Σύσκεψη στο Υπ. Αγροτικής Ανάπτυξης για τα αγριοκούνελα

0

Σύσκεψη αναμένεται να πραγματοποιηθεί στο γραφείο του Αναπληρωτή Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Μάρκου Μπόλαρη, με θέμα την εκρηκτική αύξηση των αγριοκούνελων στη Λήμνο.
Η σύσκεψη θα πραγματοποιηθεί αύριο Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου στις 11 το πρωί, σε συνέχεια της ενημέρωσης που παρείχαν στον κ. Μπόλαρη οι τοπικοί φορείς κατά την επίσκεψη του στο νησί της Λήμνου, το προηγούμενο διάστημα.

Από το Υπουργείο φαίνεται πως έγινε αντιληπτό ότι η αύξηση των αγριοκούνελων εμποδίζει όλες τις καλλιέργειες της Λήμνου και κατά τη σύσκεψη θα συζητηθούν οι δυνατότητες αντιμετώπισης της.

Στο υπουργείο έχουν κληθεί να παραβρεθούν ο Αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Πολιτικής Κώστας Αδαμίδης, ο Βουλευτής Λέσβου Γιώργος Πάλλης, ο Πρόεδρος του ΕΛΓΑ Φάνης Κουρεμπές, ο Γεωπόνος ΔΟΑΚ Λήμνου Φάνης Καρανικόλας, η κτηνίατρος Ινστιτούτου Κτηνιατρικών Ερευνών Θεσσαλονίκης Δρ Σμάρω Σωηράκη, η Γεωπόνος Μπενάκειου Φυτοπαθολογικού Ινστιτούτου Χρυσαυγή Ρέππα και ο τέως Δήμαρχος Λήμνου Αντώνης Χατζηδιαμαντής.

Εντύπωση πάντως προκαλεί ότι από τον Πίνακα Αποδεκτών της πρόσκλησης για τη σύσκεψη απουσιάζει το όνομα του Δήμαρχου Λήμνου Δημήτρη Μαρινάκη.

www.limnosfm100.gr/

Share.

Τα σχόλια είναι κλειστά σε αυτό το θέμα


Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων