Συνάντηση κυνηγών της Κομοτηνής πριν την έναρξη της κυνηγετικής περιόδου

0

Η συνάντηση κυνηγών έγινε πριν την έναρξη της φετινής κυνηγετικής περιόδου και περιελάμβανε έναν σύντομο απολογισμό αλλά και ενημέρωση για όσα σχεδιάζει η διοίκηση. Το βράδυ του Σαββάτου 29 Ιουλίου στον πυρήνα του Κυνηγετικού Συλλόγου Κομοτηνής, στην παλιά οδό Κομοτηνής – Ξάνθης, στήθηκε το γλέντι των κυνηγών, που ανυπομονούν για την έναρξη της νέας κυνηγετικής περιόδου που ξεκινάει στις 20 Αυγούστου.

Στη συνάντηση των κυνηγών της Κομοτηνής ο πρόεδρος του συλλόγου Παναγιώτης Καραφύλλης έκανε τον χαιρετισμό, καλωσορίζοντας στην εκδήλωση τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας Κυνηγών Αιγαίου Σμύρνης και ανακοινώνοντας την πρόθεση του Κυνηγετικού Συλλόγου να αδελφοποιηθεί με την Ομοσπονδία από την Τουρκία. “Είναι μία τεράστια επιτυχία για τον Κυνηγετικό Σύλλογο Κομοτηνής, θα ανεβάσει το κυνήγι πολύ παραπάνω”, είπε σχετικά ο κος Καραφύλλης. Δεν είμαι ξένος, έχω ρίζες από Κρήτη και Θεσσαλονίκη, είπε απευθυνόμενος στους κυνηγούς της περιοχής ο πρόεδρος Ομοσπονδίας Κυνηγών Αιγαίου Σμύρνης και πρόσθεσε “σκεφτόμαστε να κάνουμε μία συνεργασία μαζί σας, όπως και με συλλόγους άλλων βαλκανικών χωρών, με ομοσπονδίες και να πάμε ένα βήμα μπροστά”.

Αναμνηστικές πλακέτες δόθηκαν στους επισκέπτες από την Τουρκία και ακολούθησε γλέντι με φαγητό, ποτό και ζωντανή μουσική.

Δήμος Μπακιρτζάκης
 www.xronos.gr 

Share.

Τα σχόλια είναι κλειστά σε αυτό το θέμα


Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων