Κυνηγός έμεινε κολλημένος σε μια τρύπα με νερό 5 ώρες

0

Μια απίστευτη και ταυτόχρονα μεγάλη περιπέτεια είχε ένας κυνηγός σήμερα το πρωί που παραλίγο να του κοστίσει .

Συγκεκριμένα νωρίς το πρωί ένας κυνηγός από τη Μεγαλόπολη, πήρε τα σκυλιά του και βγήκε μια βόλτα μαζί τους , προκειμένου να τα εκπαιδεύσει εν όψει του κυνηγιού.

Για την βόλτα του αυτή επέλεξε τον χώρο  ανάμεσα στο Τ.Δ. Χωρέμη και το Ορυχείο της ΔΕΗ , πλησίον του ποταμιού Αλφειού. Σε κάποιο σημείο υπήρχε μια τρύπα μεγάλη η οποία είχε μέσα νερό. Εκεί ξεκινάει η περιπέτεια του , αφού το ένα σκυλί του έπεσε μέσα και στην προσπάθειά του να το βγάλει μπήκε μέσα και αυτός αλλά μετά δεν μπορούσε να βγει.

Οι ώρες πέρναγαν και οι δικοί του τον αναζήτησαν. Με την βοήθεια  μελών από τον κυνηγετικό σύλλογο Μεγαλόπολης ξεκίνησαν έρευνες σε διάφορες περιοχές της Μεγαλόπολης.

Τελικά με την βοήθεια και εργαζομένων στον τομέα  ασφάλειας στην ΔΕΗ , βρέθηκε ότι είχε περάσει την πύλη του Ορυχείου και αμέσως μετά βρέθηκε το αυτοκίνητο του.

Στην συνέχεια ξεκίνησε η αναζήτηση του σε διάφορα σημεία κοντά στο αυτοκίνητο του. Τελικά μετά από 5-6 ώρες τα μέλη του κυνηγετικού συλλόγου αρχικά άκουσαν τις εκκλήσεις του σε βοήθεια και στην συνέχεια τον βρήκαν μέσα στο νερό. Η στάθμη του νερού ήταν τόση ώστε να μπορεί να αναπνέει και να μην πνιγεί. Μαζί του και ο πιστός του φίλος  το σκυλί του που ήταν συνέχεια δίπλα του.

Στο σημείο έφτασαν άνδρες του Α.Τ. Μεγαλόπολης , ασθενοφόρο και υπάλληλοι από το τμήμα διάσωσης της ΔΕΗ.
Τελικά η περιπέτεια του έλαβε αίσιο τέλος και αφού τον ανέσυραν τον πήγαν στο σπίτι του για να ξεκουραστεί.  Τέλος καλό , όλα καλά για τον κυνηγό και τον σκύλο του. Και αυτή η ιστορία ας γίνει μάθημα – παράδειγμα – για όλους μας, το κακό δεν αργεί να γίνει και πάντα θα πρέπει να λαμβάνουμε μέτρα και να προσέχουμε.

kafeneio-megalopolis.gr/

Share.

Τα σχόλια είναι κλειστά σε αυτό το θέμα


Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων