Πανελληνιονίκης 2016 στο compak sporting ο Ψυλλάκης Γιώργος

0

Παρά το γεγονός ότι ο Πανελλήνιος αγώνας ήταν προγραμματισμένος για το Εθνικό Σκοπευτήριο Χανίων, για τεχνικούς λόγους μεταφέρθηκε στο σκοπευτήριο Πυργετού με τον Σκοπευτικό Όμιλο Πυργετού ΩΡΙΩΝ να αναλαμβάνει χρέη συνδιοργανωτή. Έτσι το περασμένο Σαββατοκύριακο 4 & 5 Ιουνίου σαράντα-οχτώ (48) σκοπευτές έφτασαν στους πρόποδες του Ολύμπου για να συμμετάσχουν στον κυριότερο αγώνα της χρονιάς.

Ο αγώνας διεξήχθη σε τέσσερα (4) γήπεδα ταυτοχρόνως, που το καθένα ήταν εξοπλισμένο με οχτώ (8) μηχανές και για τα οχτώ σχήματα του αγώνα έπαιξαν οι έξι από τις οχτώ μηχανές του εκάστοτε γηπέδου.

Πανελληνιονίκης χρίστηκε ο Ψυλλάκης Γιώργος (ΟΦΚΟ) με 189/200, βαθμολογία που πέτυχε και ο Μαυρομμάτης Νίκος (ΣΚΟΛΕΚ) αλλά στη διαδικασία αποκλεισμού ο Ψυλλάκης υπερίσχυσε με 24-20 κερδίζοντας το χρυσό. Με τον ίδιο να δηλώνει στον προσωπικό του λογαριασμό σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης,

“Πανελληνιονίκης Compak Sporting 2016! στο υπέροχο σκοπευτήριο του Πυργετού μετά από έναν ιδιαίτερα τεχνικό και έξυπνα σχεδιασμένο αγώνα! Θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους συμμετέχοντες και στους νικητές όλων των κατηγοριών ατομικών και ομαδικών, στην ΣΚΟΕ, στον διοργανωτή του αγώνα και στους διαιτητές. Πολλά ευχαριστώ στην Max Gear για την προμήθεια του καλύτερου σκοπευτικού εξοπλισμού Pilla και Cens και φυσικά στην εταιρεία TOURIS για την υποστήριξή της με τα κορυφαία σκοπευτικά φυσίγγια NSI-DUE!!!”

Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

aposk

Στον αγώνα δόθηκε και η τρίτη κάρτα συμμετοχής για το 2nd Max Gear Challenge, με παραλήπτη τον Παναγιώτη Κατσιώτη. Το επόμενο ραντεβού για τους αθλητές του compak sporting δόθηκε στις 19 Ιουνίου και στον αγώνα Hellenic Grand Prix στη Ρόδο.

www.shooters.gr/

Share.

Τα σχόλια είναι κλειστά σε αυτό το θέμα


Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων