Σεμινάριο Α΄ βοηθειών στον ΚΣ Αμπελοκήπων

0

Την κοινωνική διάσταση στις δραστηριοτητες του επέδειξε για άλλη μια φορά ο Κυνηγετικος Συλλογος Αμπελοκηπων οργανώνοντας σεμιναριο Α’ Βοηθειών με θέμα την καρδιοπνευμονικη αναζωογόνηση (ΚΑΡΠΑ), την Δευτέρα 2 Οκτωβρίου. Εισηγητής του σεμιναρίου ο γνωστός πλέον στο περιβαλλον του Συλλογου διασωστης του ΕΚΑΒ και συγγραφέας βιβλίων με ανάλογο θέμα, Νικος Γκουρτσας.

Το σεμιναριο ξεκίνησε με την ανάλυση της θεωρίας που διέπει την εν λόγω σωτηρια πρακτική , την παρουσίαση τόσο των συμπτωμάτων αλλα και τον τρόπο αναγνώρισης τους , την αλληλουχία των ενεργειών που πρέπει να εφαρμοστούν πιστα ώστε ο ασθενης να τύχει την καλύτερη δυνατή φροντίδα μέχρι την άφιξη του ασθενοφόρου και την διακομιδή του ασθενους στο νοσοκομείο.

Μετα την παρουσιαση της θεωριας όλοι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν την ΚΑΡΠΑ στην πράξη .
Η διοίκηση του Συλλόγου θέλει να ευχαριστήσει για άλλη μια φορά τον κο Γκούρτσα για την επιτυχή έκβαση του σεμιναρίου αλλά και όλους τους συμμετέχοντες που έφυγαν ικανοποιημένοι έχοντας αποκτήσει πολύτιμη γνώση για την αντιμετώπιση τέτοιων συχνότατα απειλητικών για την ζωή περιστατικών .

 

Share.

Τα σχόλια είναι κλειστά σε αυτό το θέμα


Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων