Εθνος Κυνήγι

0

Tην Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου, κυκλοφορεί το ανανεωμένο ένθετο περιοδικό ΚΥΝΗΓΙ μαζί με την εφημερίδα “ΕΘΝΟΣ”. Με αυτό το τεύχος, άλλα τέσσερα επιλεγμένα dvd από την ταινιοθήκη μας, προσφορά στους αναγνώστες του Εθνος-Κυνήγι.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

ΕΦΥΓΕ ΕΝΑΣ ΑΣΥΜΒΙΒΑΣΤΟΣ ΚΥΝΗΓΟΣ
Ο Θόδωρος Χρυσοχόος θα μείνει για όλους όσοι τον ήξεραν ο δάσκαλος στα κυνήγια και τη ζωή, με την ψυχή του να «χορεύει με τους θεούς» στα ψηλά βουνά…

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ: ΣΕ ΚΛΟΙΟ ΤΩΝ ΜΚΟ ΤΟ NATURA 2000
Μέσω καμπάνιας οι γνωστές περιβαλλοντικές ΜΚΟ «καπάκωσαν» την ηλεκτρονική διαβούλευση για τη νομοθεσία στην ΕΕ και έστειλαν 552.472 πανομοιότυπες απαντήσεις όταν εμείς… κοιμόμασταν!

ΚΥΝΗΓΟΣΚΥΛΑ: ΤΑ SMS ΤΗΣ… ΦΕΡΜΑΣ!
Ο Χρήστος Ψυχάρης παρουσιάζει τα μηνύματα της φέρμας και τον τρόπο που τα στέλνει το σωστό φερμόσκυλο στον κυνηγό του. Του Κωνσταντίνου Λουρή

ΤΣΙΧΛΕΣ: ΠΡΩΙΝΑ ΚΑΡΤΕΡΙΑ ΤΟΥ ΦΛΕΒΑΡΗ
Ο Μπάμπης Γκαβάς ξέρει πότε θα πρέπει να πάει στα πρωινά τσιχλοκάρτερα και δίνει συμβουλές για όπλα – τσοκ – φυσίγγια και ρουχισμό…

ΑΦΙΕΡΩΜΑ: ΤΟ ΚΥΝΗΓΙ ΑΓΡΙΟΧΟΙΡΟΥ ΕΝΩΝΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ
Παρέες γουρουνοκυνηγών στη Μακεδονία και τη Θράκη με μέλη από τη Χίο έως την Κέρκυρα ανακάλυψε ο Σωτήρης Δημηρόπουλος και μας τις παρουσιάζει με τον δικό του μοναδικό τρόπο.

ΟΠΛΟΓΝΩΣΙΑ: ΤΑ ΛΙΤΑ ΟΠΛΑ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ
Τα λιτά όπλα την εποχή της κρίσης όπως η Beretta Α300 και η Benelli M2, ξαφνιάζουν και με τις καινοτομίες τους εκτός από τη τιμή τους. Του Ν. Κυπρίδημου

ΟΠΛΑ: ΟΙ ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΕΣ ΠΛΑΚΕΣ
Από το 1875 κρατάει η διαμάχη για τις μισές και τις ολόκληρες φωτιές, και ο Νικήτας μάς παρουσιάζει την εφεύρεση του 1900 με τις πρώτες διακοσμητικές πλάκες.

ΕΡΕΥΝΑ: ΤΟ ΜΕΝΟΥ ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΙΣΣΑΣ
Τη διατροφή της μπεκάτσας με κύριο… πιάτο τους γαιοσκώληκες μαζί με διάφορα ακόμα είδη παρουσιάζει επιστημονική μελέτη αλλά και τους κινδύνους από τη μείωση των οικοσυστημάτων που προτιμά.

ΕΞΟΡΜΗΣΗ: ΓΙΑ ΤΣΙΧΛΕΣ ΜΕ ΠΑΓΑΝΑ
Τις αλλαγές στα τσιχλοκάρτερα που καταργούνται σταδιακά από τις πονηρεμένες πλέον τσίχλες βίωσε η ομάδα του «Εθνος – Κυνήγι» πέριξ της Αττικής.

ΜΠΕΚΑΤΣΑ: ΣΤΑ ΔΑΣΗ ΤΗΣ ΔΡΑΜΑΣ
Ο Ηλίας Μουλιστάνος και ο Κωνσταντίνος Λουρής μας μεταφέρουν στα κυνηγοτόπια όπου πήραν τις μπεκάτσες της χρονιάς τους…

Share.

Τα σχόλια είναι κλειστά σε αυτό το θέμα


Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων