Έκοψαν πίτα και γλέντησαν οι κυνηγοί της Θεσσαλίας

0

Μέσα σε εορταστικό κλίμα και παρουσία πλήθους κυνηγών και εκπροσώπων τοπικών φορέων πραγματοποιήθηκε προ ημερών στην ταβέρνα «Μπρέλας» στη Νεάπολη Λάρισας, η κοπή πίτας της Ζ’ Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Θεσσαλίας και Σποράδων Νήσων.
Στο καλωσόρισμά του ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Βαγγέλης Μπαλατσός ευχαρίστησε τους κυνηγούς για την άψογη συνεργασία που έχουν με τη διοίκηση της Ομοσπονδίας, συνεχάρη την Ομοσπονδιακή Θηροφυλακή, «έναν θεσμό που ξεκίνησε από τη Λάρισα και επεκτάθηκε σε όλη τη χώρα και έχει πετύχει απόλυτα τον στόχο της που είναι η αντιμετώπιση της λαθροθηρίας και η προστασία της πανίδας», ενώ προχώρησε σε ιδιαίτερες ευχαριστίες: Προς τον παριστάμενο υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Βασίλη Κόκκαλη, ο οποίος «όποτε του εζητήθη και ιδιαίτερα με την υπογραφή της νέας Ρυθμιστικής Απόφασης για το κυνήγι προώθησε τα αιτήματα των κυνηγών», για τον ίδιο λόγο και τον παριστάμενο βουλευτή της ΝΔ Χρ. Κέλλα, τον διευθύνοντα σύμβουλο της «Ε» Γιώργο Μιχαλόπουλο, καθώς η εφημερίδα «Ελευθερία» καλύπτει με συνέπεια τις εκδηλώσεις και τις δράσεις της Ομοσπονδίας.

Ακόμη ο κ. Μπαλατσός ευχαρίστησε την Περιφέρεια (την εκπροσωπούσε ο αντιπεριφερειάρχης Αθ. Παιδής), αλλά και τους δημάρχους του νομού. Στην εκδήλωση παρέστησαν οι δήμαρχοι Τεμπών Κ. Κολλάτος, Κιλελέρ Θανάσης Νασιακόπουλος, Ελασσόνας Ν. Ευαγγέλου, Αλμυρού Δημήτρης Εσερίδης (ο οποίος δηλώνει ενεργός κυνηγός), ο αντιδήμαρχος Λάρισας Γ. Ζαούτσος, η επικεφαλής της αντιπολίτευσης Ρένα Καραλαριώτου, ο γενικός περιφερειακός αστυνομικός Διευθυντής Θεσσαλίας Δημ. Κοτσιάφτης, ο αστυνομικός διευθυντής Λάρισας Γιώργος Αγάκος, ο δασάρχης Λάρισας και πολλοί άλλοι. Ακολούθησε η κοπή πίτας και γλέντι μέχρι αργά το βράδυ.

www.eleftheria.gr/

Share.

Τα σχόλια είναι κλειστά σε αυτό το θέμα


Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων