Τρεις κυνηγοί κινδύνευσαν από την πυρκαγιά στην Κύπρο

0

Οι πύρινες φλόγες από την πυρκαγιά στη Λόφου, περικύκλωσαν τρεις κυνηγούς, που βρίσκονταν στην περιοχή. Για καλή τους τύχη δεν τραυματίστηκαν καθώς διασώθηκαν από πυροσβέστες που έσπευσαν στην περιοχή.

Οι τρεις κυνηγοί επέβαιναν σε 2 διαφορετικά οχήματα και εγκλωβίστηκαν σε χαράδρα με πυρκαγιά. Δύο κυνηγοί διασώθηκαν από πυροσβέστες της Κυπριακής Δημοκρατίας και ο τρίτος από πυροσβέστη των Βρετανικών Βάσεων ο οποίος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με αναπνευστικά προβλήματα.

Η πυρκαγιά μέχρι στιγμής κατέκαψε βλάστηση 1,5 τετραγωνικού χιλιομέτρου, με ελιές, χαρουπιές, άγρια βλάστηση και πεύκα. Ένα διπλοκάμπινο που ανήκει σε κυνηγό καταστράφηκε ολοσχερώς.

Τα πτητικά μέσα πυρόσβεσης έχουν καθηλωθεί λόγω της νύκτας αλλά θα συνεχίσουν να επιχειρούν τα επίγεια μέσα πυρόσβεσης, σε ολονύκτιες επιχειρήσεις, σε προσπάθεια να κατασβέσουν την πυρκαγιά μέσα στην νύχτα. θα επιχειρούν ολονύκτια οι πυροσβεστικές δυνάμεις με επίγειες δυνάμεις
Στην περιοχή πνέουν ισχυροί ανέμοι με πολύ μεγάλο τον κίνδυνο αναζωπύρωσης. Τα εναέρια μέσα θα ξεκινήσουν ξανά να επιχειρούν με το πρώτο φως της ημέρας.

www.sigmalive.com

Share.

Τα σχόλια είναι κλειστά σε αυτό το θέμα


Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων