Βράβευση της θηροφυλακής των Κυνηγετικών Οργανώσεων

0

Την Δευτέρα 29 Φεβρουαρίου 2016, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Πολιτικής Προστασίας  η Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδος διοργάνωσε εκδήλωση στο Πανεπιστήμιο Αθηνών, προς τιμή των φορέων που διαχειρίζονται την Πολιτική Προστασία στην Ελλάδα, για την δράση τους  έξω από τα συνήθη όρια του καθήκοντος.

Παρουσία Δημάρχων, εκπρόσωπων φορέων και εθελοντικών ομάδων, ο Πρόεδρος της Κ.Ε.Δ.Ε. και Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης βράβευσε για την προσφορά τους Αρχηγούς της ΕΛ.ΑΣ , του Πυροσβεστικού Σώματος, του Λιμενικού, το ΕΚΑΒ, και τον Γενικό Γραμματέα Πολιτικής Προστασίας.

Ξεχωριστή αναφορά έγινε στην Θηροφυλακή των Κυνηγετικών Οργανώσεων για τη συμβολή της στην προστασία της Φύσης αλλά και τον εξαίρετο εθελοντισμό των στελεχών της κατά την διάρκεια κρίσεων στο πλαίσιο της Πολιτικής Προστασίας. Τιμητική διάκριση παρέδωσε ο Πρόεδρος της Κ.Ε.Δ.Ε. στον Ν. Σταθόπουλο ως εκπρόσωπο των Κυνηγετικών Οργανώσεων και στον Αλέκο Κόκκαλη θηροφύλακα της Δ΄ΚΟΣΕ.

Στον χαιρετισμό του ο πρόεδρος της Δ΄Κ.Ο.Σ.Ε. ευχαρίστησε την Κ.Ε.Δ.Ε. και προσωπικά τον Πρόεδρό της, για την ξεχωριστή τιμή και δεσμεύτηκε για την συνέχιση του δύσκολου έργου που έχει αναλάβει η Θηροφυλακή των Κυνηγετικών Οργανώσεων, στην προστασία του Περιβάλλοντος.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι είναι η πρώτη και σημαντικότερη τιμητική διάκριση που λαμβάνει η Θηροφυλακή των Κυνηγετικών Οργανώσεων από Πανελλήνιο  Τριτοβάθμιο Όργανο τέτοιας εμβέλειας  που αντιπροσωπεύει το σύνολο των Δήμων της χώρας.

 

Share.

Τα σχόλια είναι κλειστά σε αυτό το θέμα


Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων