατοικίδια θα δούμε στο θέμα που ακολουθεί. Πρόκειται για ένα περδίκι, που φιλοξενεί οικογένεια σε διαμέρισμα στη Λευκωσία. Όχι απλώς συντροφεύει την κόρη του ιδιοκτήτη, αλλά έμαθε ακόμα και να παίζει… βόλεϊ και τρεχτό.

Ένα περδίκι έχει αλλάξει ριζικά τη ζωή μίας οικογένειας στη Λευκωσία. Η ιστορία του Τζίκα, όπως το βάφτισαν, άρχισε πριν από τρία χρόνια, όταν η οικογένεια Γεωργιάδη το βρήκε με άλλα μικρά περδίκια να περιπλανιέται στο δρόμο.

Είχε πρόβλημα στα πόδια, και το μετέφεραν στο σπίτι, όπου κατέληξε να κάνει βόλτες στο καθιστικό και να κοιμάται αγκαλιά με την οκτάχρονη Αντωνία.

Ο μικρός Τζίκα από τις πρώτες μέρες της συγκατοίκησης εξέπληξε τους πάντες με τις ικανότητές του.

Παίζει βόλεϊ διαβάζει και απαντά με το χαρακτηριστικό του κελάηδημα όταν τον καλούν με το όνομα του.

Ο ιδιοκτήτης δήλωσε «Κάνει κάποιες χαρακτηριστικές κραυγές ο οποίες σαν κυνηγός εγώ τόσα χρόνια δεν έχω ακούσει ποτέ από περδίκι τέτοιες κραυγές κάνει χαρακτηριστικά κελαηδήματα τα οποία δεν τα ακούεις σε περδίκι.»

Και όχι μόνο αυτά. Ο Τζίκας συμπεριφέρεται περισσότερο ως εκπαιδευμένο κατοικίδιο παρά ως περδίκι.

Η κόρη του ιδιοκτήτη είπε «Βουράμε στο σπίτι παίζουμε με την μπάλα παίζουμε με τις κούκλες τζαι βάζω μια κούκλα πάνω του σαν το αλογάκι και εκείνος κοιμάται τζαι βάζω του φαί κάποιες φορές και κοιμάται μαζί μου. Κάποιες φορές εγώ και η μάμα του δίνουμε φιλιά του δίνω φιλιά στο μάγουλο»

Και για όσους νομίζουν ότι το περδίκι είναι φυλακισμένο στο διαμέρισμα, να πούμε ότι όλες οι πόρτες και τα παράθυρα είναι ανοικτά.

Share.

Τα σχόλια είναι κλειστά σε αυτό το θέμα


Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων