Ετήσια γενική συνέλευση του ΚΣ Ιωαννίνων

0

Πραγματοποιήθηκε χθες στην “Φρόντζου Πολιτεία” η ετήσια τακτική ΓΣ του Κυνηγετικού Συλλόγου Ιωαννίνων.
Στην Γενική Συνέλευση παραβρέθηκαν όλοι όσοι τους ενδιαφέρει το μέλλον του κυνηγίου στον τόπο μας και γενικότερα σαν δραστηριότητα στην Ελλάδα…..

Παραβρέθηκαν οι : Γιάννης Στέφος (βουλευτής Ιωαννίνων-Σύριζα) , ο κ.Γ. Καραμπίνας περιφερειακός σύμβουλος, ο Πρόεδρος-Π. Σκαμαντζούρας, αντιπρόεδρος-Π. Τσιλίκης, Γραμματέας-Χ. Μπρέχας, της Ε΄ ΚΟΗ…. ο υπεύθυνος Θήρας Μ. Παππάς κ.α

– Ο Πρόεδρος του συλλόγου Β. Λύτρας ενημέρωσε τα παρευρισκόμενα μέλη για τις δραστηριότητες του συλλόγου, κατά την περίοδο της περασμένης κυνηγετική χρονιάς, χωρίς να αποφύγει βέβαια να αναφερθεί στα μεγάλα προβλήματα-αγκάθια που απασχολούν σήμερα τον κυνηγό και το κυνήγι στην περιοχή, αλλά και στην επικράτεια….
– Ο Ταμίας του συλλόγου, Χ. Τσούτσης, διάβασε την έκθεση της ΕΕ για τα οικονομικά της περασμένης χρονιάς, εγκεκριμένη από τους αρμόδιους, αλλά και από το σώμα….
– Όλοι οι ομιλητές στάθηκαν στα μεγάλα προβλήματα του χώρου μας. ΛΑΘΡΟΘΗΡΙΑ-ΕΚΣΥΧΡΟΝΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΩΝ-ΙΤΑΛΟΙ-ΠΕΡΙΦΡΟΥΡΗΣΗ ΤΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟΥ ΚΥΝΗΓΙΟΥ-ΜΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝ ΜΕ ΘΗΡΑΜΑΤΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΥΚΤΙΟ…..Δεν παρέλειψαν δε να σταθούν στο πραγματικά μεγάλο έργο που επιτελεί ο μητροπολιτικός σύλλογος της Ε΄ ΚΟΗ….
– Επίσης όλοι στάθηκαν στην πρόσφατη λαθροθηρία των αγριόγιδων, χαρακτηρίζοντάς την εγκληματική ενέργεια, απαξιώνοντας τους λαθροθήρες, με την ευχή η δικαιοσύνη να σταθεί στο ύψος της περίστασης….
– Υπήρξε μια σύμπνοια και ηρεμία στη διαδικασία, που έδειξε σ’ όλους ότι το κυνήγι πρέπει να ενώνει και να κάνει φίλους και όχι να δημιουργεί αντιμαχόμενες φατρίες και παρατάξεις….
– Αυτά, γι’ αυτούς που δεν μπόρεσαν να παρευρεθούν λόγω “ανειλημμένων υποχρεώσεων”, για να είναι ενήμεροι για την κριτική τους……
* Μετά το Πάσχα, το σκοπευτήριο θα λειτουργεί 4 φορές την εβδομάδα και θα εγκατασταθεί μηχανισμός για τουφεκιές επί τρεχάτου λαγού, για τους “χασογκόληδες”….και βέβαια να ευχαριστήσουμε τον πρόεδρο του σκοπευτικού και δημοτικό σύμβουλο του ΔΙ, Δ. Νάστο, για τις άοκνες προσπάθειές του με τον πρόεδρο του συλλόγου, προκειμένου το σκοπευτήριο να φτάσει σε επίπεδο λειτουργίας, προχωρώντας και τα έργα ανάπλασης του χώρου….
– Και του χρόνου να είμαστε καλά ν’ ανταμώσουμε, με λιγότερα κυνηγετικά προβλήματα….

Share.

Τα σχόλια είναι κλειστά σε αυτό το θέμα


Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων