Αιμοδοσία του Κυνηγετικού Συλλόγου Σητείας

0

Μεγάλης ανταπόκρισης έτυχε η αιμοδοσία του Κυνηγετικού Συλλόγου Σητείας το Σάββατο στον αύλειο χώρο, όπου στεγάζεται το γραφείο του. Στη δεύτερη κατά το τρέχον έτος αιμοδοσία, που οργάνωσε ο Σύλλογος συγκεντρώθηκαν περίπου 75 φιάλες αίματος.

Πρόκειται για μία προσπάθεια στην οποία δίδεται ιδιαίτερη βαρύτητα από την πλευρά του Συλλόγου στο πλαίσιο και της κοινωνικής του δράσης, όπως ανέφερε ο Πρόεδρός του κ. Ανδρέας Μουτάκης, προκειμένου να εξυπηρετούνται ανά πάσα στιγμή τα μέλη του Συλλόγου που έχουν ανάγκη, αλλά και οποιοσδήποτε άλλος πολίτης.

«Στην κατεύθυνση αυτή», εξήγησε, «δίδεται έμφαση στην σωστή οργάνωση, αλλά και στην αναπλήρωση του αίματος που προσφέρεται, ώστε πάντα να υπάρχει μία σεβαστή ποσότητα 100 φιαλών στο αποθεματικό του Συλλόγου.

Οι ανάγκες είναι πολλές και ο Σύλλογος καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να βοηθάει, όπως μπορεί τα μέλη του, αλλά και τους πολίτες που χρειάζονται αίμα. Υπολογίζεται ότι στο διάστημα τεσσάρων μηνών που γίνονται οι αιμοδοσίες διακινούνται από τον Σύλλογο περίπου 60 φιάλες.»

Ο κ. Μουτάκης κατέληξε ευχαριστώντας θερμά όλους τους εθελοντές που προσήλθαν στην αιμοδοσία και ανέφερε ότι η επόμενη αναμένεται να πραγματοποιηθεί στο τέλος του έτους.

ΜΑΡΙΖΑ ΨΑΡΑΚΗ
 /www.anatolh.com/ 

Share.

Τα σχόλια είναι κλειστά σε αυτό το θέμα


Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων