Ντόμινο ακυρώσεων σκοπευτικών διοργανώσεων! Θα έχουμε και συνέχεια;

0

Η χθεσινή ημέρα έφερε την ακύρωση δύο πολυπόθητων αγώνων που επρόκειτο να διοργανωθούν από σωματεία με έντονη δραστηριότητα στα αγωνίσματα της IPSC. Πρώτος ο Αθλητικός Σκοπευτικός Όμιλος Κέρκυρας «ΚΡΟΤΟΣ» με ανακοίνωσή του ακυρώνει τον αγώνα που είχε αρχικά προγραμματίσει για τις 09 Αυγούστου 2015 με επωνυμία «Κέρκυρα για μπάνια». Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά στην ανακοίνωσή του:

“Λόγω των περιστάσεων και γενικότερα της κατάστασης που επικρατεί στη χώρα αλλά και στην σκοποβολή αυτήν τη στιγμή και λόγω του ότι δεν φαίνονται άμεσα σημάδια εξομάλυνσης της κατάστασης είμαστε στη δυσάρεστη θέση να ακυρώσουμε τον αγώνα που είχε προγραμματιστεί για τις 9/8/2015.”

Τα χειρότερα όμως ήρθαν αργότερα την ίδια ημέρα όταν με ανακοίνωσή του ο Όμιλος Αθλητικής Σκοποβολής Κορινθίας ακύρωσε τον προγραμματισμένο του Level III αγώνα-θεσμό με την επωνυμία «5th Korinthos Cup». Ο αγώνας επρόκειτο να αποτελείται από 15 στάδια και είναι μία σειρά αγώνων που διοργανώνει ο ΟΑΣΚ παραδοσιακά εκείνη την εποχή. Ο ακυρωθέν αγώνας επρόκειτο να διοργανωθεί στις 18 Οκτωβρίου και όπως αναφέρει λακωνικά και απολύτως εύστοχα το σωματείο στην ανακοίνωσή του:

“Η Ελληνική πραγματικότητα όπως διαμορφώνεται μας υποχρεώνει να αναθεωρήσουμε τα σχέδια μας. Ο Σύλλογος μας αποφάσισε την ματαίωση του αγώνα.”

Πληροφορίες θέλουν να μην είναι οι μόνοι αγώνες που θα ακυρωθούν μέσα στο επόμενο διάστημα καθώς όλοι εναγωνίως περιμένουν την τύχη των διαπραγματεύσεων. Θα έχουμε και συνέχεια; Πως αυτό θα επηρεάσει το αγώνισμα και το πρωτάθλημα εντός του 2015-2016; Ας παραμείνουμε προς το παρόν αισιόδοξοι και ψύχραιμοι περιμένοντας τις εξελίξεις

shooters.gr

Share.

Τα σχόλια είναι κλειστά σε αυτό το θέμα


Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων