Έθνος Κυνήγι

0

Την Τετάρτη 15 Ιουλίου, κυκλοφορεί το ένθετο περιοδικό ΚΥΝΗΓΙ μαζί με την εφημερίδα “ΕΘΝΟΣ”. Με αυτό το τεύχος, για πρώτη φορά τέσσερα επιλεγμένα dvd από την ταινιοθήκη μας,προσφορά στους αναγνώστες του Εθνος-Κυνήγι.
Νέα κλήρωση για μία επαναληπτική καραμπίνα BENELLI NOVA Slug και 150 Ελληνικά μονόβολα club, μία προσφορά για του αναγνώστες του “ΕΘΝΟΣ-ΚΥΝΗΓΙ” από την εταιρεία Μ.Γ.ΚΥΡΓΙΑΣ Α.Ε.Β.Ε. Σε αυτό το τεύχος δημοσιεύεται το 2ο κουπόνι. Μη το χάσετε.

Περιεχόμενα
ΕΙΔΗΣΕΙΣ & ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΕΙΣ ΑΠΟ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
Τα νέα από συλλόγους, ομοσπονδίες, Θηροφυλακή και τους ανταποκριτές μας σε όλη την Ελλάδα.

ΚΥΝΗΓΟΣΚΥΛΑ: ΠΟΪΝΤΕΡ & ΣΕΤΤΕΡ ΣΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ
Εκθέσεις Μορφολογίας, στην καρδιά της Δυτικής Ελλάδας, από τον ΟΚΑΔΕ με αρκετές συμμετοχές σε σχέση με την οικονομική συγκυρία. Από τον Κωνσταντίνο Λουρή.

ΘΗΡΑΜΑ: ΟΙ ΦΑΣΣΕΣ ΤΟΥ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ
Πού βρίσκονται οι ντόπιες φάσσες αυτή την εποχή; Αυτά και άλλα πολλά για τις συνήθειές τους και την αναπαραγωγή τους…

ΚΥΝΗΓΙ: ΣΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΜΕ ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΟΡΙΟ… ΑΝΑΛΗΨΗΣ!
Με 50 ή 60 ευρώ την ημέρα θα πρέπει να καλυφθούν βενζίνες, διόδια, φυσίγγια, φαγητό και τα έξοδα του σπιτιού. Γίνεται; Λύσεις από τον Νικήτα Κυπρίδημο.

ΟΠΛΑ: ΤΑ 28ΑΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ
Τώρα με τα capital controls μίκρυναν και τα διαμετρήματα! Λιγότερο κλώτσημα, φθηνότερα φυσίγγια και ιδανικό για ορτύκια – τρυγόνια – μπεκάτσα. Του Νικήτα Κυπρίδημου.

ΦΥΣΙΓΓΙΑ: ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΗΧΗΤΙΚΑ
Ο Νικήτας παρουσιάζει τα φυσίγγια που δεν ξεπερνάνε την ταχύτητα του ήχου, δεν κάνουν θόρυβο και δεν κλωτσάνε…

ΚΥΝΗΓΟΣΚΥΛΑ: ΦΕΡΜΑΤΖΗΔΕΣ ΣΤΟ ΛΙΜΠΟΒΙΣΙ
Ενα αντάμωμα ποϊντεράδων στο χωριό των Κολοκοτρωναίων με ομιλητή τον Χρήστο Ψυχάρη έχει τη δική του οπτική και σίγουρη την επιτυχία.

ΕΡΕΥΝΑ: ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΜΠΕΚΑΤΣΑ
Τον ρόλο του δάσους στους πληθυσμούς της βασίλισσας και στην αποφυγή απαγορεύσεων του κυνηγιού της παρουσιάζει επιστημονική μελέτη.

ΟΡΤΥΚΙΑ: ΠΙΟ ΑΜΑΡΤΩΛΟΣ… ΚΑΙΓΕΣΑΙ
Λίγοι ξέρουν ότι οι αρχαίοι Ελληνες, οι Κινέζοι και οι Ρωμαίοι τα θεωρούσαν παθιασμένους εραστές, γι’ αυτό και αφανίζονται από τους ηλεκτρονικούς κράχτες!

ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ: ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΛΑΘΡΟΘΗΡΩΝ ΣΤΗΝ ΑΣΕΑ
Ο Μπάμπης Γκαβάς μάς ενημερώνει για το νέο κρούσμα λαθροθηρίας στην Αρκαδία που πατάχθηκε με τη συνεργασία θηροφυλάκων – δασικών.

Share.

Τα σχόλια είναι κλειστά σε αυτό το θέμα


Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων