Γιορτή έναρξης κυνηγιού στην Αμαλιάδα

0

Πραγματοποιήθηκε προχθες Τετάρτη 30 Αυγούστου, η 2η Γιορτή έναρξης κυνηγιού στα γραφεία του Κυνηγετικού Συλλόγου Αμαλιάδας, όπου οι κυνηγοί γιόρτασαν την έναρξη της νέας κυνηγετικής περιόδου.

Μια Γιορτή που γίνεται θεσμός από τον Κυνηγετικό Σύλλογο Αμαλιάδας, με την χθεσινή εκδήλωση να γίνεται για δεύτερη χρονιά. Όλοι οι κυνηγοί συγκεντρώθηκαν στο χώρο έξω από τα γραφεία του Συλλόγου, γιορτάζοντας την έναρξη του κυνηγιού, συζητώντας διάφορα θέματα για το κυνήγι.

Από την πλευρά του ο Πρόεδρος του Κυνηγετικού Συλλόγου Αμαλιάδας, κ. Κώστας Μουσάς, μίλησε στο Amaliada-news και στο ilia.news για την 2η Γιορτή έναρξης κυνηγιού.

Συγκεκριμένα ο κ. Μουσάς δήλωσε: «Ο Κυνηγετικός Σύλλογος Αμαλιάδας διοργανώνει φέτος την 2η Γιορτή έναρξης κυνηγιού και θεωρώ πως αυτή η γιορτή έχει γίνει ως θεσμός, όπου ξεκίνησε πέρυσι για πρώτη φορά, το τολμήσαμε σαν Διοικητικό Συμβούλιο πέρυσι και είχε μεγάλη ανταπόκριση από τον κόσμο και είπαμε να το επαναλάβουμε ξανά για δεύτερη χρονιά.

Είναι μια ευκαιρία να βρεθούμε όλοι μαζί, όλοι οι κυνηγοί, παίρνοντας ένα μεζέ και πίνοντας ένα ποτήρι κρασί, να ευχηθούμε για μια καλή σεζόν με καλά και ασφαλή κυνήγια.

Οι μεζέδες και τα κρασιά είναι προσφορά από τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου και έχουμε μια λαχειοφόρο, τα έσοδα της οποίας θα πάνε υπέρ του Συλλόγου, όπου κάποια δώρα θα δοθούν στους τυχερούς και αυτά τα δώρα είναι 3 τσουβάλια κροκέτα προσφορά από τα καταστήματα Συριόπουλος και Κότσιφας Παναγιώτης στην Αμαλιάδα, 10 κουτιά φυσίγγια από το κατάστημα Ρουμελιώτης με είδη κυνηγιού στην Αμαλιάδα, ένα μπεκατσοπαντέλονο από το κατάστημα Βασίλη Μετζελόπουλου στην Αμαλιάδα και άλλο ένα από το κατάστημα του Γιώργου Τρίμμη στον Πύργο.

Τέλος, θέλω να ευχηθώ σε όλους καλή σεζόν».

 amaliadanews.gr/ 

Share.

Τα σχόλια είναι κλειστά σε αυτό το θέμα


Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων