Μόνο στα Κυνηγετικά Νέα…!

0

Κυκλοφορούν αύριο Τετάρτη 24 Δεκεμβρίου, τα Κυνηγετικά Νέα, σε όλα τα περίπτερα της χώρας, με πλούσια, εμπεριστατωμένη και έγκυρη ύλη.

Τα θέματα αυτού του φύλλου

Η περιπέτεια ενός κυνηγού που τραυματίστηκε σε κυνήγι αγριογούρουνου

Στα δόντια αγριόχοιρου & ασφαλιστικής
Ο σοβαρός τραυματισμός ενός κυνηγού από αγριόχοιρο στην Αμφιλοχία, επανέφερε στο προσκήνιο τις ελλιπείς καλύψεις και τα… ψιλά γράμματα που κρύβουν οι υποχρεωτικές ομαδικές ασφάλειες, μεταξύ των συλλόγων και των Ασφαλιστικών Εταιριών.
Ο κυνηγός Στάθης Βλάχος μπορεί να βγήκε νικητής στην – εκ του… σύνεγγυς – αναμέτρησή του με έναν κάπρο άνω των100 κιλών, αλλά αν και τραυματίσθηκε και στα δύο του πόδια, η ασφαλιστική εταιρία, με την οποία συνεργάζεται ο τοπικός κυνηγετικός σύλλογος, δεν τον καλύπτει!

ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ
Πρόεδρος κατά προέδρων, με αφορμή… την Προεδρία
Και εντός των κυνηγετικών “τειχών” μετέφερε το έκρυθμο πολιτικό κλίμα των ημερών, ο πρόεδρος της Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Πελοποννήσου Κ. Μαρκόπουλος.

kn74ΑΓΡΙΑ ΖΩΗ
Η επιστροφή των τσακαλιών στα εδάφη του Μοριά…
Συγκρούσεις, μύθοι, αλήθειες και υπερβολές, με φόντο τους “φαντομάδες” της ελληνικής υπαίθρου που ξανακάνουν αισθητή την παρουσία τους, στους νομούς της Πελοποννήσου.

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ
Φωτογράφιζε την αρκούδα που… θα τον σκότωνε!
Με τραγικό τρόπο έχασε τη ζωή του ο νεαρός αμερικανός φυσιολάτρης Darsh Patel, τη στιγμή που χωρίς να το ξέρει, φωτογράφιζε την αρκούδα που μερικά δευτερόλεπτα αργότερα θα… τον σκότωνε!

EΙΔΗΣΕΙΣ  

Σύγκρουση υψηλών τόνων για τις… ουρές των Επανιέλ
Με μηνύσεις προειδοποίησε τις “ζωοφιλικές” οργανώσεις ο Όμιλος Επανιέλ Μπρετόν, αν συνεχίσουν να συκοφαντούν τη νομιμότητα των εκδηλώσεων του.

ΜΠΕΚΑΤΣΑ

Οι πορείες της μετά την πρώτη “απόδραση”…
Πόσο μακριά πάει, πως διαλέγει που να κάτσει και με ποιον τρόπο πρέπει να αναζητηθεί, η δεύτερη και τρίτη θέση μιας μπεκάτσας.

ΟΡΟΣ ΟΘΡΥΣ

Η ήττα μας από τις φάσσες στο βουνό των Τιτάνων
Το χρονικό μιας διήμερης εξόρμησης στο όρος Όθρυς, όπου τα απίστευτα κοπάδια με τις φάσσες ήταν μόνο για τα μάτια, και όχι… για τα τουφέκια!

ΕΞΟΡΜΗΣΗ

Έκτακτο παράρτημα από νεοφώτιστο λαγοκυνηγό
Το χρονικό μιας εξόρμησης ανάμεσα στα Τρίκαλα και στην Καρδίτσα, όπου ένας συντάκτης των “Κυνηγετικών Νέων” συνάντησε… τον προσωπικό του “θρίαμβο”!

ΙΧΝΗΛΑΤΕΣ

Τα σκυλιά από την Τουρκία έφτασαν στην… Αρκαδία!
Μια όσο γίνεται πιο αντικειμενική ματιά, στους μύθους και στις αλήθειες γύρω από τα τούρκικα “γουρουνόσκυλα”, που χρησιμοποιούνται, πλέον, και στη δική μας χώρα.

BAIKAL MP 155 LEFT HAND

Και οι αριστερόχειρες έχουν… ψυχή
Mε τιμή, μόλις… 646 ευρώ, η νέα Ρωσική καραμπίνα της Baikal αποτελεί μια αξιόπιστη λύση που θα ικανοποιήσει κάθε αριστερόχειρα κυνηγό.

ΚΥΝΗΓΟΣΚΥΛΑ

Τα “μετεξεταστέα” μπεκατσόσκυλα μιας φτωχής χρονιάς…
Μετεξεταστέα μέχρι τον επόμενο Νοέμβρη θα μείνουν όσα νεαρά κυνηγόσκυλα περίμεναν τη φετινή χρονιά, για τις πρώτες “εισαγωγικές εξετάσεις” τους στη μπεκάτσα.

ΘΗΡΑΜΑ

Το “κρίμα” του λαβωμένου λαγού…
Οι πιθανότητες, οι δυσκολίες και οι τρόποι για να βρεθεί ένας λαγός, που ναι μεν χτυπήθηκε από τα σκάγια, αλλά δεν “έπεσε”!

ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΟ

Η αναγκαία ανάπαυση κάθε “πολεμιστή”!
Κανένα κυνηγόσκυλο, όσο ανθεκτικό ή προπονημένο και αν θεωρείται, δεν είναι άτρωτο στην εξάντληση και στην καταπόνηση.

ΕΡΕΥΝΑ

Με αφορμή μια διάσωση που δεν έγινε ποτέ…
Το χρονικό μιας ιστορικής τραγωδίας στις χιονισμένες πλαγιές ενός βουνού, που έθεσε για πρώτη φορά τα ηθικά διλήμματα των επιχειρήσεων ορεινής διάσωσης.

Share.

Τα σχόλια είναι κλειστά σε αυτό το θέμα


Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων