1η Αιμοδοσία Σκοπευτικών συλλόγων.

0

Στο Σκοπευτήριο Μαλακάσας και στο χώρο των πιστολιών, έγινε η εθελόντικη αιμοδοσία σε συνεργασία με την τράπεζα αίματος ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΒΛΩΝ.
Η τράπεζα αίματος περιγράφει την δράση αυτη:
“Με πολύ καλό καιρό, με άριστη διάθεση, με το γνώριμο χαμόγελο, πραγματοποιήθηκε στις 13/ 2/ 2016 η πρώτη  φετινή εξωτερική αιμοδοσία.

Στο μοναδικά όμορφο περιβάλλον του σκοπευτηρίου της Μαλακάσας ο Μάρκος μαζί με τον Βασίλη και τον Γιάννη μας καλοδέχτηκαν από νωρίς και μέχρι το απόγευμα βάλαμε τα θεμέλια για μια υγιή και μακροχρόνια συνεργασία.

Ευχαριστούμε θερμά όλα τα παιδιά που υποστήριξαν την προσπάθειά μας, μα πιο πολύ τους δότες εκείνους που αιμοδότησαν για πρώτη φορά τους κοντά μας και μας εμπιστεύτηκαν το πολυτιμότερο της ζωής.

Η φιλοξενία στο χώρο του σκοπευτηρίου κλασσικά Ελληνική. Δεν μας έλειψε τίποτε σε όλη τη διάρκεια της δράσης. Αλλά και μετά.

Αρωγοί στην προσπάθειά μας και οι Σαμαρείτες Χαλκίδας που ευχαριστούμε από καρδιάς για την ολοήμερη συνεισφορά τους.

Στην επίτευξη του στόχου μας για στήριξη των αποθεματικών, συνέβαλλαν και μέλη σκοπευτικών συλλόγων απο όλη την Ελλάδα όπου αιμοδότησαν για μας στα τοπικά ΝΥΑ (Νοσοκομεία με Υπηρεσια Αιμοδοσίας).

Το μεγαλύτερο εύγε όπως πάντα, στο ακούραστο και μοναδικά ευγενικό τμήμα αιμοδοσίας του νοσοκομείου Σωτηρία, που θυσιάζει μαζί μας οικογενειακές στιγμές ξεκούρασης όποτε του ζητάμε, για να μπορούμε από κοινού να πλαισιώνουμε εννοιολογικά την λέξη Εθελοντισμός.

Και να θυμόμαστε πάντα….η ανάγκη για αίμα είναι τόσο μεγάλη όσο ακριβώς η έλλειψή του.

Καλή αιμοδοτική χρονιά σε όλους μας.”

Share.

Τα σχόλια είναι κλειστά σε αυτό το θέμα


Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων